Filmi ki bi jih lahko gledali 100x
redlolla napisal/-a:a_pikica_a napisal/-a:Aja pa še Tre metri sopra il cielo (Primorke, ve veste)
in Ho voglia di te
+ Scusa ma ti chiamo amore![]()
Ma meni mi je bil pa samo Tre metri sopra il celo všeč, druga 2 pa ne preveč. Ubistvu ho voglia di te mi ni bil sploh, tudi knjiga ne, Scusa ma ti chiamo amore pa me je malo razočarau, glede na to da sm čula da je nevem kaj pa ni bil. Knjiga je bla boljša.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopolitanka
pepelčica napisal/-a:redlolla napisal/-a:a_pikica_a napisal/-a:Aja pa še Tre metri sopra il cielo (Primorke, ve veste)
in Ho voglia di te
+ Scusa ma ti chiamo amore![]()
Ma meni mi je bil pa samo Tre metri sopra il celo všeč, druga 2 pa ne preveč. Ubistvu ho voglia di te mi ni bil sploh, tudi knjiga ne, Scusa ma ti chiamo amore pa me je malo razočarau, glede na to da sm čula da je nevem kaj pa ni bil. Knjiga je bla boljša.
Js mam vse knjige doma, pa vse so odlične, razen zadnje, Amore 14, ni bila ne vem kaj. Zdej se snema filem

Itak so knjige vedno boljše

Na spisek dodajam Twilight, zdej sem si kupila še knjigo

Za Primorke (ali pa kogarkoli, ki obvlada dokaj italijanščino) dodajam L'uomo perfetto (R. Scamarcio

Zadnjič spremenil a_pikica_a, dne 19. Mar. 2009 19:10, skupaj popravljeno 1 krat.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
- Cosmopolitanka
-
- Komunikatorka
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom