Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
tinca malinca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: čokoladnica

Neprebrana objava Napisal/-a tinca malinca »

izzie napisal/-a:Jaz sem dobila.. In ugovor pri nobenem predmetu ni utemeljen.. :cry:

the same here :cry: kriza..čist sem pobita :cry:
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Uporabniški avatar
٭tinna&#164
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ٭tinna&#164 »

meni tudi niso 1% dali :cry:
tinca malinca
Komunikatorka
Komunikatorka

٭tinna&#164 napisal/-a:meni tudi niso 1% dali :cry:

meni je tudi šlo za 1%.. jaao.. :cry:
Sem to, kar sem.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Hmm ja jst sm tud dubla mi je zdj mami povedala. Sam morm še domov pridt (ne vem kdaj), pa pol it še na pošto po pismo. Hjoj :pale:
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

tinca malinca napisal/-a:
izzie napisal/-a:Jaz sem dobila.. In ugovor pri nobenem predmetu ni utemeljen.. :cry:

the same here :cry: kriza..čist sem pobita :cry:

Meni tudi niso odobrili, pri nobenem predmetu. Zares me zanima njihova utemeljitelj. :cry:
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a izzie »

Ja, meni tudi.. :(
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Hah men so tud zavrnil. Fakof. U rt nj grejo. :willnicht: :aerger: . Pa sploh nism neki žalostna ker sem itak potiho prčakvala to, sam po drugi strani sem pa še vedno upala.

Hmm zdej pa ne vem kaj nj nardim. Al nj se vpišem na upravo k me 5% ne veseli, al nj čakam eno leto pa grem drug let višat. Hjoj. Kaj bi ve naredle?

A ni ironično da do zdele niti ena iz foruma ni dobila pozitivnga odgovora.
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka

ŽuŽa napisal/-a:Hah men so tud zavrnil. Fakof. U rt nj grejo. :willnicht: :aerger: . Pa sploh nism neki žalostna ker sem itak potiho prčakvala to, sam po drugi strani sem pa še vedno upala.

Hmm zdej pa ne vem kaj nj nardim. Al nj se vpišem na upravo k me 5% ne veseli, al nj čakam eno leto pa grem drug let višat. Hjoj. Kaj bi ve naredle?

Jaz se nisem nikamor vpisala, grem naslednje leto višat.. Ker me res samo medicina veseli, pa bi se samo žrla zaradi tega, ker mi je zmanjkal samo 1%.. Kaj pa je eno leto proti celemu življenju..
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
tinca malinca
Komunikatorka
Komunikatorka

^^ joj ŽuŽa a tebi tudi niso?? :eek: :?

jaz grem na jesenski rok-ang :roll: :?
Sem to, kar sem.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

izzie napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:Hah men so tud zavrnil. Fakof. U rt nj grejo. :willnicht: :aerger: . Pa sploh nism neki žalostna ker sem itak potiho prčakvala to, sam po drugi strani sem pa še vedno upala.

Jaz se nisem nikamor vpisala, grem naslednje leto višat.. Ker me res samo medicina veseli, pa bi se samo žrla zaradi tega, ker mi je zmanjkal samo 1%.. Kaj pa je eno leto proti celemu življenju..

Ja to maš prov kaj je eno leto proti celemu življenju. Sam mene mal skrbi kaj če mi drugo leto spet ne rata :heul: . In se lahko spet zajebem.

A ti se prov nikamor ne boš vpisala? Jst nekam bi se že zarad statusa, npr. na kakšen poklicni tečaj.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

ŽuŽa Kdaj je pa jesenski rok mature oz. do kdaj se je potrebno prijavit? Jaz ti priporočam, da greš zviševat kot pa da se vpišeš na faks, za katerga že zdaj veš, da te ne veseli. Za brezveze boš zgubila možnost ponavljanja oz. prepisa. Res da ne boš mela statusa študenta, ampak če boš hotela kaj delat, se lahko tudi na zavod prijaviš. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Jesenski se začne 25.8.2008. Na jesenskega zihr ne grem ker je čist premal časa tole zame. Bi se mogla še psihično prpravt na maturo haha.

Morm mal razmislit tole dons. Če ne druzga grem pa drugo leto v Koper al pa Maribor kjer je ful nižja omejitev.
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja, saj na jesenski se več ne da prijavit, je blo treba 15. julija.. Razen če maš opravičljive razloge, da se takrat nisi, pa maš zdravniško opravičilo, pa ne vem kaj še vse..

Ne, jaz se nisem vpisala niti tja, kamor sem bila sprejeta.. Ker potem se to šteje kot oni prepis, al ponavljanje al kaj.. Saj ne vem točno.. Da bi pa šla, pa to študirala.. Ne vem, samo stroški bi bli z mano.. Sta starša rekla, da je boljše, da sem doma, tak itak "najmanj stanem", če me to že tak sekira, da bi jima "v breme" bla..

Na naši šoli poklicnih tečajev (maturitetnih) ni, niti tiste za opravljanje splošne mature ne bo.. Tak da se bom verjetno na zavod za zaposlovanje prijavila..
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

izzie napisal/-a:

meni tudi. :( pa mi tudi niso utemeljili, čeprav bi MOGLI ker sem našla več kot 10 točk - par nalog mi sploh niso šteli! :evil: :<
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
tinca malinca
Komunikatorka
Komunikatorka

porcelain napisal/-a:
izzie napisal/-a:

meni tudi. :( pa mi tudi niso utemeljili, čeprav bi MOGLI ker sem našla več kot 10 točk - par nalog mi sploh niso šteli! :evil: :<

piše, da utemeljitve dobimo naknadno po pošti..ali nekaj takega :? samo itak zdaj že bv :evil:
Sem to, kar sem.
Zaklenjeno