MilkyWay napisal/-a:Za nazaj nisem še nič brala...Ampak, a je še kdo, ki ni dobil pisma, ali je sprejet al ne?
Od mojih znancev, prjatlov ne poznam nobenga ki bi že dubu pošto. Jst je tud še nisem.
ŽuŽa napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:Za nazaj nisem še nič brala...Ampak, a je še kdo, ki ni dobil pisma, ali je sprejet al ne?
Od mojih znancev, prjatlov ne poznam nobenga ki bi že dubu pošto. Jst je tud še nisem.
McLarnovc napisal/-a:Jst vem sam za eno prjatlco da je dobila pošto...
Ni mi jasno kaj zavlačujejo...sicer vem da sem sprejet na fs uni, ampak vseeno bi lahko mal pohiteli...
LoveLy* napisal/-a:ni mi jasno kako je lahko kdo že dobil pošto...saj so v petek komaj objavili rezultate in torej so komaj v petek razposlali pošto...tak da po mojem bomo vsi dobili ju3 al pa najkasneje v torek...jaz iskreno upam na ju3..hehe
ŽuŽa napisal/-a:Pr men piše da bo vpis od 25.7-18.8. Sam men je to tok čudno ker če bom dala pritožbo me skrbi da do takrat še ne bo rešeno. Sam sej itak se najbrž sploh ne bom šla upisat na upravo ker me niti ne zanima, rajš grem na poklicni tečaj al pa maturo višat.