Pa jat sem fauš....
Meni ma Ceca osebno ful dobre komade..še njabol mi grejo v uho Viski in Idelano loša...men sta ti dve pesmi najbolši!!!In ful mi žal da nisem mogla na koncert..
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Jaz sn se mela na njenem koncertu v gospodarskem razstavišču svetovno..ne samo da jo ljudje ljubijo ampak je taka podoba da svaka čast tistemu, ki jo bo na balkanu prešišal..čeprav dvomim v to..
pa dajte no..ne je samo sinfat pa ogovarjat..zakaj pa potem ni dost takih kot je ona...NI JIH kr ona je samo ena:)
Ma kaj te vem, me malo bega vse skupaj glede prostora in tega... ampak samo, da bomo Ceco slišali pa je vse ok. Čeprav bi jo v vsakem primeru lahko z balkona doma poslušala
Jaz sn ziher da bodo ljudje se prek Drave stali..pomoje bo ludo .... ko sn bla v lj sn mela samo dva kolega zraven..zdaj nas bo cela klapa bo pomoje ludnica
premajhno za cecino obcinstvo (kafic v MB je to)..Puna je lepo samo kolk sn cula majo tam bol ali manj zanic organizacijo in da enkrat niti srecolov niso vredu speljali kaj bojo te oni cecin koncert organizirali..nevem no...
upamo na najboljse in cakamooo..... pa se ve kak je kaj s kartami?