Joj kok je grozn te poste brat

.Ne morm druzga napisat kot to,da resnično upam da bojo bolečine pr useh čimprej minile čeprov to nobenmu ničesar ne olajša...
Jst sm spet na istem,ker sva spet končala.Najhujš je,ker je spet naredu isto kot prejšnič...in zdej je spet začel ignorirat in se zapirat vase,najhujš mi je ker ne morem razumet zakaj to dela.K mu pišem mi ne odpiše,k ga pokličem se mi javi,reče da nima časa,da zato ni klicu na konc pogovora k končno začutim kok trpi in kok rd bi me pozabu pa hitr zakluči in se dela k da je use kul.Ful stvari se mava za pogovort in je reku,da se bova ta tedn dobila sam vem da ne bo nč iz tega.Dobr ve,da mi loh po telefonu laže in govori res kar hoče,ko se bova pa vidla pa ne bo mogu več skrivat svojih čustev in bolečine tko k še usakič do zdej.
Čist sm obupana res ne vem kaj nej nardim,kako nej ga pripravim do tega da se res dobiva in se končno pogovoriva.Rajš bi vidla,da zvem da ma drugo,da mu je usen zame in bi ga pol usaj lahko pozabla.Ok sej me ignorira ampak usen vem,da trpi in tega noče priznat.Tko da nekak čist razumem Tiasho k je napisala,da ji je s temi smsi spet use uniču

.Jst sm bla tud pred enim mescem,dva tedna po tem k sva končala že čist uredu pa se je vrnu in use uniču.Najlaži bi mi blo,če bi cele dneve kej delala,da se zamotim,šla vn u družbo sam kaj k to ni mogoče.Frendice use skos delajo in nimajo časa,drugi so pa na morju.In sm cele dneve prepuščena svojim mislim in trpljenju...ok dost o tem.
Srcka čist te razumem in mi je res hudo zate.In ja očitno smo zato na svetu,da plačamo trojno ceno za use lepe trenutke,se čist strinjam.Mene sam najbol zaboli,ker vem da bom u naslednjem letu (mogoče več),kjer koli bom misnla nanga in se spraševala zakaj more bit tko...očitno je usojen