izzie napisal/-a:Jaz sem dobila.. In ugovor pri nobenem predmetu ni utemeljen..
the same here

ŽuŽa napisal/-a:Hah men so tud zavrnil. Fakof. U rt nj grejo.![]()
. Pa sploh nism neki žalostna ker sem itak potiho prčakvala to, sam po drugi strani sem pa še vedno upala.
Hmm zdej pa ne vem kaj nj nardim. Al nj se vpišem na upravo k me 5% ne veseli, al nj čakam eno leto pa grem drug let višat. Hjoj. Kaj bi ve naredle?
A ni ironično da do zdele niti ena iz foruma ni dobila pozitivnga odgovora.
izzie napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Hah men so tud zavrnil. Fakof. U rt nj grejo.![]()
. Pa sploh nism neki žalostna ker sem itak potiho prčakvala to, sam po drugi strani sem pa še vedno upala.
Hmm zdej pa ne vem kaj nj nardim. Al nj se vpišem na upravo k me 5% ne veseli, al nj čakam eno leto pa grem drug let višat. Hjoj. Kaj bi ve naredle?
A ni ironično da do zdele niti ena iz foruma ni dobila pozitivnga odgovora.
Jaz se nisem nikamor vpisala, grem naslednje leto višat.. Ker me res samo medicina veseli, pa bi se samo žrla zaradi tega, ker mi je zmanjkal samo 1%.. Kaj pa je eno leto proti celemu življenju..
izzie napisal/-a:tinca malinca napisal/-a:٭tinna¤ napisal/-a:meni tudi niso 1% dali
meni je tudi šlo za 1%.. jaao..
Ja, meni tudi..
porcelain napisal/-a:izzie napisal/-a:tinca malinca napisal/-a:٭tinna¤ napisal/-a:meni tudi niso 1% dali
meni je tudi šlo za 1%.. jaao..
Ja, meni tudi..
meni tudi.pa mi tudi niso utemeljili, čeprav bi MOGLI ker sem našla več kot 10 točk - par nalog mi sploh niso šteli!
![]()