Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
v našem bloku je en tipo star 28 let na nivoju enga 14 letnega mulca. K seb pa pred blok vlači same 13-15 letne smrkle. Tamale pa cele navdušene, ker se lohk družjo z njim.. ker zadnje čase je očitno ful hudo, da majo te smrkle iz osnovne šole 28 letnega kolega, pa še tak fajn jebač je, daha, dela pizdarije in to pri tamalih vžge. Počutjo se starejše in nor filing jim je, da se en 28 letnik zanima za njih. Tipo pa očitno to tut paše, da vlači domov mladoletne punčke, jim kupuje čike, alkohol...
Mislim, da se na takšne punčke obešajo samo tisti tipi, ki so za svoje vrstnice preveč neumni. Ker tega debila nobena punca čez 20 let verjetno ne bi pogledala, ker ji takšno obnašanje najbrž ne bo vžgalo. In takšni se pač morajo zadovoljiti s temi zmešanimi najstnicami, ki so ravno prišle v puberteto in itak ne znajo zdravo razmišljati
Tle se pa pol uprašaš kje so starši.
Mislim, da se na takšne punčke obešajo samo tisti tipi, ki so za svoje vrstnice preveč neumni. Ker tega debila nobena punca čez 20 let verjetno ne bi pogledala, ker ji takšno obnašanje najbrž ne bo vžgalo. In takšni se pač morajo zadovoljiti s temi zmešanimi najstnicami, ki so ravno prišle v puberteto in itak ne znajo zdravo razmišljati

Tle se pa pol uprašaš kje so starši.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

kaj pa mu bodo?.. Sej kepi najbrž vejo kaj se dogaja, ker so skoraj vsak vikend tle v parku al pa pred bloku skup in se kepi itak mim vozjo.
Samo kaj boš to prijavu, če je tamalim kul, da se družijo zravn njega on jim pa ubistvo ne nardi nič takšnega, kar njim ne bi pasalo.
ne morš to ti kej...
Samo kaj boš to prijavu, če je tamalim kul, da se družijo zravn njega on jim pa ubistvo ne nardi nič takšnega, kar njim ne bi pasalo.
ne morš to ti kej...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
tudi js mam tamalo sestro in valda, da če bi se pri njej kaj takšnega dogajalo bi tipo nardila nekaj...ampak žal to se dogaja danes pri skoraj vsaki drugi mladoletni punčki. Začne se pa že v osnovni.
Bojo punce že prišle enkrat k pameti.
Bojo punce že prišle enkrat k pameti.

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Bioloska ura tikataka za vseh, tako za moske kot za zenske. To da eni tipi ne dojamejo in mislijo da obstaja eliksir vecne mladosti, so definitivno zaostali v razvoju.
Tip star 25+, lepo prosim ni dojencek, da mu mamica da dudo, je odrasel moski, ki ima zacetne gube na obrazu in za moje pojme je normalno, da zacne razmisljati o resnejsih stvareh.
Tip star 25+, lepo prosim ni dojencek, da mu mamica da dudo, je odrasel moski, ki ima zacetne gube na obrazu in za moje pojme je normalno, da zacne razmisljati o resnejsih stvareh.
-
- Komunikatorka
Akvamarin napisal/-a: Tip star 25+, lepo prosim ni dojencek, da mu mamica da dudo, je odrasel moski, ki ima zacetne gube na obrazu in za moje pojme je normalno, da zacne razmisljati o resnejsih stvareh.
resno je tudi npr. stalno pitje alkohola pri 25ih. jaz pri svojih 24ih nimam še nobene gube, tudi moj fant je nima. ne razmišljamao otrocih. sva zato neresna? a mi zato tiktaka biološka ura?
kar hočem reči je, da je velika razlika med tipom, ki je samski pri 25ih ker še ni prave srečal (pač klišejevsko, pa kaj) in tipom, ki pri 25ih peca punčke. in tule ne gre za "resnejše stvari" ampak za doma privzgojen idiotizem in zatekanje v pravljični svet ala gossip girl & co.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Ti si ziher 25+
Sicer pa ma imam eno sestrično, ki je stara 15 let, pa jo mam rada kot sestro in grema večkrat kam ven na kako pijačo or smth. se veliko družima v glavnem in me ona kr ne vem kak bi rekla, včasih se mi zdi da me malo občuduje in ful rada spoznava ljudi, ki so v stikih z mano.
Mam pa tudi enega znanca, ki je star 27.. ko sma se spoznala me je takoj začel osvjat in bluzit o tem kak sem odrasla in vse, da bi si on z mano kr družino ustvaro, pa da naj pridem k njemu prespat že po enem tednu poznanstva. Mislim halo.. potem sma seveda prekinla stike ker je postajal vedno bolj čudaški. In pred kakega pol meseca jaz ugotovim, da je dodal mojo sestrično na fb(isti priimek pa to) in ji piše in bluzi o istih stvareh kot meni.. Pa mu ona cela naudušena odgovarja, ker pač vau moj starejši kolega(enkrat smo se srečali ko sma ble na pijači pa sem mu pač odzdravla) piše njej in sem ji rekla naj se ga izogiba, ker nekaj nima pošlihtano ampak me seveda ne posluša.
Prejšnji teden sem pa tudi njega poklicala in mu rekla naj da tace stran od moje 15letne sestrične, pa mi je reko naj ne bom ljubusumna.
Ta tip ji piše kako bi ji rad vzel nedolžnost pa to.. pri meni ni blo takih ekstremov hvalabogu, ampak če se je dotakne ne vem kaj bom nardila. Ona pa je tudi tak neumna ej.. ne vem no kaj si naj mislim. Se vam zdi normalno 15 letnica in 26 letnik.. meni se zdi, da bi to mogli prepovedat z zakonom! Pa preden me napadete tud, če bi bla jaz z njim bi se mi zdelo bolano in tud ne bi bla..

Sicer pa ma imam eno sestrično, ki je stara 15 let, pa jo mam rada kot sestro in grema večkrat kam ven na kako pijačo or smth. se veliko družima v glavnem in me ona kr ne vem kak bi rekla, včasih se mi zdi da me malo občuduje in ful rada spoznava ljudi, ki so v stikih z mano.
Mam pa tudi enega znanca, ki je star 27.. ko sma se spoznala me je takoj začel osvjat in bluzit o tem kak sem odrasla in vse, da bi si on z mano kr družino ustvaro, pa da naj pridem k njemu prespat že po enem tednu poznanstva. Mislim halo.. potem sma seveda prekinla stike ker je postajal vedno bolj čudaški. In pred kakega pol meseca jaz ugotovim, da je dodal mojo sestrično na fb(isti priimek pa to) in ji piše in bluzi o istih stvareh kot meni.. Pa mu ona cela naudušena odgovarja, ker pač vau moj starejši kolega(enkrat smo se srečali ko sma ble na pijači pa sem mu pač odzdravla) piše njej in sem ji rekla naj se ga izogiba, ker nekaj nima pošlihtano ampak me seveda ne posluša.
Prejšnji teden sem pa tudi njega poklicala in mu rekla naj da tace stran od moje 15letne sestrične, pa mi je reko naj ne bom ljubusumna.