Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
all*starka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a all*starka »

Mayflower* napisal/-a:Jz sm pa dones dobila pošto za vpis, ki ga mam v četrtek, 7.8. Zraven pošte pa že takoj dve položnici, matr so hitr začeli :D

:lol:
pr nas je blo na vpisu prvi stavk: pokaž položnico! hm.. kaj pa kak dober dan??? ja res so olikani :roll:
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

jz mam pa vpis 5.8. pa ja najbrž tut hočjo dnar....eh=) sam zart tega k morm takrat na vpis ne morm u švico.

gre ktera tuki na fdv?=)
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

all*starka napisal/-a:
Mayflower* napisal/-a:Jz sm pa dones dobila pošto za vpis, ki ga mam v četrtek, 7.8. Zraven pošte pa že takoj dve položnici, matr so hitr začeli :D

pr nas je blo na vpisu prvi stavk: pokaž položnico! hm.. kaj pa kak dober dan??? ja res so olikani :roll:

hehe...jap...tudi jaz sem takoj poleg dobila sicer ne položnico,ampak njihov tr. račun...tak da je blo še treba položnico plačat..mah :? ....
sicer pa kopijo položnice zahtevajo tudi pri vpisu...
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

js še zmeraj nism dobila pošte za vpis... :? A še katera ni?
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a izzie »

marypa napisal/-a:js še zmeraj nism dobila pošte za vpis... :? A še katera ni?

Jaz tudi še nisem dobila, čeprav se tak verjetno ne bom vpisala..
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

all*starka napisal/-a:

:lol: :lol: :lol: kera šola to? :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a Eli** »

Ma nm so tut že dve položnci poslal... eno za čip, drugo pa za vpis.. Štekam da index neki stane, ampak ne vem no.. v referatu si bodo vzel 3minute za vsazga, plačal bomo pa 26 eurou... ja, dobr služjo :razz:
all*starka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a all*starka »

...
Zadnjič spremenil all*starka, dne 18. Jan. 2009 17:55, skupaj popravljeno 1 krat.
LiL*PrinceSS
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ¤[MaRiBoR]¤

Neprebrana objava Napisal/-a LiL*PrinceSS »

Eli** napisal/-a:Ma nm so tut že dve položnci poslal... eno za čip, drugo pa za vpis.. Štekam da index neki stane, ampak ne vem no.. v referatu si bodo vzel 3minute za vsazga, plačal bomo pa 26 eurou... ja, dobr služjo :razz:

ti kr bodi srečna da plačaš sam 26 €, jaz sem dobla položnico za 60€ :?
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ma|ick4 »

Uh,kero šolo pa te maš ti to,da je tak draga? :eek:
Jaz sem tudi danes dobla pošto,pa se spet en problem pojavil.... vpis mam 14.8. na morje pa grem 12.8....... se grem lahko prej vpisat? Čimprej naj ena odgovori,ki je že dala skozi podobno situacijo :?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^ Men prov piše da datuma vpisa na morm spremenit. Pozanimi se na fakulteti če lahko koga od domačih pooblastiš da gre namesto tebe.
ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka

Meni sicer ne piše,da ga ne morem spreminjat,pa tudi sem že malo tiste starejše vprašala,če grem lahko kateri drugi dan,pa so po večini rekli,da lahko ja(poleg pa še mi 100 razlogov našteli,zakaj ja :) )
Bom pa najverjetneje v petek šla malo pogledat na faks-že dolgo nisem bla :D
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objava Napisal/-a _ninchyka_ »

Js se spomnem, da sm se v prvi letnih faxa tut šla vpisat na drug datum, kot sem imela napisano, iz podobnih razlogov, ker tisti dan nikakor nisem mogla. In mislim, da sem šla tut prej (mi smo meli datume po abecednih začetnicah priimkov) in so bli vsi na a, b, c... in sem pol pač povedala da sem prišla prej, ker tisti dan nikakor ne morem in ni blo nobenih komplikacij... vse se da rešit :D ... no vsaj na našem faxu je blo tk... Pa srečno :wink:
ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka

Hvala :wink:
Saj kolko se mi zdi,na našem faksu niso zateženi-vsaj do zdaj še nikoli niso bli. Bo treba čimprej it uredit,pol pa čakat na oktober :freude:
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Lilli* »

LiL*PrinceSS napisal/-a:
Eli** napisal/-a:Ma nm so tut že dve položnci poslal... eno za čip, drugo pa za vpis.. Štekam da index neki stane, ampak ne vem no.. v referatu si bodo vzel 3minute za vsazga, plačal bomo pa 26 eurou... ja, dobr služjo :razz:

ti kr bodi srečna da plačaš sam 26 €, jaz sem dobla položnico za 60€ :?

Sam ja res me zanima...zakaj majo tko različne te cene?? Jaz mam npr. 18€...pa pol mi piše, da je to cena vpisa pa indeksa pa študentske izkaznice itn. itn...ja pa saj to dobimo vsi ne...zakaj pol tko različno, kaj pol bodo oni za 60€ imeli indeks z zlatimi robovi ali kaj :lach:
Zaklenjeno