joy23 napisal/-a:Prva na moji listi je nedvomno Helena Blagne, takoj za njo sta Miša Molk in Alma Brđanović, pri moških pa Tomaž Domicelj in Zoran Predin. Potem pa Sanja Grohar, Urša Čepin, Damjan Murko, Tanja Žagar (ne prenesem je že od Foxyc naprej), Paris Hilton, Nicole Richie, Sexplosion, Mark Popovič + njegova Sanda Kazaferović, Jasna Kuljaj, Sabina Mali (še ena kao pevka?! ) ... Še kdo bi se našel, sigurno. Ja, kr dost jih je
se podpišem.. pa dodajam Sanjo Grohar (ki ne zna pet v živo in mi je obupna voditeljica TV tube), Nino Osenar, Arnolda Schwarzeneggerja, Sylvester Stallonea (vsi muviji konan, rambo in te piz*arije), bajuka, janše itd. bi mi vzel celo večnost če bi vse napisala
(__/) ( o.O) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
~ Sanja Grohar v Tv Tubi, ker tkoooo hoče bit Osenarci podobna
~ Jevškova pri vremenu - pa sej gledam jo že lahko, sam poslušat je pa res ne morm, mislm bejba pejt na en tečaj javnega nastopanja, retorike al neki, ker tko k pa ona govori..če ne šaltam, jo dam pa zmeri na "mute".
uh ja... ne prenesem tistih kokoši pa petelinov brez posluha, ki mislejo da znajo pet..
recimo slovenska scena: atomik harmonik, sanja grohar se tud u enmu spotu valja pa meče po postelji pa misle kako je lepa.
pa recimo tuja scena: RBD, pa US5 ter taki in drugačni bendi, oz. pevci k mislejo d dobro pojejo, u bistvu je pa njihov glas popolnoma retuširan u studijih.