sploh neveš kako
markirajo ja...naš je že deset let kastriran pa še zmerm zmarkira vse avte in vse vogale...

nazadnje je zmarkiru od mtke torbico ko jo je mela na tleh v stanovanju..jst nevem kaj mu je blo
naj pa nebi markiral..naš nekej časa ni, zdej na stara leta mu je pa očitno neki kliknl pa kr vse označ za svoje
bubabiba...spet smo pri temi pri kteri nismo vsi istega mišljenja..ne moreš rečt kar da so vsi nerodovniški psi slabi in bolani in lalalala...mela sem doma nerodovniškega psa, vsi okol mene majo nerodovniške pse in z vsemi je vse v najlepšem redu mislm nevem, kje pa piše da rodovniški pes ne more umret po enem letu ko ga dobiš in mu ne morjo npr. ledvica odpovedat, raka dobit, karkoli?nevem men je to neumno...sploh mi je pa neumno, da se z živalmi služi na tak način...ni čudno potem zakaj je tolk živali in mladiev in vsega po zavetiščih, po vogalih in utopljenih v rekah in vreženih čez prepad..lih zarad takega razmišljanja...nevem no živel je žival, ljubljenček, vzameš tisto ki ti pride h srcu, pa neglede al je mešanc med šestimi vrstami....
jst sm mela tud prezijsko mako z rodovnikom pa nas je dobesedno napadal tko da je mogla pol mat it nogo šivat...pa smo vrgl po dveh letih stojurejv v smeti...

nevem, jst se s tem čist ne strinjam...niti s prodajo niti z niemer..ok razumem simbolina cena tolk da se stroške z mladiči pokrije, ne pa da en folk žvi sam na račun psov in mučenju z raznimi razstavami, pudranjem, vsakodnevnim umivanjem...