nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jah nekateri težko razumejo mnenja drugih :wink: zato pa je forum, kjer je toliko različnih karakterejev da potem nastane cela žurka v topikih :D
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

sej je res.. men je to čist všeč.. js rada zagovarjam svoja stališča, al pa spremenim mnenje, če ugotovim da sem v zmoti :D

pač, tale nedolžnost je očitno takšna tema, o kateri lahko večno razglabljamo...
My dreams are my reality...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

No vsaj za tipe je odgovor preprost. Cimprej tem bolje. Od tod izraz "ditching the V-Card".
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kileldear
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kileldear »

a ni logično da je starost pri kateri moški zgubi nedolžnost v večini primerov višja kot pri ženski, ker si pač ženske izbiraj starejše moške :) ane ! recimo 16 letnica z 19+ letnikom itd.

lp.
tru Cosmopuran!
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Mogoče je res trend tak.
Midva z bivšim sva bila oba stara 17, ko sva nehala biti devičnika :D
Kileldear
Sramežljivka
Sramežljivka

hehe, meni je tut uspelo pri 17 ;) lol uspelo :D
tru Cosmopuran!
macho_man
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a macho_man »

.....
Zadnjič spremenil macho_man, dne 11. Feb. 2016 22:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Kileldear
Sramežljivka
Sramežljivka

jaoo a ni zanimivo po rezultatih ankete, da jih je skor enako zgubilo nedolžnost pred 14 letom kot od 20 naprej??
tru Cosmopuran!
macho_man
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a macho_man »

.....
Zadnjič spremenil macho_man, dne 11. Feb. 2016 22:19, skupaj popravljeno 1 krat.
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Ne delajte si utvar in računov brez krčmarja.
Tale anketa odraža le statistiko določenega dela ljudi, ki pač sledijo temu forumu in trendom, ki jih le-ta propagira. Pa še to dvomim, da je realna. Zato je zelo napačno posploševati zgornje rezultate na celotno populacijo. Seveda pa so anketni 'rezultati' zelo v interesu določenih posameznikov in skupin, zato je tudi tale tema tako popularna. Z vsemi sredstvi namreč želijo ustvariti vtis, da se današnji mladoletniki samo še dolčkajo, da je to in, pop, skratka v trendu. Gre pa za navadno manipulacijo in poneumljanje ljudi.
Zadnjič spremenil pehta, dne 04. Jun. 2006 11:21, skupaj popravljeno 2 krat.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

pehta, katero moznost pri anketi si pa ti kliknila??? :D
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a u_k_i »

a dej jochie bodi realen, veš da pehta nikoli ne odgovori na toook direktna vprašanje, kot je bilo tvoje.... :roll:
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

pehta napisal/-a:Seveda pa so anketni 'rezultati' zelo v interesu določenih posameznikov in skupin, zato je tudi tale tema tako popularna. Z vsemi sredstvi namreč želijo ustvariti vtis, da se današnji mladoletniki samo še dolčkajo, da je to in, pop, skratka v trendu. Gre pa za navadno manipulacijo in poneumljanje ljudi.
A ti slucajno namigujes, da so ti rezultati napacni, in da doloceni ljudje manipulirajo rezultate ker hocejo prikazat, da vecina zensk izgubi nedolznost v srednjesolskih letih? To je najbolj neumna stvar, kar sm jih slisal na tem forumu. Komu vraga bi koristilo to, da bi bil rezultat ankete, tak, da zenske vecinoma zgubijo nedolznost v srednjesolskih letih?? In kako bi ta nekdo lahko vplival na rezultate ankete??? Tuki neki svoje frustracije glede seksa sproscas z nekimi teorijami zarote na cosmo forumu. :lol:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
majchi22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a majchi22 »

ojla. jst sm pa nova tle. pa prva tema k sm jo zagledala je bla o nedolžnosti. no pa da povem. sm prvič pri 16 s sošolcem, k sma se trudla da bi bla skupi, sam pol nekak ni šlo. ubistvu sva bla dve leti neuradno skupaj. zdej seveda ne več. drugač pa tale statistika...kr neki;)
lil*a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lil*a »

em..ja jz sem tut skos govorila de bom čakala do 17 leta po tamalem preden se bom "dala dol" pa sem se pač spoznala z mal bol izkusenim tipom in kuker se radovedna in direktno "potrebna" sma pač..vete ne?! :D
in tako je šla moia nedolžnost.. :? .. zdej tak je..ni mi žal, kar je blo je blo..po eni strani si pa želim da moji prijatelji nebi izvedeli za to..strah me je reakcije :(
Odgovori