-* mojo družino napada negativizem, brat pridno dela pa ga nategujejo, mat mora na prisilni dopust dokler se nova stavba ne zgradi, fotr je itak skoz negativen...mene se načenja, samo glede na to da je za mano vojska, bolj negativno ne more biti

, se pa sestra lahko vpiše na katerokoli fakulteto ker ima skoraj vse možne pike. Well done Sis.
-* se pa spet nimamo kaj pritoževati, ker imamo dovolj...je mnogo mnogo ljudi ki jim je vsak dan bitka, tako da...ne bom več jokcal.
-* grem s soboto na Grossmanov festival, sem bil povabljen na eno debato glede fantazije, itak je moje stališče preprosto: Dragons and bewbs.
Hec, samo bewbs...
-* mi gre pri slovenskemu narodu na k***c to, da se samo joka...joka se čez ilegalce, joka se kako imajo Hrvati boljšo glasbo, koliko denarja imajo Švedi, čisto vedno je problem. Odpremo nekaj novega: Ja Nemci imajo tako že 10 let, imamo 5 km nove plaže: Vau, Hrvati imajo boljšo.
P***a no, kako je lahko boljše v Sloveniji, če se primerjamo z deželami ki so drugačne. Razumem kritiko, ne razumem pa jokcanja in pritoževanja.
-* ne grem v Rim, z osebo s katero sem mislil iti, sva ugotovila da ni prave energije, in to je ok...karte bom dal komu ki si želi, jaz bom odšel pa na Poljsko na trip k kolegom.
-* čisto vsak dan pri stari mami popravljam tv, ker pritisne nekaj, tako da grem danes oblimati vse gumbe ki jih ne rabi, in to so vsi razen on/off, volume pa plus in minus program.
-* RIP ljudje ki živijo v mansardah ali zgornjih štukih blokov.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.