Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

Tammy_De napisal/-a:in točno zato ne smeta leteti ven. Čudni, neumni, odstopajoči ljudje so zanimivi za gledat in se tako poveča tudi gledanost. V čem bi bila drgač fora gledat 10 navadnega folka, ki se strinjajo z vsem in normalno živijo v uni bajti ter opravljajo naloge?

jap, o tem sem včeraj tudi jaz razmišljala. to je za kanal a najboljše. in če gre ena izmed njiju ven, bo tričetrt manj prepiranja. tako da se zna zgoditi, da priredijo podatke. saj itak nikoli ne vemo kaj je res in kaj ne. plus tega potem ne bomo vedeli kakšno bo nadaljevanje med tamaro in dejanom. meni se zdi, da jima ni vseeno. ona je ljubosumna in od njega pričakuje potrditev tudi pred drugimi (želi, da se z njo pogovarja tudi zunaj sobe), on pa želi vse skupaj popraviti. vsaj v predvčerajšnji oddaji je tako zgledalo. jo je dolgo prepričeval (in na koncu odnehal), včeraj pa ob vprašanju ali hodi z njo ni zanikal dejstva, da med njima nekaj je (nista par, ampak neka privlačnost po moje je) in se je taktno izmaknil vprašanju, da je to zgodba zase. kričanje pa mu gre na živce in zato se lahko ohladi. če tamara ne bo nekaj spremenila, potem tukaj ne bo sexa. :D

lahko pa si jaz vse skupaj narobe predstavljam, ker nisem veliko spremljala zadnje dni.

jaz bi odslovila žanin. mislim... :roll: s to njeno dekco zgleda kot da nima pospravljenega podstrešja. pa nasploh je nezanimiva.
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Jst pa ne razumem, zakaj vam gre "Žanin" tko v nos, mej je čist fajn punca, najboljš med vsemi pa mi je Dada. Ne prebavljam pa tega kreganja not, ko ga je trikrat več, kot v prvem šovu :? :roll:
Jochie napisal/-a:pa ti dve mariborčanki...kot bi z mitraljezom streljal, pa to ne neha, pa ne neha, sem skoraj televizijo razbil od živčnosti, ko sem jih poslušal... :roll:
Ja no mislim, jst sem tud rekla, sej se kr ne nehajo kregat, sej niti ne vejo več, zakaj se, sam derejo se v nedogled. Če bis e lepo zmenli, v miru delili nasvete in iskali skupno rešitev, bi bla naloga prec uspešnejša in nebi bli živčni :roll: Sebastjan se bo pa tud segrizel, če kmal ne pride med gospodarje.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Mah...ženske itak vedno delajo zdrahe...že v prejšnjem bb je bilo tako da so imele ženske med sabo probleme. Tako je bilo in vedno bo pač :irre:

Moški pa nič hudega sluteč nastradajo in se jih vplete v te zdrahe...saj kolikor mi je znano so gospodarji zanalašč dali take ljudi skupaj(Damjana,Tamara, Tjaša) da se bodo kregale med sabo...ampak očitno si tudi v najhujši mori niso predstavljali da bo iz tega nastalo kaj takega :lach:
Skratka meni bi se še bolj mešalo kot se Sebatu in Dejanu...pa še nikamor ne moreš iti, ker to dretje prebija stene madonca...včasih se vprašam če ni to njuna taktika od sester folk ob živce spraviti in da prostovoljno grejo samo da bodo imeli mir...če je...potem obvladata :rofl:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

joj men greta tud T&T na živce, učer k sm gledala jaooo kr počla bi jo če bi bla zravn.
nasilje žal ni dovoljeno v hiši, škoda če ne bi jo damjana pomoje kr nabutala učer :D
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

sem prebrala novice za nazaj... ne vem kaj si naj mislim o odnosu med dejanom in tamaro... :? mimogrede, rekel je, da se bo izselil, če bo danes spet brez dela... :? potem pa jaguar gre. ampak po moje samo provocira gospodarje, da mu dajo delo. :D

Snow flake napisal/-a:Če bis e lepo zmenli, v miru delili nasvete in iskali skupno rešitev, bi bla naloga prec uspešnejša in nebi bli živčni :roll: Sebastjan se bo pa tud segrizel, če kmal ne pride med gospodarje.

pa misliš, da bi gledanost ostala, če bi bili vsi složni, prijazni,...? :?
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Ni fora v delu,fora je v tem da mora že drugi dan žreti samo kruh in piti vodo. Rekel je,da stradal pa ne bo. In mu dam prav. Ker tud meni bi se samo ob kruhu pa vodi zmešalo,sori.En dan še,dva pa niti mal.

Drugače pa mi je vseeno kdo leti,samo da ostaneta Damjana pa Žanin. Ostali mi postjaajo kreteni. Dada mi gre skoz bolj na živce,Sandi pa o čem drugem razen seksu ne znaveč govorit,potreben je tako da bi prvo podrl k bi mu fufljo nastavla.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Smetka_ napisal/-a:Ni fora v delu,fora je v tem da mora že drugi dan žreti samo kruh in piti vodo.

je povezano, ne?

meni pa sta ravno damjana in žanin anti. in naske, ker se mi zdi, da se bo iz tedna v teden počasi in neopazno prebijal do konca. na koncu pa se vprašamo kdo pa je? a je ta tudi bil noter? :D
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Pa mislite,da bo res Dejan šel ven? Mislim,da je reko to samo v trenutku tiste jeze in si bo premislil.

