Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a izzie »

Neki bau-bau tudi ni.. Sem mela knjige za faks sposojene iz knjižnice, tam je za en izpit tolko, kot je zdaj snovi za en predmet pri maturi..

Čeprav se mi res ne da it še enkrat delat naslednje leto (zviševat).. :? Bi se raje tisto 1000 stransko celico učila.. :(

Faking 1%.. :( Še vedno ne morem k sebi prit..
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Spet jst :oops: . Joj ampak čist skos težim v tej temi. Upam da ne najedam preveč.

Zdej sm pršla na idejo da bi se upisala na višjo šolo zdj v 2. roku. Ker višje šole so ločene od visokošolskih in univerzitetnih tko da ne bi zapravla une možnosti ponavljanja.

A kera ve katere višje šole majo še veliko razpisanih mest v 2. in 3. roku?? Al pa npr. da se vidjo omejitve pa kok so jih sprejel po posameznih letih.

Sem že sama mal gledala ampak tko nč ne najdm.
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

LoveLy* vrjamm ja.. Sam tko pač je, enkrat bom mogla it tut čez maturo.. Naprej grem na FF, slovenščina, enopredmetni študij (pedagoška).. Ponavad nima omejitve kokr sm seznanjena.
Drugač je pa od mojga brata punca rekla, da pol k si enkrat mim, pol vsi govorijo kok te sam strašijo, pa da to ni ne vem kaj, ni hudga.. Sam k si ti sred mature je to tak psihični napor da konc.

Mi je pa res žal vseh, k jim je zmanjkal za 1%. To men ne bo šlo nikol v glavo.. En sam procentek, pa ti uničjo vsaj en let, če ne že več.. Tko da še enkrat, vso srečo tistim, ki grejo jesenski rok!
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

Ne da se mi listat tolko strani pa bom kar vprasala..
Kdaj je naslednji rok mature za anglescino?? Je ze kaj objavljeno? Jaz sem že pozabla kako to vse gre :/
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a izzie »

Kak misliš naslednji rok? Zdaj avgusta? Mora bit na www.ric.si, samo meni stran ne dela.. :?
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

mirella napisal/-a:Ne da se mi listat tolko strani pa bom kar vprasala..
Kdaj je naslednji rok mature za anglescino?? Je ze kaj objavljeno? Jaz sem že pozabla kako to vse gre :/

Kokr jst vem se je blo treba za jesenski rok prjavt do 14.7.2008. Zdej ne vem če se sploh še lahko prjaviš, mislm da samo v primeru da maš utemeljen razlog.
Drgač naslednji rok je pa spomladi.

Men tud RIC ne dela, pa un forum od študentske svetovalnice tud ne pa glih zdej bi to rabla... :angry: .
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

ŽuŽa napisal/-a:^^ ei jst ti svetujem da greš čez use une naloge k so zbrane maturitetne naloge (od RIC-a). Jst sm mela mato skos 2, zadnji teden pred maturo sem pa sam celo to knjigo rešla in sm 3 pisala.

hmmm mnde nimam te knjige:( kje se da pa kupit? a lahko kje na neti vidm kako zgleda ta knjiga? al pa če mi lh slikco pošleš...al pa če sam točn naslov poveš..bom že sama pobrskala :wink:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Jst sm kupla v mladinski knjigi. Pač zbirka maturitetnih nalog iz matematike. Izdajatelj je pa RIC.
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

^^ Js sm tud tam kupla. Sicer je pa knjiga taka svetlo-modra, točn naslov: Zbirka maturitetnih nalog z rešitvami 1995-2006.
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

hvala vem kera je :wink:
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

ŽuŽa napisal/-a:Kokr jst vem se je blo treba za jesenski rok prjavt do 14.7.2008. Zdej ne vem če se sploh še lahko prjaviš, mislm da samo v primeru da maš utemeljen razlog.
Drgač naslednji rok je pa spomladi.

Hvala ;)
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

na spletni strani od rica piše, da traja jesenska matura od 25 augusta do 2. septem. .. a so mrbit ustni na ist dan kot pisni? upam da ne :( a kera ve kako gre to?
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Jap, mislim da je možno tud to. Kolkr se spomnem so lani pri nas meli tud kakšnega ustnega po pisnem.
Sicer pa mi tko zvemo razpored 21.8 pa bomo vidl kak bo. Upam na najboljše. :?
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

^^ Ja, ustni so na isti dan kot pa pisni. Vsaj pri slovenščini in matematiki je tako. Kako je pri drugih predmetih nisem sigurna.

A ni drgač jesenska matura samo do 30.8.?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

no sej grem v ponedeljek v šolo pa bom vprašala..kr ta je kr kruta..ustn in pisn na ist dan..faaaak :evil: :cry:
Zaklenjeno