Na RICu so objavili, koliko nas je vložilo prošnje za vpogled.. Piše, da bodo 12. avgusta objavili, koliko je bilo ugovorov.. Meni je kolegica rekla, da bi naj okoli 20. dobili obvestilo komaj..
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
ŽuŽa napisal/-a:^^ Men je tud tok bedno čakat na rezultate pritožbe. Hjoj. Ker nimam pojma a mi bojo kej povišal al ne .
A ti si že mela vpogled?
jaa že 18.
Za kok predmetov si pa poslala pritožbo? A si ful utemeljevala pa to?
Mene je mal strah da nism dost dobr, čeprov če tko pogledam bi blo fer da bi mi dal točke, tud prfoksa mi je tud rekla in je rekla da je bla kr stroga ko sem ji dala polo za pregledat.
[vanessa] napisal/-a:Nas je dosti vložilo prošnjo za vpogled?
RIC pravi:
Zahtevo za vpogled je vložilo 1.437 kandidatov, in sicer pri 3.256 izpitih. Letos je približno 350 vlog za vpoglede manj kot lani (lani 3.612 izpitov).
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
ŽuŽa napisal/-a:^^ Men je tud tok bedno čakat na rezultate pritožbe. Hjoj. Ker nimam pojma a mi bojo kej povišal al ne .
A ti si že mela vpogled?
jaa že 18.
Za kok predmetov si pa poslala pritožbo? A si ful utemeljevala pa to?
Mene je mal strah da nism dost dobr, čeprov če tko pogledam bi blo fer da bi mi dal točke, tud prfoksa mi je tud rekla in je rekla da je bla kr stroga ko sem ji dala polo za pregledat.
Dala sem za ang,mat,geo.. utemeljevala pa še kar..mislim pri ang samo tam pri pismi in spisu ker je že velika razlika bila med ocenjevalcema..pri mat za enih 5 točk..od tega sm ziher da 1 točka je miljon % saj mam nalogo popolnoma pravilno in mi je en debil kr odbil to točko. pri geo pa tudi polno vsega.. tako, da sem nakoncu kar za vse 3 pritožbe napisala.. samo, da bi komaj za 1 mesec to zvedli..mah naj se je* motijo se k svinje in pol še naj čakam 1 mesec za te odgovore..zato ker so se oni zmotili.. grr..
Sem to, kar sem. Drugih je že tako ali tako preveč.
^^Če že more bit ceu mesec naj bo usaj hitr mimo ker tole čakanje me ubija. Mogoče bo pa letos kej prej glede na to da je blo tud manj vpogledov. Pa tud ko sem bla jst na vpogledu je ena uprašala unga strica tm kok se kr pritožujejo letos in je reku da dost manj kot lani.
Jst upam na milo komisijo.
Dosti manj zto ker nas je dejansko tudi manj in lani so ble tudi svinjske omejitve in se so šli na vpogled tudi taki k jim je manjkalo 6 in več točk do višje ocene (sm slišala ful takih primerou)..
^^ To zvemo šele pol na koncu avgusta : Ker ma komisija 60 dni časa da se odloči. In zdej se mormo vpisat na un faks k smo sprejete..če nam odobrijo pritožbo smo pa avtomatsko na 1. željo sprejete . Joj k bi usaj.
ŽuŽa napisal/-a:^^ To zvemo šele pol na koncu avgusta : Ker ma komisija 60 dni časa da se odloči. In zdej se mormo vpisat na un faks k smo sprejete..če nam odobrijo pritožbo smo pa avtomatsko na 1. željo sprejete . Joj k bi usaj.
Tolko dosti?? Ta komisija si pa res vzame čas... Ma dobro, vsaj veš, da nimaš kej zgubit... Kvečjemu lahko dosti pridobiš...