men se zdi pa tole mal neumno, da prirediš poroko in potem dobesedno zahtevaš nenormalne cifre za darila, ker si pač jedel in pil zastonj in ker rože stanejo ipd.

se ženiš za druge ali zarad sebe?te je kdo sploh slili, da narediš veleporoko in plačaš velik denarja za use potrebno?
da slišim kdaj, iz ust nekoga na katerega poroko sem vabljena, me zihr nebi blo.
sploh pa zahtevat od nekoga, ki si ne more prvoščt dat v dar dragega darila ali kuverte,ki ima zraven še kšne večje stroške in mu hinausko zabičat naj pač špara toliko časa prej.halo

zadnja stvar, katero si želim, je da bi za mojo poroko moral folk polleta prej šparat za darilo in trpet na finančnem stanju.In sploh tazadnja stvar, pa da bi moja priča morala plačevati dekliščino,šopek če bi ga ukradli,čeulje in kajjestvemkaj se še spomnejo usega

jst se bom proočila zato, da bom sklenila življenski korak s svojim partnerjem, da bova postala mož in žena in da bomo z bližnjimi zadevo zadevo zapili in zaplesali in se enkrat grupno najedli in pokramljali.Nikakor pa ne zahtevam od nikogar, da mi mora na vrat na nos nosit draga darila.Med drugim, ne hvala za kupljena darila,za darila ki se morajo kupiti.če ni iz srca mi ne pomeni čisto nič, pa makar tritaužnt evrou vredno.Nisem materialist in materialističnega folka ne maram.
Žuža, tri tedne nazaj sta se poročila brat od mojga in njegova.Moj je bil priča.In že v štartu so se zmenili, da moj ne plačuje kraj neveste in pdoobnega crap-a,ker pač so usi vedeli, da tist čas ni bil finančno na konju ampak v precejšnji krizi+to da ima še določene višje stroške za plačevat in enostavno več ne gre.Zato sva jima, ker rada potujeta kupila bon v vrednosti 200 € v eni od turističnih agencij.
in glede na to, da sta vedela da sm bla jst brez službe, da je bil moj v finančni krizi,sta vseeno darilo sprejela zelo zadovoljno,četudi je bil priča in bi moral po besedah nekaterih tukaj, najmanj 500 € odlomit.
in evo, sta si že rezervirala, en wlness "medeni" vikend,z masažami, kopelmi v dvoje in sta abnormalno navdušena.
Jst mislm, da se take stvari more razumet, če se ne, naj si pa potem tistih sto evrou če jima je premalo v rit utakneta!ostre besede, ampak res, od nekoga ki nima, pač ne morš pričakovat nevemkaj...So stvari, ki jih je treba razumet in stvari pri katerih pač ne morš z glavo skozi zid.