Kolikokrat seksate?
no, verjetno sem ze kdaj pisala v tej temi...ze odkar sva skupi sva zlo velik seksala (to je RES velik - veckrat na dan, vsak dan...)
zdej pa 1,5 mesca tko zares ziviva skupi. in se je to rahlo zmanjsalo
prej sva mela prave seksualne maratone, zdej pa mava pac obveznosti cez dan...ampak seksama pa vseen vsak dan vsaj enkrat
pa naj bo zjutri, popoldne, zvecer, al pa sred noci. (the joys of living together)...
pac ne vzame nama velik casa (pou ure je ze kr dosti, z slacenjem in oblacenjem vred
), vsakic obema pride...ka pa vem. se zlo ujemava na tem podrocju, libido mava isti...=) tk da si pac PRIVOSCIMA - dobesedno
me zanima kak dolg bo se trajalo, res me zanima
zdej pa 1,5 mesca tko zares ziviva skupi. in se je to rahlo zmanjsalo

me zanima kak dolg bo se trajalo, res me zanima

MsN napisal/-a:No, saj pravim, da je verjetno veliko lažje, če živiš skupaj, ker potem imaš kljub obveznostim vsaj en del dneva, ko je samo vajin, kar avtomatsko pomeni seks. Če pa tega luksuza še nimaš, pa pač seksaš ob priložnostih in upaš, da jih bo čim več
Se strinjam

ipomea napisal/-a:MsN napisal/-a:No, saj pravim, da je verjetno veliko lažje, če živiš skupaj, ker potem imaš kljub obveznostim vsaj en del dneva, ko je samo vajin, kar avtomatsko pomeni seks. Če pa tega luksuza še nimaš, pa pač seksaš ob priložnostih in upaš, da jih bo čim več
Se strinjamJe pa res, da je seks še toliko boljši, če se ne more prakticirat vsak dan, mislim kar se tiče strasti
je bolj nepredvidljivo vse skupaj
No ja, mene zgoraj omenjena stvar prej moti kot vzburja

Raje ne naštevam naprej, ker se mi bo zadeva uprla

- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
ipomea napisal/-a:Je pa res, da je seks še toliko boljši, če se ne more prakticirat vsak dan, mislim kar se tiče strastije bolj nepredvidljivo vse skupaj
Mi2 tut ne morva glih vsak dan sexat, ker se tudi videvava ne vsak dan. Res pa je, da je takrat, ko sva skupaj, dosti bol strastno in nepredvidljivo.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi