Desperate housewives (Razočarane gospodinje)

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

A res, al kaj? Ne verjamem :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _Larissa_ »

ni pokazal, sam predvidevanja so bla!

sicer pa a ni tko da mulca so neke kamere posnele da je res piv???
pa men se zdi da jo je ta baba, k je zvedla da jo mož vara z no...pač ugibam...
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Zadnja epizoda mi je bla full všeč :) Kaj mislite kdo je umrl? Naslednja episoda bo januarja. Glede tistega kdo je napadel Julie, pomoje ni bil noben od nove družine ker bi blo mogoče preveč očitno.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

Komaj januarja bo naslednji del? Z belo: Mislim, da je umrl Orson pa ona ženska, ki je grozila ta novi družini. Ne verjamem, da bi producenti ubili Bree.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

šele januarja :?: brezveze....
pomoje je Carl tud šu papa. No sej bomo vidl. Drugač pa končno,da so Katherine dal v psihiatrično bolnco
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Ja una ženska je sigurno šla. Bree pa mislim da ja kazalo še potem...? Vem, da ni bila ona ampak nekdo med Orsonom ali Karlom.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Bela: baje da Orson ne umre. Tako je bilo vsaj rečeno v nekem intervjuju.

Iskreno pa upam, da ne umre Karl. Bi bilo zanimivo videti kako se bo zgodba razvijala med njim in Bree.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Spoiler (z belo): Umre Carl. Ne vem zakaj bodo razdrli Carl+ Bree, ker sta bila fenomenalna skup. Morilec je pa en prijatelj od unga tanovga mulca. Eddie al nekaj tazga. Kazalo ga je precej malo. Tak da kar neki ta "skrivnost".. That's it :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
chica bella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a chica bella »

Men pa ful ni blo všeč tole z Bree pa Karlom... tak da se mi zdi je bolš da bi njega skenslali... Lynete mi zmaga.. nekak mi je že skos najljubša pa seveda Gaby s tistimi egoističnimi forami. :)
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Noella »

chica bella napisal/-a:Men pa ful ni blo všeč tole z Bree pa Karlom... tak da se mi zdi je bolš da bi njega skenslali... Lynete mi zmaga.. nekak mi je že skos najljubša pa seveda Gaby s tistimi egoističnimi forami. :)

a si ti kje prebrala, da se piše z belo, kar se zgodi vnparej? :roll:
chica bella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a chica bella »

nism nč napisala za naprej..napisala sm da se BI mi zdel bolš če BI karla skenslali..
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

*mala* napisal/-a:Spoiler (z belo): Umre Carl. Ne vem zakaj bodo razdrli Carl+ Bree, ker sta bila fenomenalna skup. Morilec je pa en prijatelj od unga tanovga mulca. Eddie al nekaj tazga. Kazalo ga je precej malo. Tak da kar neki ta "skrivnost".. That's it :D

Kako veš!? :o Men je pa kul to, če je res. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ spoilertv.com
Kakor sem brala za nazaj se praktično še niso zmotili. Zakaj ti je pa kul? :D
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Z belo: Ker mi je Carl tak smotan karakter že od samega začetka, mi je bil vedno bolj pri scru Orson pa tud upala sm, da bo Bree sčasoma dojela, da je on zanjo! Un Eddy al kaj je, je pa pomoje un tamau tačrn k je svoj avto pripeljal za popravilo zavor pa tam, ko so stali pred kavarno pa se mu je mudilo..sklepam. :D res je pa hecn to, da je vsako sezono nek grozen bum, man they have an exciting life. :D

Ful mi je všeč, da so vpelal notr sicr Dreo de Matteo, ona je res zakon, lih pravšnja za to vlogo, upam da še ostane. :)
It was forever..but it didnt last long..
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _Larissa_ »

:( ker žalostn dev..
Odgovori