H&M

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Bolj se gre za to, da imamo ime v slovenščini in ni potrebe po "cardigan" besedi.
Da ne bo na koncu tako, da si si šla v H&M-a po cardigan, ene sockse pa coat ( v gl, pretirana uporaba tujk, tudi ko to ni potrebno).
The world is as you are.
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

Včasih je prav mučno sodelovati na tem forumu, ker se "vpiknete" v stvari s katerimi se ni vredno ukvarjati.
Pa ok... sem zaključila,

LP*
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

No,no, ne bodi preveč občutljiva. To je bilo dobronamerno napisano :wink:
The world is as you are.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

emanuela napisal/-a:Bolj se gre za to, da imamo ime v slovenščini in ni potrebe po "cardigan" besedi.
Da ne bo na koncu tako, da si si šla v H&M-a po cardigan, ene sockse pa coat ( v gl, pretirana uporaba tujk, tudi ko to ni potrebno).
ne ne ne, draga soforumašica, ona bi šla po kardigan, sokse in koat ... domnevam.. :D

ehja. nedelje znajo bit dolgočasne :D
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

purple_rain napisal/-a:
emanuela napisal/-a:Bolj se gre za to, da imamo ime v slovenščini in ni potrebe po "cardigan" besedi.
ne ne ne, draga soforumašica, ona bi šla po kardigan, sokse in koat ... domnevam.. :D

ehja. nedelje znajo bit dolgočasne :D

Draga, mislim, da znam dovolj dobro angleško, da dobro vem kaj stvari pomenijo in žal, nisem ena tistih, ki se bo pustila "javno linčati"... In domnevaš NAROBE!
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Tamara stylish napisal/-a:
dot napisal/-a:^^ Cardigan pomeni jopico v slovenščini :wink: Sicer je žal nisem videla, izgleda pa zanimiva, ja, tisti trakovi so simpatični (čeprav je mogoče malo preveč 'kitkasta' za moj stil, bi raje imela samo pentljo spredaj) :)

Se opravičujem, če si morala pogledati v slovar :D

Hvala vseeno, upam, da najdem...

Nope, jaz sem ti hotela prihranit gledanje v slovar, ker je izgledalo, da ne veš, kaj pomeni ta izraz, sploh ker si ga poslovenila s k-jem spredaj :wink: Nič hudega, sej je fino, da se na forumu kaj novega naučimo, a ni :D
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Aja...in še to. Napadimo vsakič vsako, ki bo uporabila besedo "full" ali morda "kul" ... pretirana uporaba tujk bojda...
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

dot napisal/-a:
Tamara stylish napisal/-a:
dot napisal/-a:^^ Cardigan pomeni jopico v slovenščini :wink: Sicer je žal nisem videla, izgleda pa zanimiva, ja, tisti trakovi so simpatični (čeprav je mogoče malo preveč 'kitkasta' za moj stil, bi raje imela samo pentljo spredaj) :)

Se opravičujem, če si morala pogledati v slovar :D

Hvala vseeno, upam, da najdem...

Nope, jaz sem ti hotela prihranit gledanje v slovar, ker je izgledalo, da ne veš, kaj pomeni ta izraz, sploh ker si ga poslovenila s k-jem spredaj :wink: Nič hudega, sej je fino, da se na forumu kaj novega naučimo, a ni :D

Če te pa to tako, te naj pa moti še celotna zasnova tega foruma, saj potem ni prav, da nad imeni nekaterih piše "cosmofrik"... Zakaj potem ne piše "cosmo freak" ali pa morda cosmo navdušenka, čudakinja???
Povedala sem vam kar sem imela, sedaj pa LP!
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Nič me ne moti, samo dobronamerno sem hotela pojasnit, da tisti izraz pomeni navadno jopco :D (verjamem, da veliko punc ne pogleda v slovar, ker sem že parkrat videla, da ne vejo, kaj pomeni 'cardigan' in mislijo, da je to izraz za poseben kroj oblačila, ala haremke ipd., ki imajo univerzalno ime :wink: ).

Zdaj pa nehaj biti užaljena in hitro na lov za jopico :D Btw, jaz pa rada kaj novega izvem, sem bila vesela, ko me je sirova enkrat poučila, da zajci po novejši klasifikaciji ne spadajo med glodalce, ampak so posebej, nisem nič znorela, še super se mi je zdelo :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Tamara, "kardigan" v slovenščini pač nič (še) ne pomeni, zato se ne zdi na mestu to besedo uporabljat. Ostalo, kar naštevaš, so pa že precej pogosto sprejete tujke.
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a shinee »

No, tem pletenim zadevam tudi jaz pravim cardigan, "jopica" je zame bolj športna zadeva - hoodie fora. Chill, zaradi enega K-ja še ne bo konec sveta^^
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

shinee napisal/-a:No, tem pletenim zadevam tudi jaz pravim cardigan, "jopica" je zame bolj športna zadeva - hoodie fora. Chill, zaradi enega K-ja še ne bo konec sveta^^

Hvala :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Versaca tudi spomladi 2012: KLIK
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

Marni za H&M. :hearts:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-97tKQFwuic[/youtube]
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Jaaaaaaa. Navdušena :hearts:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Odgovori