Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

jao, kok sm jz neumna.... učer sm mal preveč spila in sm mu ponoč pisala :? sj sm mu napisala samo to, da ga pogrešam pa da nj ignorira ta sms, sam useen ne vem kaj sm misnla ....
kr neki je tole use skup :cry:
Princeska18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Princeska18 »

Pa zakaj more tako bolet. ne morem razumet. :cry: :cry: Rada bi nehala jokat rada bi vse skupaj pozabila. Pa nemore. joj ne more več it tak naprej. enostavno ne more :cry:
God made men first, but then he had a better idea.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Princeska18 napisal/-a:se opravičujem kar trojni post.

princeska, k kliknš pošlji, klikn samo enkrat, pa bo samo enkrat poslal :)
drgač te pa čist razumem... rada bi ti pomagala, pa še sama seb ne morm... preveč boli... ne morm ga pozabt, samo še na njega mislm...
princeska, vedi da nisi sama v tem... nas je kar nekej, k ne mormo pozabt.. sj to ni ne vem kakšna tolažba, ampak tko pač je.... drži se :bussi:
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Zvoncica napisal/-a:lej prebolevanje se najprej začne v glavi... mogoče je pa ravno to narobe ker se ga preveč trudiš razumet pa iščeš izgovore zanj zakaj te je prizadel? pa kakor berem tvoje poste, je človek, ki te je najbolj prizadel v življenju, iz kakršnih razlogov pač že, zarad njega že več mesecev trpiš...

mene je tudi bivši prizadel, samo namenoma razmišljam samo o slabih stvareh, pa si govorim da če ljubezen ni obojestranska je itak brezveze, ne morm si pomagat ampak sem mu vseeno zamerila, da me je pustil, ko bi lahko probleme reševala sproti, ne pa da se je vse nabiralo ker mu je bilo pretežko usta odpret pa povedat kaj ga moti.

Glej jst se prerekala ne bom, ker nimam volje za to ... pa tut očitno moja glava še ni pripravljena na prebolevanje ... Tko pač je, jst pa iz svoje kože ne morem ... :?

Glede razmišljanja in odgovorov ... jst tak človek sm ... in ja, se ubadam s tem, ker me boli. In ker vem celo zgodbo in, ker ga poznam do obisti ... še preveč ga poznam ... :cry:

No ja če bereš moje poste ... jst ne vem kaj ti razbereš iz njih ... mene pač on ni prizadel, ker mi v življenju ni reku ene grde stvari, še manj pa naredu. Če ti nekoga prizadaneš, ga prizadaneš namerno in vrjemi, da to ni bil njegov namen. Je pa res da tripm, ker ga mam resnično rada.

Uglavnem ... smsi so mimo ... meni pomenijo kar mi pomenijo ... v nasprotno me pa noben ne bo prepričal, ga mam preveč rada. Da bi razmišljala o njem kot o najslabši osebi na tem svetu in ga tko pozabila. Žal ne bo šlo ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Človeka ne moraš pozabiti tako da si zastaviš cilj in rečeš ja sedaj bom pa jaz se o njem samo spominjala slabih stvari....za moje pojme si tko v še večjem sranju....ubistvu sam seb lažeš, ker se prepričuješ v nekaj kar ni res....jz sm tut kdaj na začetku rekla, ko sva se skregala sej ti fuzbal pomen več kot pa jz ...no in poj ko sva bla skregana sm se dejansko s tem tolažla....in tko sm sam še bol trpela, to je tista še čist otročja scena...sedaj mi niti na misel ne pride da bi kar koli v tej smeri razmišlala....
Človeka morš pozabit na lep in normaln način...ga v spominu ohranit kot dobro osebo saj Tiasha je z nemu prežeivela cela najstniška leta...sigurno ji je v 6 letih dal marsi kaj lepga, kar je pa defenitivno težko pozabit...
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

zgleda da smo si res različni, meni je pa lažje če se spominjam slabih strvari (ki jih tudi ni bilo tako malo), in vedno znova sama ugotovim da je res bolje da sva šla narazen. če pa mislim na lepe stvari mi pa rata samo še bolj hudo :nixweiss: pa ne pravim da moraš pozabiti na dobre stvari, niti slučajno, samo tako kmalu ko končaš je vsaj meni samo še težje če mislim na dobre stvari

pa bilo je tudi dosti dobrih stvari in tuda sama bom njega ohranila v lepem spominu, ampak zdej je še prezgodaj da bi se mrcvarila s tem kako lepo je bilo točno 1 leto nazaj... čeprav mi gre spet na jok ko sem se spomnila kako je bilo, ravno enkrat te dni sva šla za 14 dni k meni na morje :cry:

drugače imam pa spet eno slabo obdobje, ko razmišljam da zdele doma pakira za grčijo, ko bi morala iti skupaj... :cry:

zdele bi ga spet tko noro rada nazaj, samo vem da so čustva enostranska, tko da itak tut če bi mogoče še enkrat probala, takrat en mesec nazaj ko on ni vedel kaj hoče, ne bi imelo smisla, kr ne morm bit samo jaz tista ki vlečem vse skupaj naprej... vseen bi rada ob sebi nekoga ki čuti enako.
:(

no zdej k sm tole napisala je spet eno pikico boljše, bomo preživel, zdej grem pa pisat naprej diplomsko :/

ok 1 uro kasneje... eno prijateljico sem poklicala pa ji pol ure jamrala in zdej sm ful boljše... hvalabogu sem tak človek da ko sčvekam kaj me muči se takoj boljše počutim :)
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

...jah res smo si različni :D ....
...pa vedno je dobro iz sebe vn dt določene stvari se kuj laži počutš...
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

