saarijarvi napisal/-a:Da sem sla danes na se en razgovor, kjer mi ne bi moglo it boljeKot prvo, je tip iz istega kraja kot jaz
nato me vprasa, kako mi gre anglescina.. Recem, da z njo nimam tezav, pa se odloci, da bova razgovor nadaljevala kar po ang, ok. Rece, da imam 30sek, da ga navdusim z necim, do cesar cutim neko strast - ok, zacnem nakladat o potovanjih. Blablabla. Me vprasa, kje mi je bilo najbolj vsec, ustrelim London (niti ne, ampak ok, prvo kar mi je padlo na pamet
). On navdusen, pove da je tam vsak mesec. Nato me vprasa, kaj mi je bilo najbolj vsec tam, spet ustrelim ''oh, the night life!'' (pac no, v lajfu nism sla vn tam, kdo pa je mel kes za to?
), on z zanimanjem nadaljuje: ''really? cool, where have you been?'' - (fak) ''It was a gay bar in central London, we had so much fun!'' (spet - KRNEKI
) pa on '' Really? Was it called Heaven?'' -''Uhmmm.. yes, I think so, I've heard Lady Gaga plays there often'' (takrat nam je en kolega razlagov o tem, pa sm si slucajno zapomnla).. -''Yes, yes! Heaven! I was there on Saturday - with my love!.. I must say, I'm really impressed by you!''
Tole se bere kot bi bil film