ŽuŽa napisal/-a:A ko se greš vpisat morš it ti osebno al lahko tud koga pooblastiš? Ker jst sm od 4-11.8 na morju in se bojim da bo glih takrat treba se it vpisat .
Nam so na faxu rekli, da se potrudimo in tko skombiniramo počitnice, da bomo takrat doma... Za pooblaščene osebe pa nevem... Po moje se da kej zrihtat...
Jaz se bom šeenkrat vpisala na upravno...sam nevem kaj čem nardit če bo treba full točk
Mah sploh se nam sekirala...bo že...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tiavanna napisal/-a:Kolkr je meni znano lahko nekoga poblastiš, da te gre vpisat. Vsaj pri nas (2 leti nazaj) se je to dalo.
No fajn Čeprov zdj sm tok u dilemi. Če se vpišem na upravno pa najdem na vpogledu 1% pol bo fajn. Sam če ga pa ne najdm bom pa stran vrgla eno leto ker itak ne mislm tega študirat .Sploh ne vem kaj nj, najbrž bo treba raskirat. Kaj bi pa ve nardile?
ŽuŽa napisal/-a:No fajn Čeprov zdj sm tok u dilemi. Če se vpišem na upravno pa najdem na vpogledu 1% pol bo fajn. Sam če ga pa ne najdm bom pa stran vrgla eno leto ker itak ne mislm tega študirat .Sploh ne vem kaj nj, najbrž bo treba raskirat. Kaj bi pa ve nardile?
Ma po moje se bojo te pritožbe razrešle še predn se začnejo vpisi... Kdaj moraš it tja?
ŽuŽa napisal/-a:No fajn Čeprov zdj sm tok u dilemi. Če se vpišem na upravno pa najdem na vpogledu 1% pol bo fajn. Sam če ga pa ne najdm bom pa stran vrgla eno leto ker itak ne mislm tega študirat .Sploh ne vem kaj nj, najbrž bo treba raskirat. Kaj bi pa ve nardile?
Ma po moje se bojo te pritožbe razrešle še predn se začnejo vpisi... Kdaj moraš it tja?
šele takrat ?? In kako oni to mislijo izvest-vpise in pritožbe?? A pole najboljše, da greš na blef in kr neki reskiraš?? Ej kr neki...organizacija in sistem na nuli!
^^ sj zato sm tok u dilemi. Ker lahko eno leto stran vržem ane..Tega pa nočm. Po drugi strani mam pa neki možnosti zihr da dobim un 1% če se prtožim. Ma ne vem
^^Ma kje iščeš ti tisti 1%? Pri katerem predmetu? A če ti najdejo tisti 1%, si potem direktno vpisana na prvo mesto, če boš imela zadosti točk, ali boš morala it vseeno na 2. rok? (ne štekam ravno tega sistema ).
Na tvojem mestu bi šla na vpogled in se ne bi vpisovala. Sej si sama rekla, da ti ta 2. želja ni ravno všeč. Tisti !% boš pa ja dobila, bomo držali pesti :bussi:
MilkyWay napisal/-a:^^Ma kje iščeš ti tisti 1%? Pri katerem predmetu? A če ti najdejo tisti 1%, si potem direktno vpisana na prvo mesto, če boš imela zadosti točk, ali boš morala it vseeno na 2. rok? (ne štekam ravno tega sistema ).
Na tvojem mestu bi šla na vpogled in se ne bi vpisovala. Sej si sama rekla, da ti ta 2. želja ni ravno všeč. Tisti !% boš pa ja dobila, bomo držali pesti :bussi:
Lahko ga dobim pr slovi al pa gefi. Ker mi pr obeh manka 1% do višje ocene. In če pr enem od teh dveh predmetov dobim % pol mam glih dost točk in sm sprejeta. Na RIC-u vpiše da so taki kandidati naknadno sprejeti v prvem roku.
ŽuŽa napisal/-a:Lahko ga dobim pr slovi al pa gefi. Ker mi pr obeh manka 1% do višje ocene. In če pr enem od teh dveh predmetov dobim % pol mam glih dost točk in sm sprejeta. Na RIC-u vpiše da so taki kandidati naknadno sprejeti v prvem roku.
Če imaš pa tko pri obeh predmetih, pa kr pogumno reskiraj! Pri enem bo že ratalo! Možnost imaš, da boš vpisana tam, kamor si želiš (mimogrede, kam to?) in dej jo zagrabi!
Razredni pouk . Joj to je moja res največja želja . Kaj bi dala da bi mi ratal.
Najbl sm pa jezna na slovarco (mimgrede našo razredničarko ) ker mi je dala na ustem samo 15%, pa sem bla prepričana da dobim 16,17...joj če bi dubla bi bla sprejeta...zakaj zakaj zakaj . No sicer sem pa sama kriva, več bi se mogla učit pa bi blo.
Sej ti pravim. Ne sekiraj se zarad tistega, kar ne moreš popravit... In zarad stvari v prihodnosti, ki se lahko sploh ne bojo zgodile.
Svetujem ti, da vzameš kakšnega profesorja s sabo na vpogled, ki ti bo pomagal... Še posebej pri geografiji se mi zdi, da lahko dvigneš, ker ima tam vsak svoje razmišljanje... In če pogledaš, je vsako razmišljanje na določeno vprašanje pravilno... Bom držala pesti, pa sporoči kako je šlo!