Jest pa zdej neki časa nisem gledala PB in sem včeraj pogledala od 3-8 dela 3. sezone in me je spet čist not povlekl. Waaaaa, sploh pa zdej konec zadnjega dela sm bla kr taka ... 9. del se pa že louda in komaj čakam, da vidim kaj naj bi tale zaključek 8. dela pomenil.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Jaz pa nimam prvega dela! Vse ostale pa ja. Enostavno se mi ne povleče dol. Imam pa drugače ostalih do 9. dela vse, razen tega. Vendar nočem gledati, ker mi je bv da ravno prvi del ven spustim!
evo, končno smo dočakali novi del..sem ga lih pogledla.. kar zanimivo me prav zanima kaj bo zdaj po vsem tem susan oz. gretchen naredla z LJ-jem.. ne bom preveč povedla, če še niste gledle zdaj pa spet 1 teden čakanja na naslednji del
to je res, da bi naj blo samo še 5 delov do konca?
Stavki še kar ni videti konca, posledice za naše priljubljene serije pa so vse večje. Fox je objavil, da bo najvrjetneje finale 3. sezone 18. februarja 2008 in sicer z epizodo The Art of the Deal. To bi naj bila 13. epizoda 3. sezone, kar pomeni, da je pred nami le še 5 epizod Prison Breaka ter da bo najverjetneje med enima izmed delov 14-dnevni premor. Ostalo je pa vse odvisno od tega kdaj se bo stavka končala.
gregalina napisal/-a:Tule si lahko pogledate, kolko delov bo mela 3.sezona.
Ja, toliko delov naj bi blo, če nebi blo stavke. Tukaj piše koliko delov je še posnetih. In če scenaristi ne nehajo stavkat, se bo končalo pri tem. Resno upam da ne.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tudi mene zanima, kje si downloadala PB 3S 9epizodo? Ker jaz namreč ne najdem nikjer, tak da pošlji link ali nekaj, da si ga bomo tudi ostale, ki nestrpno pričakujemo ta del, ogledale.