Ananhas, kje je tvoj avatar?
(Jaz bi tudi enega rabil

)
* Jah, jaz bi danes (po svojem planu)
"moral" kopalnico počistit, samo tla sicer, pa nisem. Sem spal 4 ure po službi...
* Mi je pasalo
* Pa že celo uro sem na akupunkturi spal. Pri eni poškodbi mi je kombinacija njegove masaže + akupunkture toliko pomagala, da sem ga zaprosil oz. vprašal, če mi lahko pri glavobolu prav tako pomaga...
* Tukaj sem nekje na polovici pa nič ne pomaga še.
* Sta zadnja 2 meseca nora glede glavobolov.
* Kar je logično... če ti v enem podsistemu v telesu "poči", je logično, da se potem slabi vse okrog
* Ker vseeno malo holistično gledam na vse skupaj, se še vedno pustim slepiti, da morda holistično gledano niti ni problem to kar se mi je zgodilo. Odvisno kam se uvršča
psiha. Če je psiha najbolj pomemben sistem, morda ni nič narobe, da se
"čisti" čez nek drug (pod)sistem
* Seveda vseeno moram poskrbeti, da se vse skupaj dogaja varno, kontrolirano, da mi zdaj en sistem ne razsuje drugega (pod)sistema - če je nevarno rabim medicino, tam kjer lahko
* Za glavobole so me že zdavnaj odpikali, saj tudi ta doktor druge medicine pravi, da niso nič resnega (ker pač ni tumorja ali neke resne telesne tvorbe odzadaj) in da bo on to komot zrihtal... po mojem je malo preveč optimističen oz. glede na to, da vem da jih lahko samo farmakološko začasno zazdravljam oz. "prelagam", se ne bi čudil, da bo potrebnega precej več "pikanja", kakor je on sprva ocenil
* Mi sicer to "pikanje" paše, sem očitno mazohist. Vsakič je huje, danes sem več kot 30 pikov naštel...
* Danes je s pikanjem čist "
ponorel", sej postopoma me je navadil, da me igle in vbodi toliko ne motijo... na glavi je vendarle "malo" huje kot kje drugje
* Me mal na kakega
tehničnega mojstra spominja. Ne posluša direktno, kot da mu je težko. Potem mu pa kapne. Danes je po mojem "igro" obrnil, ker je končno slišal, da ne gre zgolj za glavobole same po sebi, ampak za glavobole kot posledico stresa. Končno smo tam. Bližje vzroku
* Mi je žal, ampak tudi nobenega psihoterapevta ne poznam, ki bi mi znal urediti te glavobole v razumnem času, torej pred penzijo
* Pa nisem tolk len, veliko predelanih (ali vaj ozaveščenih) stvari imam, pa še vedno... veliko ugank, in vsak dan kaj novega (klasika za (dolgotrajno) psihoterapijo)
* Zato se pač poslužujem tudi metod, ki bi lahko tudi na kratki rok pomagale... oz. ki lahko dajo neke rezultate, četudi ne poznam ozadja
* Ga bom zares priporočil, če bodo na koncu kakšni drugi rezultati... kakor pa da k njemu hodim na "pikanje" in potem kakšno urco odspim od travme vbodov
* Sem v službi fasal že neuspeh, ki ga jemljem tudi kot
osebno travmo oz. neko slabo energijo, ki se mi že dolgo vleče
* Sem kljub temu "fasal" še tam neko potrditev, ki je zaenkrat močnejša od vrstice zgoraj
* Je bilo v začetku leta veliko pozitivne energije... ne vem ali so mi
"čarovnice" na novoletnem plesu povsem obrnile vse čakre... ker praviloma pozitivni dogodki kar dežujejo
* Se ne upam veseliti prehitro, ampak če pomislim je nazadnje z družino bil neizmerno lepo preživet čas... kot že dolgo ne... kot da smo še tam končno nazaj
začarani* Da bi rad verjel, da je še na sestro vse skupaj vplivalo precej dobro... to bi me precej psihično okrepilo... če bi končno lahko čas preživljal z njimi (in tudi njo) nazaj... ker čutim, da že pozitivno deluje name
* Je sicer lepo malo driftati po snegu, ampak ga imam že dovolj... bi bilo top, če bi imel svojo parkirno mesto, kakšen luksuz bi šele garaža bila

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)