Sploh nevem kako bi začela... Toliko je besed, ki mi odmevajo v glavi, da pravzaprav ne vem, katero bi naj čimprej spravila iz nje ... Že vnaprej povem, da me lahko obsojate, če se vam bo zdelo tako prav, lahko me zmerjate, kajti tudi sama se zavedam, da delam iz dneva v dan večje napake. Ne morem odnehati. Ne morem se odtrgati od njega. :cry: In najhujše je da .... Saj sem slutila ves čas, ampak dokler nisem slišala iz NJEGOVIH ust nisem bila prepričana. Rekel mi je, danes, da me ima še vedno rad, da dvomi da me bo sploh kdaj lahko pozabil... Da je uničen ... In verjamem mu. Jaz sem bila enaka. Vendar zdaj, ko so minili 4 mesci, sem se nekako pobrala. Drugega mi ni preostalo. Priznam, da sem tudi jaz kriva, da se je najina pravljica takrat končala, pravzaprav sva kriva OBA, čeprav me je pustil OM. Tega se zavedava... Ampak kljub temu je težko. Težko je pozabiti nekoga, ko veš, da...... :? Vem, da je to totalnoma butasto, vendar... Trenutno ima punco a pravi, da ves čas išče v njej mene, da jo ima za to, da bi me čimprej pozabil. Včasih sem si želela, da bi bilo tako kot trenutno je. Da bi prišel k meni in mi rekel, da me noro ljubi. Zdaj pa... Po vsem tem času, po vseh teh solzah, po vsemu razočaranju si tega res več ne želim. To sem mu tudi povedala. Da prihodnosti nimava več. Razumel je. Ampak kako zdaj naprej? Kako naj živim naprej z mislijo, ko vem, da se imava rada, pa NE MOREVA biti več skupaj?? :cry: :?
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jst bom bivšega počasi v mislih poslala v deželo Pozabila sem te...

Res delam sedaj zelo na tem...družim se s folkom k so res carski in res sam adijo ane...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objava Napisal/-a Ange|ina »

to da se popolnoma okupiraš s prjatli, z delom, šolo, žuranjem in vsem tem pomaga.. ampak se morš posvett vsaki stvari 100%.. ker čim mal popustiš.. so solze in spomini tukej.. čeprou sm se jst odločila za zadnji korak, čeprou bi on še biu z mano, čaprou ga mam rada in ga zmerej bom mela rada (4 leta mojga življenja pač ni tako zelo malo), vem da nikoli ne bova več skupaj in da nama nikoli ni blo usojeno, ne glede na to kok sva oba z glavo skoz zid rinla da bi nama ratal..

žou mi je edin, ker me noče vidt, slišat, ker me je totalno odrezu iz svojga živlenja.. pravi da mu je pretežko.. če mu je res lažje d se ne vidva/slišva, pa nej mu bo..

svoje prve prave ljubezni pa sigurno nikol ne bom pozabila.. ne glede na to kaj si on misl da jst čutm..

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja sj jst itak nam nikol pozabila kako je blo lepo ko sva bla skupaj pa to ane...midva mava na cajte stike...ampak ko pomislim, da sem hujšala zarad njega ker ga je motl pa tk me pa res mine ane...

Tako da vztrajam v prebolevanju ane...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Tigi napisal/-a:Jst bom bivšega počasi v mislih poslala v deželo Pozabila sem te...

Res delam sedaj zelo na tem...družim se s folkom k so res carski in res sam adijo ane...

jz bi tud to nardila, pa ne morm oz. ne znam... prjatlc skor nimam, tiste k jih mam, so zmer neki zasedene, da bi spoznala nov folk, mislm da ne pride v poštev, ker sm bl zadržana.... učer me je na mns-ju kliknu, sm misnla da mi bo težje, pa mi je blo kr ql, čeprou ne vem, kaj bi blo, če bi me poklicu al pa če bi ga vidla... jz res upam, da bo tala "nočna mora" kmal mim, ker tko pač ne morm več.. preveč boli :(
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

joj men pa tok niha razpoloženje da to sploh res ne more bit :?

včeraj sm se najprej mal cmerala, pol sm pa v eni minuti! spremenila razpoloženje in sm bla čist besna na njega :?

joj groza. res upam da bo šlo nekak naprej kr se res tok trapasto obnašam (o podrobnostih rajš ne bi) da se sploh ne prepoznam več :evil:

debil en :evil:

pa še večja trapa jz :evil:
speedyka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a speedyka »

pogresaaam ga zelo :( ful sm utrujena, sam ne morm spat, sam zarad bolecine, ki mi jo je povzrocil...zdej se kao menima, in reko, da sma lahk frenda...baje naj bi se sla v kino al pa na pijaco...?? nevem kako bo to izpadlo..js pa se pocutim, kot tista neumnica...sam, res nimam moci, da bi rekla ne...kr bi pomojem blo to najbols :( in nevem kaj se hoce od mene...zdej se mi neki opravicuje, kaj mi nardil...da me je zapustil, da se sploh ni javu vec, da mu bla ful kriza...ja kaj pa js? grozno :( ze vec kot tedn nism slisala njegovga glasu :cry:
moy hobi wsakdan
srcka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a srcka »

in se je končal vse skp...dobila sm jasn odgovor na vsa moja vprašanja kako naprej in sm potegnila črto...fa. kok boli,solze kr lijejo
pa tok sva se mela rada pa tok planov je blo za ta poletje...ena beseda in je vsega konc...

v dveh letih sm doživela z njim več stvari kot v vseh mojih vezah skp...pa ako greš naprj po vsem tem????kako vse preboliš??tok boli da mam občutk da me bo konc...
sori mogla sm napisat ker drgač bi počla...

hudo mi je kot še nikoli do zdej...
Zaklenjeno