Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Novo-nujno!Stara sem 18 let in nisem hodila na zabave in nisem vajena biti med ljudmi.Že v srednji me majo za čudno ker sem sama razlog je ker se ne znam vklučit.Danes grem na zabavo skoraj nobenega ne poznam ko bo tam.Zanima me kako se naj vključim ne morem tam sedet in bit tiho,da bojo mislili kaj je z mano narobe.
-
- Komunikatorka
lesnik napisal/-a:Novo-nujno!Stara sem 18 let in nisem hodila na zabave in nisem vajena biti med ljudmi.Že v srednji me majo za čudno ker sem sama razlog je ker se ne znam vklučit.Danes grem na zabavo skoraj nobenega ne poznam ko bo tam.Zanima me kako se naj vključim ne morem tam sedet in bit tiho,da bojo mislili kaj je z mano narobe.
Pa saj na zabavah so vedno vsi veseli, ti sam prid do folka, pa se začni menit karkoli, pa pleš pa spij kak pir, dva, pa tud živčna ne boš, pa če se boste pogovarjali, se pač pogovarjaj zraven, kaj boš tih, povej svoje mnenje, svoje izkušnje.. govor, pleš, pa fajn se mej!
Zadnjič spremenil LaHauteCouture, dne 26. Sep. 2009 15:58, skupaj popravljeno 1 krat.
purple_rain napisal/-a:Jz vem sam za restavracijo (ki pa tud ni slabaNaja* napisal/-a:NOVO
Kje v Ljubljani je trgovina Allegria?).
Hm, ne, za trgovino me zanima.

-
- Cosmopsiho
NOVO
tkole je, nimam statusa dijaka, ker na uni šoli, kamr sm se zdj upisala (tok da bi mela status) ni prostora. zanima me, če katera ve, kako je zdej z zdravstvenem zavarovanju? a morem kej plačat in kje, kako ( da bom v tem času, dokler pač ne bom mela statusa študenta, lohka sploh šla k zdravniku)? prosm za informacije! najlepša hvala
tkole je, nimam statusa dijaka, ker na uni šoli, kamr sm se zdj upisala (tok da bi mela status) ni prostora. zanima me, če katera ve, kako je zdej z zdravstvenem zavarovanju? a morem kej plačat in kje, kako ( da bom v tem času, dokler pač ne bom mela statusa študenta, lohka sploh šla k zdravniku)? prosm za informacije! najlepša hvala