čuftika napisal/-a: pogosto prevarajo svoje partnerje, ker se jim zdi nezaslišano da bi v celem življneju sexale sam z enim tipom...
kje si pa to slišala?
pa daj si že vcepi v glavo, da je normalno, da punca ne ostane s prvim partnerjem. pa ne zaradi razloga, ki si ga ti navedla. o nezaslišanosti. saj nismo v srednjem veku.
jah tko je. vec al manj pomojm res zato, ker so mlajse punce se dost vodljive in jih starejsi moski 'ulijejo po svoji meri'. ce sklepam po sebi, me je prvi fant skoraj izkopriscal in prav nic mi ni bilo tezko nardit zanj, lahko ga je zural pa mu nisem nic rekla, sama nisem sla nikamor, ker mu ni bilo vsec .. .skratka vse, ker sem vejrela, da pac tako more biti in nisem imela izkusenj. ko sva zacela, sem bila stara 14 let on pa 21. razsla sva se po 5ih letih
pri naslednjih partnerjih noben vec ni imel take srece
LedZeppelin napisal/-a:Uf,tole je pa kr huda razlika. Mam sestro staro 14,če bi začela hodit z mojim vrstnikom,bi ga ubil-dobesedno.
Enako. Mam 10 let mlajšo sestro in je nimam ne vem kok rada, ampak bi se potrudila, da pri njenih 14 noben tip, starejši od nje več kot dve leti, ne bi prišel zraven. Pedofili eni.
Nikoli mi niso ble jasne te zveze 14-19/20 itd.
Tananda napisal/-a:Mam 10 let mlajšo sestro in je nimam ne vem kok rada
^^ Nikoli nisem in ne bom razumela, kako lahko kaj takšnega rečeš o svoji sestri...
Drugače pa bi tudi jaz popenila, če bi se kak štulil okrog nje...oz njiju
Pač razvajena 11-letna očkova hčerka, s katero mava preveliko straostno razliko, da bi se razumeli. A veš tisti občutek, da je ne pogrešaš, če je ni, in ti gre na živce, ko je tle, še zmeraj pa bi ji pomagala v težavah skoraj ne glede na vse?
Danes vizualno vecina najstnic zgleda starejso, ko pogledam teh punc, kolk od njih ima ze podocnjakov, pa unceno kozo zaradi make-up/a, pa telesno razvite, se prav niti ne cudim, da jih lovijo starejsi moski.
čuftika napisal/-a: pogosto prevarajo svoje partnerje, ker se jim zdi nezaslišano da bi v celem življneju sexale sam z enim tipom...
kje si pa to slišala?
pa daj si že vcepi v glavo, da je normalno, da punca ne ostane s prvim partnerjem. pa ne zaradi razloga, ki si ga ti navedla. o nezaslišanosti. saj nismo v srednjem veku.
Njim se zdi da je to nezaslišano, ne meni! halooo, daj malo bolj natančno beri pa potem odgovarjaj in se jezi!
Tananda napisal/-a:Pač razvajena 11-letna očkova hčerka, s katero mava preveliko straostno razliko, da bi se razumeli. A veš tisti občutek, da je ne pogrešaš, če je ni, in ti gre na živce, ko je tle, še zmeraj pa bi ji pomagala v težavah skoraj ne glede na vse?
malo sem offtopic ampak to bi rad povedal. to pa še vedno ne pomeni, da je nimaš preveč rada. Predstavljaj si da se ji kaj hudega zgodi. Bi si oprostila, da si enkrat nekomu rekla, da nimaš ne vem kak rada svoje sestre in, da je nisi mela bol rada in ji to večkrat pokazala?? Jaz mam tud brata v najhujši puberteti in mi gre večino časa na živce s svojimi tlinajst letnimi fintami ampak to še ne pomeni, da ga nimam rad enako kot drugega brata ali pa sestro s katero živim torej bolj kot vse na svetu.
kar se pa teme tiče. Če moški starejši od 18 hodi s 14 letnico je to pedofolija in ga lahko zaprejo. Eni res niso normalni. Nima veze, če punce hoče to. Stara je 14 (!!!) in o teh zadevah ne more normalno odločat.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.” ― Ralph Waldo Emerson
Tananda napisal/-a:Pač razvajena 11-letna očkova hčerka, s katero mava preveliko straostno razliko, da bi se razumeli. A veš tisti občutek, da je ne pogrešaš, če je ni, in ti gre na živce, ko je tle, še zmeraj pa bi ji pomagala v težavah skoraj ne glede na vse?
malo sem offtopic ampak to bi rad povedal. to pa še vedno ne pomeni, da je nimaš preveč rada. Predstavljaj si da se ji kaj hudega zgodi. Bi si oprostila, da si enkrat nekomu rekla, da nimaš ne vem kak rada svoje sestre in, da je nisi mela bol rada in ji to večkrat pokazala?? Jaz mam tud brata v najhujši puberteti in mi gre večino časa na živce s svojimi tlinajst letnimi fintami ampak to še ne pomeni, da ga nimam rad enako kot drugega brata ali pa sestro s katero živim torej bolj kot vse na svetu.
