Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

chocolates napisal/-a:Živjo,
mene pa zanima kako bo s faxom - mi bo uspelo diplomirati prihodnje leto? In ali me v prihodnosti čaka kaj lepega in zanimivega na ljubezenskem področju? :razz:
Hvala lepa

Če sploh še spremljaš to temo, si se verjetno kar načakala. Žal mi je, ampak se bojim, da bom vedno manj prisotna na tem forumu, ker se mi je že malo pred novim letom nabralo še nekaj obveznosti, potem pa ne utegnem ....

Ok.

Ali ti bo uspelo diplomirati še letos torej?

V kartah se ti takoj odpre svadba, kar pomeni, da ti diploma slej ko prej vsekakor je zapisana. Brez tega zaključka nekako ne boš polna oz. boš težko dobro funkcionirala v naprej.

Karte sedanjosti kažejo neke poti in razgovore, pogovore v zvezi s to temo, in mislim, da bi ti lahko opravila s to obveznostjo celo precej hitro, a le če se boš zavzela. Zelo ugoden termin za delo na diplomski, dokončevanje ali celo finiš v tem oziru bi bil že marec, pa tudi še april in maj, potem pa šele kratko obdobje septembra ... če bi čakal do decembra s tem projektom, bi lahko zamudila nekaj dobrih priložnosti, da se osamosvojiš (ker vidim, da so novembra lahko že finančne težave).

Izkoristi ugoden termin zato, da delaš na svoji diplomi.

LJubezen:

Karta upanja mi pravi, da si ti glede ljubezni en tak nepopravljivi idealist, optimist, romantik ... in to se ti bo obrestovalo z nečim lepim v prihodnje. Trenutno pa se v ospredju kaže karta izgub: mogoče delaš potihem kakšne račune brez krčmarja? Nič hudega. Vsakega kdaj zanese. Ti pa v kratkem da sedanja situacija (katera mislim, da ne dosega tvojih idealov in ne izpolnjuje tvojih srčnih želja) veliko misliti in mislim, da prideš do pravih zakjljučkov.

Karta hrepenenja za bližnjo prihodnost kaže, da še čakaš na tisto zares pravo. In saj ne, da se do jeseni ne bo nič dogajalo, ker se bo, ampak tisto pravo, ko ti bo zaplapolala kri po žilah, se ti odpre s karto nenadne sreče nekje v septembru (začetek oktobra).

Uživaj!
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Seznam čakajočih je precej dolg (se opravičujem, ampak imam vse manj časa, tako da me po več dni ni na forum). Kakšna pomoč bi mi prav prišla, če ne pa, žal, bo ko bo - odgovor namre.

Napišete vprašanje, kopirate zadnji seznam v temi in se zapišete na konec čakalne vrste:

kiny, str. 33 za Natašo
yordania, str 33 za Natašo
ribicaX, str. 34 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
*milka* str. 34 za Natašo
dandejcica, str.34 za Natašo
shania, str. 34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
sirova štručka, str. 35 za Natašo
^Sophie^, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
TOM-Lady, str. 36 za Natašo
melodious, str. 36 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
SupeLLka** str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
mala-anchy str.37 za Natašo
nina28:)str 37 za Natašo
Damyanchyka str.37 za Natašo
Ananananas, str. 37, za Natašo
miska_889 str.38 za Natašo
BaUcYkA str. 38 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Sunset21, str. 39, za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
black_ariella, str. 39, za Natašo
Corfugirl, str. 40, za Natašo
linChi, str. 40, za Natašo
eva., str. 40, za Natašo
LadyBug11777, str. 40, za Natašo smile
čokolinček, str. 40, za Natašo
*kayka*, str. 40, za Natašo

Eto ;)
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

He he
ni blema lahko pomagam kolkr mi dopušča čas

Pa le pogumno hehehehehe
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

bik napisal/-a:He he

Pa le pogumno hehehehehe

Daj pomagaj! Kar po feelingu odgovori kakšni s seznama. Če ne bodo nekatere čakale do konca leta :)))

Če bo pa katera hotela na vsak način odgovor potem še od mene, ga bo pa še od mene dobila (ampak šele ko bo na vrsti).
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

kiny napisal/-a:Mene pa zanima kako mi kaže v ljubezni, kdaj se bom preselila v svoje stanovanje, kaj bo s šolo in službo v prihodnosti...

že vnaprej se zahvaljujem za odgovore*

V ljubezeni se ti je odprla karta sporočil, kar pomeni, da si pred kratkim kar dobro počistila s svojimi prepričanji in spoznanji okoli ljubzeni. Prav zato, se ti vrejetno ljubezen in veselje v dvoje na široko odpira. Ta trenutek (v sedanjosti) se to še ne vidi tako zelo konkretno (karta drobiža), pa tudi v bližnji prihodnosti (naslednji mesec) še nekaj čistiš v svojih odnosih (neke pretekle zamere, nesoglasja, nerazumevanja), ampak s pomladjo, v aprilu, se ti začne na polno dogajati. Veliko srečanj in v juniju srčni fant - nekoga spoznaš, ki nate naredi izjemen vtis. Karta darila pa tudi kaže na velik potencial, ki tiči v tem znanstvu. Lahko bi bilo to to (bo pa veliko odvisno tudi od tebe).

