But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Zadnja epizoda mi je bla full všeč Kaj mislite kdo je umrl? Naslednja episoda bo januarja. Glede tistega kdo je napadel Julie, pomoje ni bil noben od nove družine ker bi blo mogoče preveč očitno.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Komaj januarja bo naslednji del? Z belo: Mislim, da je umrl Orson pa ona ženska, ki je grozila ta novi družini. Ne verjamem, da bi producenti ubili Bree.
Spoiler (z belo): Umre Carl. Ne vem zakaj bodo razdrli Carl+ Bree, ker sta bila fenomenalna skup. Morilec je pa en prijatelj od unga tanovga mulca. Eddie al nekaj tazga. Kazalo ga je precej malo. Tak da kar neki ta "skrivnost".. That's it
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Men pa ful ni blo všeč tole z Bree pa Karlom... tak da se mi zdi je bolš da bi njega skenslali... Lynete mi zmaga.. nekak mi je že skos najljubša pa seveda Gaby s tistimi egoističnimi forami.
chica bella napisal/-a:Men pa ful ni blo všeč tole z Bree pa Karlom... tak da se mi zdi je bolš da bi njega skenslali... Lynete mi zmaga.. nekak mi je že skos najljubša pa seveda Gaby s tistimi egoističnimi forami.
a si ti kje prebrala, da se piše z belo, kar se zgodi vnparej?
*mala* napisal/-a:Spoiler (z belo): Umre Carl. Ne vem zakaj bodo razdrli Carl+ Bree, ker sta bila fenomenalna skup. Morilec je pa en prijatelj od unga tanovga mulca. Eddie al nekaj tazga. Kazalo ga je precej malo. Tak da kar neki ta "skrivnost".. That's it
^^ spoilertv.com
Kakor sem brala za nazaj se praktično še niso zmotili. Zakaj ti je pa kul?
Z belo: Ker mi je Carl tak smotan karakter že od samega začetka, mi je bil vedno bolj pri scru Orson pa tud upala sm, da bo Bree sčasoma dojela, da je on zanjo! Un Eddy al kaj je, je pa pomoje un tamau tačrn k je svoj avto pripeljal za popravilo zavor pa tam, ko so stali pred kavarno pa se mu je mudilo..sklepam. res je pa hecn to, da je vsako sezono nek grozen bum, man they have an exciting life.
Ful mi je všeč, da so vpelal notr sicr Dreo de Matteo, ona je res zakon, lih pravšnja za to vlogo, upam da še ostane.