H&M
-
- Kofetarica
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
ne ne ne, draga soforumašica, ona bi šla po kardigan, sokse in koat ... domnevam..emanuela napisal/-a:Bolj se gre za to, da imamo ime v slovenščini in ni potrebe po "cardigan" besedi.
Da ne bo na koncu tako, da si si šla v H&M-a po cardigan, ene sockse pa coat ( v gl, pretirana uporaba tujk, tudi ko to ni potrebno).

ehja. nedelje znajo bit dolgočasne

-
- Kofetarica
purple_rain napisal/-a:ne ne ne, draga soforumašica, ona bi šla po kardigan, sokse in koat ... domnevam..emanuela napisal/-a:Bolj se gre za to, da imamo ime v slovenščini in ni potrebe po "cardigan" besedi.
Da ne bo na koncu tako, da si si šla v H&M-a po cardigan, ene sockse pa coat ( v gl, pretirana uporaba tujk, tudi ko to ni potrebno).
ehja. nedelje znajo bit dolgočasne
Draga, mislim, da znam dovolj dobro angleško, da dobro vem kaj stvari pomenijo in žal, nisem ena tistih, ki se bo pustila "javno linčati"... In domnevaš NAROBE!
Tamara stylish napisal/-a:dot napisal/-a:^^ Cardigan pomeni jopico v slovenščiniSicer je žal nisem videla, izgleda pa zanimiva, ja, tisti trakovi so simpatični (čeprav je mogoče malo preveč 'kitkasta' za moj stil, bi raje imela samo pentljo spredaj)
Se opravičujem, če si morala pogledati v slovar
Hvala vseeno, upam, da najdem...
Nope, jaz sem ti hotela prihranit gledanje v slovar, ker je izgledalo, da ne veš, kaj pomeni ta izraz, sploh ker si ga poslovenila s k-jem spredaj

-
- Kofetarica
-
- Kofetarica
dot napisal/-a:Tamara stylish napisal/-a:dot napisal/-a:^^ Cardigan pomeni jopico v slovenščiniSicer je žal nisem videla, izgleda pa zanimiva, ja, tisti trakovi so simpatični (čeprav je mogoče malo preveč 'kitkasta' za moj stil, bi raje imela samo pentljo spredaj)
Se opravičujem, če si morala pogledati v slovar
Hvala vseeno, upam, da najdem...
Nope, jaz sem ti hotela prihranit gledanje v slovar, ker je izgledalo, da ne veš, kaj pomeni ta izraz, sploh ker si ga poslovenila s k-jem spredajNič hudega, sej je fino, da se na forumu kaj novega naučimo, a ni
Če te pa to tako, te naj pa moti še celotna zasnova tega foruma, saj potem ni prav, da nad imeni nekaterih piše "cosmofrik"... Zakaj potem ne piše "cosmo freak" ali pa morda cosmo navdušenka, čudakinja???
Povedala sem vam kar sem imela, sedaj pa LP!
Nič me ne moti, samo dobronamerno sem hotela pojasnit, da tisti izraz pomeni navadno jopco
(verjamem, da veliko punc ne pogleda v slovar, ker sem že parkrat videla, da ne vejo, kaj pomeni 'cardigan' in mislijo, da je to izraz za poseben kroj oblačila, ala haremke ipd., ki imajo univerzalno ime
).
Zdaj pa nehaj biti užaljena in hitro na lov za jopico
Btw, jaz pa rada kaj novega izvem, sem bila vesela, ko me je sirova enkrat poučila, da zajci po novejši klasifikaciji ne spadajo med glodalce, ampak so posebej, nisem nič znorela, še super se mi je zdelo 

Zdaj pa nehaj biti užaljena in hitro na lov za jopico

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Kofetarica