Selitev: karta oficirja kaže na še neke formalnosti in karta drobiža na manjšo finančno stisko. Veliko je tudi razmišljanja v tej smeri. No, lahko bi se zgodilo že zelo hitro, ampak je videti kar nekaj težav kasneje. Ugodno obdobje za akcijo v tej smeri je sicer že konec marca, ampak potegne za sabo nekaj težav. pa julij, ampak tudi ne gre brez problemov, se pa septembra in oktobra na polno začne in takrat se vse sestavi tako kot se mora.

Šola je povsem v tvojih rokah. Pravzaprav bi lahko na tem področju pokazala veliko več, kot pokažeš. Ampak ne vidim resnejših težav.

Služba, ko jo boš resnično iskala, pa sicer ne pride takoj, ampak v roku treh do štirih mesecev. Tudi tu ti nekdo pomaga z zvezo, namigom, nasvetom. Ko pa se odpre, si dobro znajdeš tam. Se počutiš takoj kot doma in že zelo hitro se ti odpre cel kup priložnosti ... več o tem takrat, ko bo to aktualno.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Napišete vprašanje, kopirate zadnji seznam in se zapišete na konec čakalne vrste:

Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
sirova štručka, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
eva., str. 40, za Natašo
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Natasa* napisal/-a:
bik napisal/-a:He he

Pa le pogumno hehehehehe

Daj pomagaj! Kar po feelingu odgovori kakšni s seznama. Če ne bodo nekatere čakale do konca leta :)))

Če bo pa katera hotela na vsak način odgovor potem še od mene, ga bo pa še od mene dobila (ampak šele ko bo na vrsti).

Ni blema kdor ma voljo naj spremeni pa bom odgovoru. Nimam namena se vtikat tam kjer i ni treba. Sej to je moja dobra volja in rad kaj pomagam tako kot ti.

:razz: :razz: :razz: :razz:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

sirova štručka napisal/-a:Nataša mene pa zanima, kaj bo prineslo življenje? :D

Najprej hvala za zaupanje. no vprašanje je precej nasplošno zato bo tudi odgovor splošen.

Reku pa bi tako da trentno lih ni tako kot si želiš sej ti nekateri okoli mešajo štrene. Vendar vedi da kar se ti dogaja je v nas samih in prihodnost ti je lepo napovedana. V tebi je dosti energije, ki jo moraš pravilno usmeri. V tem letu bo v začetku nekaj premišljevanja in kolebanjem kaj ti je storit. To bo razdobju petih mesecev. potem pa ti je pot odprta mogoče tudi kako popotovanje ali pa kr velika sprememba. Pojavila se bo še ljubezn ali pa velika sreča nekje v jesenskih dneh. Pri vsem tem pa moraš pazit in sama skrbet za svojo srečo in kljub kakemu neprijetnemu dogodku vedet, da je vse za nekaj dobro, da se ob teh spodrsljajih nekaj moramo naučit. Predvsem pa ti svetujem ne polagaj svojo sreču drugim v roke, da ne boš razočarana.

lep pozdrav in upam, da sn ti dal zadovoljiv odgovor čene pa praši kaj bolj konkretno.
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Napišete vprašanje, kopirate zadnji seznam in se zapišete na konec čakalne vrste:

Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
eva., str. 40, za Natašo
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

bik js bi kak odgovor od tebe rada...če ti smem vprašanje zastavit :wink:
Uporabniški avatar
melodious
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a melodious »

Bik, tudi meni lahko odgovoriš. Me preveč firbec mantra :D
^Sophie^
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ^Sophie^ »

Bik, tudi jaz te prosim za odgovor-kako mi kaže v ljubezni? Kdaj bo kakšen preobrat? Če se bo kdaj nadaljevalo tisto kar se je pred nekaj meseci začelo in potem ustavilo? Če ne, kdaj kaže kaj novega? Pač vse o ljubezni... :)

Aja pa še to, kako kaže kaj v prijateljstvu?

Za odgovor se ti že v naprej zelo zahvaljujem :)
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

haley napisal/-a:bik js bi kak odgovor od tebe rada...če ti smem vprašanje zastavit :wink:

Ni blema le na seznamu te nism opazu, da bi vedu kaj te pa zanima.

hehehehehe :razz: :razz: :razz: :razz:
Zadnjič spremenil bik, dne 26. Feb. 2010 7:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori