Mc'Donalds
-
legally blonde
- Kofetarica

- Kraj: Ljubljana
Sej mislm da se vsi zavedamo da je hrana v Mc-u kar naj človek ne bi jedel
Sem pa sama 1-2x na mesec tam, ker mi včasih res ful zasede. :fastfood:
Sladoled mi je pa zdej ko majo to opcijo, da daš not posiop + preliv v McFlurry božanski
Kitkat + čokoladni preliv.... mmmm. No da ni slabe vesti greva ponavad s frendico iz Bežigrada do McŽito z rolerji pol se pa v rolerjih na McDrive zapeleva pa si vsaka vzame 1 sladoled... 
Sem pa sama 1-2x na mesec tam, ker mi včasih res ful zasede. :fastfood:
Sladoled mi je pa zdej ko majo to opcijo, da daš not posiop + preliv v McFlurry božanski
Kitkat + čokoladni preliv.... mmmm. No da ni slabe vesti greva ponavad s frendico iz Bežigrada do McŽito z rolerji pol se pa v rolerjih na McDrive zapeleva pa si vsaka vzame 1 sladoled... 
- delusional
- Cosmopsiho

Mucka* napisal/-a:Jaz enostavno obozujem McDonalds. Se morm vcasih prou prisilt da negrem notr..sladoled imajo naravnost bozanski..pa pomfri..men je skoraj vse tok dobr da adijo =D =/
Jaz tud... pa sploh nimam slabe vesti, ker živi se pa vendarle sam enkrat, pa dejmo jest tist kar mamo radi pa nam je dobr ane

Girls just wanna have fun 

- barbie_girl_85
- Cosmofrik

Jst sem prej veliko hodila, k sem mela še bone. Zdej grem pa cca 6 krat letno....se izogibam zarad tamale, k že tko sam meso pa krompir je
Tko da.....nisem nek pristaš zdrave hrane, ampak se trudim
PS Če pa nje ni v bližini, pa zavijem v meka in pojem dva cheesa, velik pomfri, shake in sladoled
PS Če pa nje ni v bližini, pa zavijem v meka in pojem dva cheesa, velik pomfri, shake in sladoled
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
barbie_girl_85 napisal/-a:Jst sem prej veliko hodila, k sem mela še bone. Zdej grem pa cca 6 krat letno....se izogibam zarad tamale, k že tko sam meso pa krompir je![]()
No, pa naj tudi ona uživa v hrani, ki jo ima rada

Girls just wanna have fun 

- barbie_girl_85
- Cosmofrik