kar se pa teme tiče. Če moški starejši od 18 hodi s 14 letnico je to pedofolija in ga lahko zaprejo. Eni res niso normalni. Nima veze, če punce hoče to. Stara je 14 (!!!) in o teh zadevah ne more normalno odločat.
s privm delom se povsem strinjam.
drugi del pa ... jst sem takrat lahko cist normalno odlocala o tem, sama sem se odlocila, da bom njegova punca, nihce me ni prisilil in tudi nisem bila z njim samo zato, da bi bila kul. nisem imela nobene potrebe po imeti fanta zaradi avta in tralala podobne bedarije. enostavno sva se ujela, jaz sem mogoce za odtenek bolj zrelo razmisljala od vrstnic, on je za odtenek manj zrelo od vrstnikov in to je bila takrat super kombinacija
Lej, imamo pač family issues in še polsestri sva. Sem zaštitniška, ja. Ampak raje se družim s svojim psom kot z njo.
Seveda bi si oprostila, jaz stojim za svojimi besedami. Je razlika, da ti gre sorojenec na živce ali pa da ga nimaš rad. Meni ona niti slučajno ne pomeni več kot vse na svetu. (in me prav malo briga, če se komu zdim zaradi tega čudna)
Bi pa rekla, da se 14-letnice sicer komot normalno za njihove pojme odločajo, s kom bodo. Kar ne pomeni, da so te odločitve vedno pametne za odraslega človeka. Otroci so pač otroci.
Pri taki zvezi se vprašam prej, kaj je narobe z npr. 19-letnim tipom, da hoče bit s punčko. Da skupaj čakata, kdaj ji bodo sramne dlake začele poganjat? Ker pri 19h letih naj bi bil človek dokaj sposoben odraslega razmišljanja, torej kaj vidi odrasel moški na punčki? Pedofilija says I.
kje si pa to slišala?
Njim se zdi da je to nezaslišano, ne meni! halooo, daj malo bolj natančno beri pa potem odgovarjaj in se jezi!
Tananda napisal/-a:Bi pa rekla, da se 14-letnice sicer komot normalno za njihove pojme odločajo, s kom bodo. Kar ne pomeni, da so te odločitve vedno pametne za odraslega človeka. Otroci so pač otroci. Pri taki zvezi se vprašam prej, kaj je narobe z npr. 19-letnim tipom, da hoče bit s punčko. Da skupaj čakata, kdaj ji bodo sramne dlake začele poganjat? Ker pri 19h letih naj bi bil človek dokaj sposoben odraslega razmišljanja, torej kaj vidi odrasel moški na punčki? Pedofilija says I.
No se najprej opravičujem če sem koga kakorkoli prizadeta s tem, da rem rekla da pri 25+ tipom že tiktaka ura Nisem misla biološke ure, sem se malo anrobe izrazla očitno..
Skratka mislila sem, da se mi zdi, da začutijo neko potrebo o resni zvezi oz. vsaj neki zvezi in nehajo menjavat ženske z vsakim tednom, kot to počne večina mojih vrstnikov. Mi je pa malo bolano, da jih ma moški že 30, pa se vsaki teden z drugo vlači.. ne vem če je vam to okej, očitno ja. Večina mojih sorodnikov in pač ljudi starejših ki jih poznam se je med 25 in 30 že poročilo, moja stara starša sta se pri 26, moja sestrična pri 27.. bratranec še prej itd.
Zadnjič spremenil katy., dne 01. Apr. 2011 19:35, skupaj popravljeno 1 krat.
milslm da pri moških ta želja po zvezi pa otrocih res pride kar naenkrat,pač si kolega,žuraš,pobiraš lahka dekleta,se imaš fajn in brezobvezno.
Potem pa se kak poroči,drug ma že otroka,...Ti nimaš nobene,in kr naenkrat se začneš počutit,kot totaln idiot,pa vidš da je tvoj lajf cel bedn,rataš obupan ker nimaš pri 25 še nikogar za delit življenje z njemu.
Zato najdeš prvo punco,ko pride mimo,skupaj z ostalimi pari hodte smučat,in končno se spet počutiš kot del tega sveta.Nekega večera,ko si pijan pozabiš kondom,ona je prvič noseča.Pod prisilo očeta se cerkveno poročita. Ti začneš piti,ona je sama z otrokom doma,leta minevajo in hlad med vama postaja še večji.Vmes ona še v drugo zanosi,prvi otrok ki postaja najstnik zapade v slabo družbo,začne snifati UHU lepilo,ko pa ga zmanjka,pa začne vdihovati segreto lepilo. Ti si ves otopel,ker ne veš kaj storiti,žena se loči in se poroči z tvojim bivšim kolegom. Leta minevajo,in ti umreš,in noben ne pride na tvoj pogreb.
In vse to se je zgodilo,le za to ker si začel paničiti zaradi Biološke ure.
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 04. Jan. 2011 18:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.