Mayflower* napisal/-a:Jz sm pa dones dobila pošto za vpis, ki ga mam v četrtek, 7.8. Zraven pošte pa že takoj dve položnici, matr so hitr začeli
pr nas je blo na vpisu prvi stavk: pokaž položnico! hm.. kaj pa kak dober dan??? ja res so olikani
hehe...jap...tudi jaz sem takoj poleg dobila sicer ne položnico,ampak njihov tr. račun...tak da je blo še treba položnico plačat..mah ....
sicer pa kopijo položnice zahtevajo tudi pri vpisu...
Ma nm so tut že dve položnci poslal... eno za čip, drugo pa za vpis.. Štekam da index neki stane, ampak ne vem no.. v referatu si bodo vzel 3minute za vsazga, plačal bomo pa 26 eurou... ja, dobr služjo
Eli** napisal/-a:Ma nm so tut že dve položnci poslal... eno za čip, drugo pa za vpis.. Štekam da index neki stane, ampak ne vem no.. v referatu si bodo vzel 3minute za vsazga, plačal bomo pa 26 eurou... ja, dobr služjo
ti kr bodi srečna da plačaš sam 26 €, jaz sem dobla položnico za 60€
To see a world in a grain of sand and a heaven in a wild flower, hold infinity in the palm of your hand and eternity in an hour.
Uh,kero šolo pa te maš ti to,da je tak draga? Jaz sem tudi danes dobla pošto,pa se spet en problem pojavil.... vpis mam 14.8. na morje pa grem 12.8....... se grem lahko prej vpisat? Čimprej naj ena odgovori,ki je že dala skozi podobno situacijo
Meni sicer ne piše,da ga ne morem spreminjat,pa tudi sem že malo tiste starejše vprašala,če grem lahko kateri drugi dan,pa so po večini rekli,da lahko ja(poleg pa še mi 100 razlogov našteli,zakaj ja )
Bom pa najverjetneje v petek šla malo pogledat na faks-že dolgo nisem bla
Js se spomnem, da sm se v prvi letnih faxa tut šla vpisat na drug datum, kot sem imela napisano, iz podobnih razlogov, ker tisti dan nikakor nisem mogla. In mislim, da sem šla tut prej (mi smo meli datume po abecednih začetnicah priimkov) in so bli vsi na a, b, c... in sem pol pač povedala da sem prišla prej, ker tisti dan nikakor ne morem in ni blo nobenih komplikacij... vse se da rešit ... no vsaj na našem faxu je blo tk... Pa srečno
Eli** napisal/-a:Ma nm so tut že dve položnci poslal... eno za čip, drugo pa za vpis.. Štekam da index neki stane, ampak ne vem no.. v referatu si bodo vzel 3minute za vsazga, plačal bomo pa 26 eurou... ja, dobr služjo
ti kr bodi srečna da plačaš sam 26 €, jaz sem dobla položnico za 60€
Sam ja res me zanima...zakaj majo tko različne te cene?? Jaz mam npr. 18€...pa pol mi piše, da je to cena vpisa pa indeksa pa študentske izkaznice itn. itn...ja pa saj to dobimo vsi ne...zakaj pol tko različno, kaj pol bodo oni za 60€ imeli indeks z zlatimi robovi ali kaj