kr neki je tole use skup

Princeska18 napisal/-a:se opravičujem kar trojni post.
Zvoncica napisal/-a:lej prebolevanje se najprej začne v glavi... mogoče je pa ravno to narobe ker se ga preveč trudiš razumet pa iščeš izgovore zanj zakaj te je prizadel? pa kakor berem tvoje poste, je človek, ki te je najbolj prizadel v življenju, iz kakršnih razlogov pač že, zarad njega že več mesecev trpiš...
mene je tudi bivši prizadel, samo namenoma razmišljam samo o slabih stvareh, pa si govorim da če ljubezen ni obojestranska je itak brezveze, ne morm si pomagat ampak sem mu vseeno zamerila, da me je pustil, ko bi lahko probleme reševala sproti, ne pa da se je vse nabiralo ker mu je bilo pretežko usta odpret pa povedat kaj ga moti.
pa ne pravim da moraš pozabiti na dobre stvari, niti slučajno, samo tako kmalu ko končaš je vsaj meni samo še težje če mislim na dobre stvari

In najhujše je da .... Saj sem slutila ves čas, ampak dokler nisem slišala iz NJEGOVIH ust nisem bila prepričana. Rekel mi je, danes, da me ima še vedno rad, da dvomi da me bo sploh kdaj lahko pozabil... Da je uničen ... In verjamem mu. Jaz sem bila enaka. Vendar zdaj, ko so minili 4 mesci, sem se nekako pobrala. Drugega mi ni preostalo. Priznam, da sem tudi jaz kriva, da se je najina pravljica takrat končala, pravzaprav sva kriva OBA, čeprav me je pustil OM. Tega se zavedava... Ampak kljub temu je težko. Težko je pozabiti nekoga, ko veš, da......

Tigi napisal/-a:Jst bom bivšega počasi v mislih poslala v deželo Pozabila sem te...
Res delam sedaj zelo na tem...družim se s folkom k so res carski in res sam adijo ane...

ful sm utrujena, sam ne morm spat, sam zarad bolecine, ki mi jo je povzrocil...zdej se kao menima, in reko, da sma lahk frenda...baje naj bi se sla v kino al pa na pijaco...?? nevem kako bo to izpadlo..js pa se pocutim, kot tista neumnica...sam, res nimam moci, da bi rekla ne...kr bi pomojem blo to najbols
in nevem kaj se hoce od mene...zdej se mi neki opravicuje, kaj mi nardil...da me je zapustil, da se sploh ni javu vec, da mu bla ful kriza...ja kaj pa js? grozno
ze vec kot tedn nism slisala njegovga glasu