Ob vratih: kolaž mojih slik s prijatelji, v okvirju narejenem iz starega okna - darilo za 20. rd
Nad posteljo: Puzzle 2000 kosov - Rimski kolosej
Na omari pa se mi praši še kakih 5 kosov: slike, puzzle, gobelini.. in potem po občutku in razpoloženju menjujem.
Na vratih tak bolj artsy plakat od Muse, zravn postle mam na steni narisano drevo in namesto 'listkov' so slike z druzino, frendi, itd.. (ni izpadlo kokr sm hotla, ampak ok ).. pa ene grozne stenske poslikave se iz osnovne sole, ki se jih nikakor ne spravim prefarbat..
Čez cela vrata imam plakat South Parka, potem pa še okvirjeno sliko mene in sestre, mene in fanta, mačka, obeh psov, zlato medaljo in pa koledar, ki sem ga dobila od prijateljice- The Dog.
Na vratih mam poster Metallice in Axl Rosea- to je že dolgo gor, nekaj razglednic, potem na omari mam nekaj fotografij s prijatelji, z morja, fotografijo moje mačke, razglednice, nekaj slik z revij (modne strani), na steni pa edino nalepke čipkastih pisanih rožic
ponavljam
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Na vratih mam poster Metallice in Axl Rosea- to je že dolgo gor, nekaj razglednic, potem na omari mam nekaj fotografij s prijatelji, z morja, fotografijo moje mačke, razglednice, nekaj slik z revij (modne strani), na steni pa edino nalepke čipkastih pisanih rožic
ponavljam
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.