chocolates napisal/-a:Živjo,
mene pa zanima kako bo s faxom - mi bo uspelo diplomirati prihodnje leto? In ali me v prihodnosti čaka kaj lepega in zanimivega na ljubezenskem področju?![]()
Hvala lepa
Če sploh še spremljaš to temo, si se verjetno kar načakala. Žal mi je, ampak se bojim, da bom vedno manj prisotna na tem forumu, ker se mi je že malo pred novim letom nabralo še nekaj obveznosti, potem pa ne utegnem ....
Ok.
Ali ti bo uspelo diplomirati še letos torej?
V kartah se ti takoj odpre svadba, kar pomeni, da ti diploma slej ko prej vsekakor je zapisana. Brez tega zaključka nekako ne boš polna oz. boš težko dobro funkcionirala v naprej.
Karte sedanjosti kažejo neke poti in razgovore, pogovore v zvezi s to temo, in mislim, da bi ti lahko opravila s to obveznostjo celo precej hitro, a le če se boš zavzela. Zelo ugoden termin za delo na diplomski, dokončevanje ali celo finiš v tem oziru bi bil že marec, pa tudi še april in maj, potem pa šele kratko obdobje septembra ... če bi čakal do decembra s tem projektom, bi lahko zamudila nekaj dobrih priložnosti, da se osamosvojiš (ker vidim, da so novembra lahko že finančne težave).
Izkoristi ugoden termin zato, da delaš na svoji diplomi.
LJubezen:
Karta upanja mi pravi, da si ti glede ljubezni en tak nepopravljivi idealist, optimist, romantik ... in to se ti bo obrestovalo z nečim lepim v prihodnje. Trenutno pa se v ospredju kaže karta izgub: mogoče delaš potihem kakšne račune brez krčmarja? Nič hudega. Vsakega kdaj zanese. Ti pa v kratkem da sedanja situacija (katera mislim, da ne dosega tvojih idealov in ne izpolnjuje tvojih srčnih želja) veliko misliti in mislim, da prideš do pravih zakjljučkov.
Karta hrepenenja za bližnjo prihodnost kaže, da še čakaš na tisto zares pravo. In saj ne, da se do jeseni ne bo nič dogajalo, ker se bo, ampak tisto pravo, ko ti bo zaplapolala kri po žilah, se ti odpre s karto nenadne sreče nekje v septembru (začetek oktobra).
Uživaj!