Vaši outfiti
-
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
Ah, nisem taka zamerljivka, da nebi sprejemala kritike.
Oblekica v živo zgleda precej lepše in ne kot za na plažo. Je pa res, da na slikici malo nerodno izpade vse skupaj. Sicer ima pa vsak svoj okus. Kritike se pa seveda sprejme.
Za torbico pa vem, da ne paše najboj zraven. Ampak sem hotla malo bolj prostorno, zatadi praktičnih razlogov in žal nisem dobila bolj primerne. Sicer je bila pa večino časa pod mizo

Za torbico pa vem, da ne paše najboj zraven. Ampak sem hotla malo bolj prostorno, zatadi praktičnih razlogov in žal nisem dobila bolj primerne. Sicer je bila pa večino časa pod mizo

"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Summer055 - zelo lepa oblekica in huda postava
Ninča mi je tudi všečna, tiste hlače sicer niso ravno po mojem okusu, ampak jih je lepo skombinirala
schpeltza - pri taki obleki je smiselno najt res dober modrček. sama bi obula tudi drugačne sandalčke
Ninča mi je tudi všečna, tiste hlače sicer niso ravno po mojem okusu, ampak jih je lepo skombinirala
schpeltza - pri taki obleki je smiselno najt res dober modrček. sama bi obula tudi drugačne sandalčke
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
- Sramežljivka
- Kraj: šentjernej
-
- Sramežljivka
- Kraj: šentjernej