A katera ve (če je prvi letnik, loh tud višji), če je treba pod mus opravljat športno vzgojo na EF? Kaj se lahko zgodi, če ne? A je možno, da zarad tega mogoče neb mogli naredit letnika? Pač je brezplačno in vse... samo zanima me. Hvala!
v mojih časih si moral redno obiskovati, da si dobil inskripcijo in frekvenco, komplet podpisi od vseh predmetov so pa bili pogoj, da si letnik naredil. pri telovadbi so kar evidentirali prisotnost!
jp je obvezna, ni pa nujno narest takoj prvo leto. tako da lih letnika ne morš past zarad teovadbe, samo na koncu tolk časa ne morš diplomrat da nimaš teh ur narejenih
Hejla! Letos oktobra grem prvič na Visoko poslovno šolo - Ekonomsko Fakulteto v Ljubljano. Zanima me, če gre še katera letos v 1. letnik? Lahk tle napišete al pa v sporočila, tulk da se spoznamo... ni glih fajn bit sam med nekaj stotimi - vsaj od začetna ne...
Of use se lepo in prou slisi ampaaak js bom letos sla v 1.letnik uni inn sm kr ziucna 100/h ki si cis niam poima kk zgleda vse prvi dan k je ta stavba cis ogromna stari tok hodnikou in vrat da glava boli ( no vsaj zaenkrat se tko zdi) a pove kdo kko priblizn poteka prvi dan? Pa kje dobis seznam literature? Kdaj ponavadi poteka predavanje dopoldne /popoldne? Parkrat na tedn al usak dan? A je cas za met sluzbo zravn ce studiras redno?