Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

MilkyWay napisal/-a:Za nazaj nisem še nič brala...Ampak, a je še kdo, ki ni dobil pisma, ali je sprejet al ne?

Od mojih znancev, prjatlov ne poznam nobenga ki bi že dubu pošto. Jst je tud še nisem.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

ŽuŽa napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:Za nazaj nisem še nič brala...Ampak, a je še kdo, ki ni dobil pisma, ali je sprejet al ne?

Od mojih znancev, prjatlov ne poznam nobenga ki bi že dubu pošto. Jst je tud še nisem.

jaz še je tudi nisem :(
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Jst vem sam za eno prjatlco da je dobila pošto...
Ni mi jasno kaj zavlačujejo...sicer vem da sem sprejet na fs uni, ampak vseeno bi lahko mal pohiteli... :evil:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

McLarnovc napisal/-a:Jst vem sam za eno prjatlco da je dobila pošto...
Ni mi jasno kaj zavlačujejo...sicer vem da sem sprejet na fs uni, ampak vseeno bi lahko mal pohiteli... :evil:

ni mi jasno kako je lahko kdo že dobil pošto...saj so v petek komaj objavili rezultate in torej so komaj v petek razposlali pošto...tak da po mojem bomo vsi dobili ju3 al pa najkasneje v torek...jaz iskreno upam na ju3..hehe :D
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

LoveLy* napisal/-a:ni mi jasno kako je lahko kdo že dobil pošto...saj so v petek komaj objavili rezultate in torej so komaj v petek razposlali pošto...tak da po mojem bomo vsi dobili ju3 al pa najkasneje v torek...jaz iskreno upam na ju3..hehe :D

Ma neee...Samo ne v torek :? :D . Sicer sm že sprejeta, ker imam več kot zadosti točk, ampak to čakanje me res ubija...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sprejeta!!! :jump:
Za pedagogiko imam 97 točk (rabli so 68.5, zelo malo v primerjavi z drugimi leti), za španščino pa imam 95 točk, potrebovali so 75.4 (veliko, v primerjavi z drugimi leti :D )
A obvestilo o dnevu vpisa se bo dobilo kmalu?...

Konec sekiranja, muk in drkanja!! :D
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

Letos se mi je pa posrečilo! Dobila sem pošto pred 20 minutami...Zboljševala maturo in bla končno sprejeta na turistiko :D !! Se vidimo! Js bi kr vse okol sebe :bussi:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Da sem pravkar dobil pošto, v kateri sicer ne piše nič novega ampak vseeno.....ajm sou hepi... :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a račka »

jz sm tut dons dobila :) sprejeta wiuuuu :P
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Drgač pa svašta....za 2 stavka, ti pošlejo tolk papirja da bi šel lahko 2x v skret z njim.... :lol: :lol:
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

jz sm tud sprejeta :) heh
pisma pa nism še dobila ..upam da pride dons s poštarjem heh
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Js še nism dobila pošte, skorej vse moje sošolke pa že v petek/soboto :roll:
Očitno sm posebna :D naj bi bla sprejeta, sam dokler ne vidim pošte ne bom 100%
Kdja pa nam sporočijo kdaj je treba it v LJ se upisat?K mene me avgusta bolj nbo doma ku ja..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Zdele sem dubla pošto.Sicer nisem nč novga zvedla ampak usejen.

Pa za vpogled sem tud dons dubla in ga mam v četrtek ob 8.00.

Pr men piše da bo vpis od 25.7-18.8. Sam men je to tok čudno ker če bom dala pritožbo me skrbi da do takrat še ne bo rešeno. Sam sej itak se najbrž sploh ne bom šla upisat na upravo ker me niti ne zanima, rajš grem na poklicni tečaj al pa maturo višat.

Še usejen pa upam da u četrtek najdem tist % pa da sem pol na pedagoško sprejeta..joj krneki no.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

A mi lahko ena skopira meje za višjo oceno v Word, pa pošlje na zs, al pa sem gor prilepi, ker sem pozabila svojo šifro, pa ne morm do mej. :roll:
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ŽuŽa napisal/-a:Pr men piše da bo vpis od 25.7-18.8. Sam men je to tok čudno ker če bom dala pritožbo me skrbi da do takrat še ne bo rešeno. Sam sej itak se najbrž sploh ne bom šla upisat na upravo ker me niti ne zanima, rajš grem na poklicni tečaj al pa maturo višat.

Pri vseh piše, da so vpisi takrat... In da ti za natančen datum fakulteta sama sporoči, samo še nevem kdaj. Js upam da hmali, da bom lahko skombinirala čimprej ene par stvari...

Pritožba bo po moje rešena do takrat... Veš te datume imajo vse preračunane in če so od takrat naprej vpisi, bojo vse pritožbe rešene...

Če se ti ne greš vpisat na upravo, se ti to šteje kot 1 vpis, a veš to? (vsaj nam je naša tko rekla). Sprejeta si in si izkoristla prvo možnost. (a sm js prav razumela našo psihologinjo?) :?
Zaklenjeno