Težko greš naprej, sploh če si ga mela res ful rada, ampak dejstvo je da s časom use mine. Pa tut odvisno kakšen človek si.
Kaj je sploh blo?

.Ne morm druzga napisat kot to,da resnično upam da bojo bolečine pr useh čimprej minile čeprov to nobenmu ničesar ne olajša...
.Jst sm bla tud pred enim mescem,dva tedna po tem k sva končala že čist uredu pa se je vrnu in use uniču.Najlaži bi mi blo,če bi cele dneve kej delala,da se zamotim,šla vn u družbo sam kaj k to ni mogoče.Frendice use skos delajo in nimajo časa,drugi so pa na morju.In sm cele dneve prepuščena svojim mislim in trpljenju...ok dost o tem.

*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:In ja očitno smo zato na svetu,da plačamo trojno ceno za use lepe trenutke,se čist strinjam.Mene sam najbol zaboli,ker vem da bom u naslednjem letu (mogoče več),kjer koli bom misnla nanga in se spraševala zakaj more bit tko...očitno je usojen
hudo bo..

Princesska napisal/-a:sam res to vam povem k bo bolečina mal poniknila boste vidle kolk je v resnic življenje loh llepše brez trplenja

...pozdravček
včasih to najbol pomaga...

sam tko je....kjer se zaprejo vrata, se odpre okno...
pa nočem se hvaliti, da sem čist dobrosrčna, samo z otrokom se res ne morem boriti, me je ONA pač premagala, čeprav njen način NI najboljši...se bo že odprla nova zgodba, a ne? Po moje bo šur pravljica...
No, zdajle me je glihkar klical pa hoče, da grem z njim na morje, ONA namreč ne bo šla z njim. Ful sem slaba nanj, ampak mislim da ne bom šla...najbrž ni najbolj pametno, a ne? Mi bo polj sam še hudo, ko sem zdaj že na pol prebolela.