Tammy_De napisal/-a:in točno zato ne smeta leteti ven. Čudni, neumni, odstopajoči ljudje so zanimivi za gledat in se tako poveča tudi gledanost. V čem bi bila drgač fora gledat 10 navadnega folka, ki se strinjajo z vsem in normalno živijo v uni bajti ter opravljajo naloge?
jap, o tem sem včeraj tudi jaz razmišljala. to je za kanal a najboljše. in če gre ena izmed njiju ven, bo tričetrt manj prepiranja. tako da se zna zgoditi, da priredijo podatke. saj itak nikoli ne vemo kaj je res in kaj ne. plus tega potem ne bomo vedeli kakšno bo nadaljevanje med tamaro in dejanom. meni se zdi, da jima ni vseeno. ona je ljubosumna in od njega pričakuje potrditev tudi pred drugimi (želi, da se z njo pogovarja tudi zunaj sobe), on pa želi vse skupaj popraviti. vsaj v predvčerajšnji oddaji je tako zgledalo. jo je dolgo prepričeval (in na koncu odnehal), včeraj pa ob vprašanju ali hodi z njo ni zanikal dejstva, da med njima nekaj je (nista par, ampak neka privlačnost po moje je) in se je taktno izmaknil vprašanju, da je to zgodba zase. kričanje pa mu gre na živce in zato se lahko ohladi. če tamara ne bo nekaj spremenila, potem tukaj ne bo sexa.

lahko pa si jaz vse skupaj narobe predstavljam, ker nisem veliko spremljala zadnje dni.
jaz bi odslovila žanin. mislim...