Jaz sam upam,da gre ven Damjana (joj,ne prenesem nje pa njenih očal :evil: ) ali pa Tamara,da bo mir pri hiši.Ti dve sestri sta pa že tečni s tem kričanjem ena prek druge!
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrednagreha »

Jochie napisal/-a:pa ti dve mariborčanki...kot bi z mitraljezom streljal, pa to ne neha, pa ne neha, sem skoraj televizijo razbil od živčnosti, ko sem jih poslušal... :roll:

jebote tako babo imeti doma.... ni čudno, da so štajerci pijanci! :D :D :D

Ejjjj, tale izjava je bila pa mal kruta!!!!Mal se zamisli nad sabo.....js namreč poznam tudi velik ljubljančanov, gorenjcev itd. ki so pijanci...poleg tega pa velik bolj škrti in zafrustrirani kot štajerci.Je pa res, da sta te dve totalno glupi in dosadni, ampak to še ne pomeni da smo štajerci pijanci!!!!!
Mal pazi kaj govoriš
Živim življenje.....
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

joj kaj se vsi na damjano pizdite ku ma občasno špegle gor! sj tm pr gospodarjih majo tut gospodične učas bv špegle na glau..sploh pa sara ku ma non stop tisto kapo na glau..mi res že preseda!! res nvem ampak men pa lih ona antipatično deluje..tko zmedena je učas..dons zjutri je dobila drugo opozorilo od BB ker ni nosila mikrofona in je s tem zapraula 20euru..in se bo kr pozna pri hrani.. pa na začetki mi je šla na k.... k je bla čis kus na ograjo prlimala pa podložnikam pamet solila..res mi je bolana do konca..drgač je pa kr luškana..in nvem zakaj si mora zmiri obraz zakrivat s tisto kapo..

damjana mi je tut kr ql ratala..k se ji lh res nasmejiš..kr ji učas tuk seka :D

žanin je tut ql..se je ful uklopla u družbo.. pa dejan,dada,seba so mi še kr ql..
marcelo more bit zmiri glauni..in mi ni lih neki..

o t&t pa bv zgublat besed..
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Mislim da sta onidve ekstrem žensk...
V bistvi mi je žalostno kako imata lahko dve sestri tak grozen odnos druga do druge...ljudje ki bi si morali biti najbližje so si v bistvu najdlje...
In tudi meni se smili dečko ki bo pristal z njima...spoznaš žensko misliš da je skulirana...potem pa ugotoviš, da si podpisal pogodbo s hudičem...
Saj je že pokojni psihijater Rugelj povedal, da so za pijance krive ženske...in to je tipičen primer zakaj moški začne utapljati svojo žalost v pijači...dobre preddispozicije, če pristaneš s takim dekletom...
Kar koli narediš ji ni prav...pa še utihniti ne zna...sem zelo skulirana oseba in miren po naravi...ampak po parih letih bivanja s tako osebo dvomim, da bi si še upal zatrditi, da si je ne bi želel zadaviti...
Potem se pa moški napije od žalosti ker nikjer nima mira...še doma kjer si vsak človek želi imeti neko družinsko idilo ne dočaka tega...moški se napije pride domov in doma ga čaka taka pijavka ki mu začne skakati po glavi...pa ni čudno da se človeku spipa in jo potem udari...če nobena beseda ne zaleže. In potem se ona joka kakšnega desca ima doma...da ga pije in jo pretepa in začaran krog se začne.
Kateri moški pa bi iz ljubega mira udaril žensko? Dejansko ne vidim scenarija, da moški pride domov pijan in skoči na žensko in jo začne pretepati? Vedno sta dve plati....kar ne pomeni da to zagovarjam...sem zelo proti nasilju do žensk! Ampak po tej plati po eni strani razumem moškega zakaj stori tako radikalno dejanje.
Bolezen je potrebno zdraviti z preventivo in iz preventivnega razloga si definitivno ne bi želel bivati s tako osebo, ki bi iz mene naredila pijano pokveko z iscuzanimi živci...
Najbolj grozno pa je to, da se človek v tem zaprtem prostoru še umakniti ne more pred njo...kamorkoli greš jo imaš pred nosom :rofl: Moje sočutje do vseh vpletenih v tem big brotherju!

Čeprav se meni zdi da njej bolj manjka da ga faše...potem pa bi vsa v rožicah hodila naokoli par dni verjetno :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

aja pa sandi mi gre orto na k.... k je tuk otročji da bul ne more bit!!
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

vrednagreha napisal/-a:

Ejjjj, tale izjava je bila pa mal kruta!!!!Mal se zamisli nad sabo.....js namreč poznam tudi velik ljubljančanov, gorenjcev itd. ki so pijanci...poleg tega pa velik bolj škrti in zafrustrirani kot štajerci.Je pa res, da sta te dve totalno glupi in dosadni, ampak to še ne pomeni da smo štajerci pijanci!!!!!
Mal pazi kaj govoriš

veš kaj pomeni tole: :D ???

veš kaj pa pomeni tole: :D :D :D ???

pomeni, da je bila šala? :wink: (s tem smeškom sem ti pa požmrknil!)
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka

Jochie napisal/-a:
vrednagreha napisal/-a:

Mal pazi kaj govoriš

veš kaj pomeni tole: :D ???

veš kaj pa pomeni tole: :D :D :D ???

pomeni, da je bila šala? :wink: (s tem smeškom sem ti pa požmrknil!)

Ja ja, sej niasem zamerila......sam ni mi pa lih všeč....da se takole posplošuje.....hehehhe, sicer pa vidim da si ti tut štajerc al kako?:) :lol:
Živim življenje.....
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka

:D
Zadnjič spremenil vrednagreha, dne 27. Mar. 2008 13:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Živim življenje.....
Odgovori