Jz tudi upam, da bo zmagala Biljana, ker brez nje Daša sploh ne bi nikamor prišla. Pa un, ko je vsaj 50krat rekla, da ona verjame vase in v svoje sposobnosti Meni je pa na slikah Biljana čiz huda, prov hot mi je, Daša je pa kr ena
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
...še posebej daši. smo lahko tekom šova videli kakšna je njena koža
daša je res čisto drugačna...se mi pa zdi, da je bila biljana tud brez make upa zelo simpatična...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
spermij napisal/-a:Pravi zmagovalec je Klemen. Ampak, kjer je zavist doma... Adrijano in Jurija bi pa mogl zmlatt...barabi, podlasici, izmečka...
Finalna oddaja je ŽE bila posneta in sicer 6. decembra. Zmagovalka je BILA Daša.
mislim, pa kdo ma zdaj prav?! od kod ti ta informacija? po moje mediji in pop tv ne bi lagala, sploh pa ne bi blo zanimivo za gledalce. pa izvedelo se bi kdo je zmagovalec, kot ti trdiš. zame je to lari fari. finalna oddaja bo v živo v soboto.
ajde, daj en konkreten dokaz in ne neko "pričanje" prijateljic, ki so bile na snemanju...
Jst sm pa zdej prebrala nekje, da je Špela kupila pač domačijo od MEtoda Trobca. Da si je z njim dopisvala..da se je ful borila za njegovo parcelo al krkol("slaven" kraj kjer je zakuru ženske"). Use je zravnala(se prav podrla ) ,obdržala je sam vrata od peči..za spomin
Drgač je pa kmetija res padla u moralnem pomenu takrt, k je miha pač razgrajou, biu ansiln..niso ga kaznoval, še nazaj k je pršu je biu "nagrajen" z nagrado biti Glava družina. Sramota!
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
ela85, mau po tem, k sm objavu post, sm se spomnu, da bi mogo napisat, da je zadeva nepreverjena. Ampak šment, sm že biu u štafonji, comp pa ugasnen, pa se mi ni dal znova pržgat ter popravt.
Tko da, dodajam zdj:
Zadeva je NEPREVERJENA, zasledil sem jo na Frendiinflirt.
Vceraj sem zasledila Kmetijo na TV in morem rect, da se vedno bolj sprasujem kaj je s tem Jurijem Clovek ne spravi skupaj niti enega normalenga stavka. Sem se pa ful nasmejala onemu dvobojevalcu iz Lovrenca na Pohorju... Res pravi Pohorc.
spermij napisal/-a:ela85, mau po tem, k sm objavu post, sm se spomnu, da bi mogo napisat, da je zadeva nepreverjena. Ampak šment, sm že biu u štafonji, comp pa ugasnen, pa se mi ni dal znova pržgat ter popravt.
Tko da, dodajam zdj:
Zadeva je NEPREVERJENA, zasledil sem jo na Frendiinflirt.
no problem. malo me je razjezilo dejstvo, da tu gor vsak piše drugače. in potem ne vem komu naj verjamem. sicer pa še bolj kot to, bi me jezilo, če bi zmagala daša.
ja, jurij v včerajšnji oddaji... enako sem si mislila tudi jaz. skriva se za svojo "velikostjo", v bistvu za svojim egom. povedati pa ne ve nič. skorajda bi lahko bil par daši