a ni logično da je starost pri kateri moški zgubi nedolžnost v večini primerov višja kot pri ženski, ker si pač ženske izbiraj starejše moške ane ! recimo 16 letnica z 19+ letnikom itd.
Ne delajte si utvar in računov brez krčmarja. Tale anketa odraža le statistiko določenega dela ljudi, ki pač sledijo temu forumu in trendom, ki jih le-ta propagira. Pa še to dvomim, da je realna. Zato je zelo napačno posploševati zgornje rezultate na celotno populacijo. Seveda pa so anketni 'rezultati' zelo v interesu določenih posameznikov in skupin, zato je tudi tale tema tako popularna. Z vsemi sredstvi namreč želijo ustvariti vtis, da se današnji mladoletniki samo še dolčkajo, da je to in, pop, skratka v trendu. Gre pa za navadno manipulacijo in poneumljanje ljudi.
Zadnjič spremenil pehta, dne 04. Jun. 2006 11:21, skupaj popravljeno 2 krat.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
pehta napisal/-a:Seveda pa so anketni 'rezultati' zelo v interesu določenih posameznikov in skupin, zato je tudi tale tema tako popularna. Z vsemi sredstvi namreč želijo ustvariti vtis, da se današnji mladoletniki samo še dolčkajo, da je to in, pop, skratka v trendu. Gre pa za navadno manipulacijo in poneumljanje ljudi.
A ti slucajno namigujes, da so ti rezultati napacni, in da doloceni ljudje manipulirajo rezultate ker hocejo prikazat, da vecina zensk izgubi nedolznost v srednjesolskih letih? To je najbolj neumna stvar, kar sm jih slisal na tem forumu. Komu vraga bi koristilo to, da bi bil rezultat ankete, tak, da zenske vecinoma zgubijo nedolznost v srednjesolskih letih?? In kako bi ta nekdo lahko vplival na rezultate ankete??? Tuki neki svoje frustracije glede seksa sproscas z nekimi teorijami zarote na cosmo forumu.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
ojla. jst sm pa nova tle. pa prva tema k sm jo zagledala je bla o nedolžnosti. no pa da povem. sm prvič pri 16 s sošolcem, k sma se trudla da bi bla skupi, sam pol nekak ni šlo. ubistvu sva bla dve leti neuradno skupaj. zdej seveda ne več. drugač pa tale statistika...kr neki;)
em..ja jz sem tut skos govorila de bom čakala do 17 leta po tamalem preden se bom "dala dol" pa sem se pač spoznala z mal bol izkusenim tipom in kuker se radovedna in direktno "potrebna" sma pač..vete ne?! in tako je šla moia nedolžnost.. .. zdej tak je..ni mi žal, kar je blo je blo..po eni strani si pa želim da moji prijatelji nebi izvedeli za to..strah me je reakcije