sanjaanja napisal/-a:Veš Tinki saj jaz nimam čisto nič proti kadilcem, sak sam skrbi za svoje zdravje. Lokali bi pač morali imeti ločene prostore to je vse, ker ne moreš it na kosilo, če jih okrog tebe 10 kadi. Moti pa me to, ker se imajo zdaj za drugorazredne, ko je nov zakon, medtem, ko prej pa niso imeli pripomb, ko so ogrožali nekadilce. Kdo je bil pa prej drugorazreden?
seveda bi bili lahko ločeni prostori, jst sm stoodstotno za.Ampak poglej, prej je bil zakon DA BI MORALI biti ločeni prostori, samo določeni gostinci tega pač niso razumeli, da ločen prostor pomeni ločen z zidom in ne z rožo

tega pa mi nismo krivi.Za v gostilne se tud strinjam, da se tam ne kadi, ker se tam pač je, ampak roko na srce, še nikol nism bla v gostilni ki bi bla zakajena, vedno so mel povsod dobro ventilacijo in in blo nč zakajenga.pa tud ko si ven prišel nisi smrdel po dimu, apak po pici iz sosednje ali tvoje mize
drugorazredi?seveda, ker mormo ob svojem ritualu zmrzvat zunej.Pa komot bi blo lahko tko, da bi imeli pač ločen prostor in bi bil mir, pa magari če si zarad "zdravja" zapsolenih (ker jih sploh pol ni kadilcev

), morm pijačo sama notr nest, to itak že zdej delam glede kadilnic.
Vsi smo na slabšem.Prej ste bili vi, zdaj smo mi.In glede na to kolk davkov država in trošarin pobere od cigaretov, bi nam lahko vsaj to nudili, da tud nam ni treba zmrzovat zunej

me zanima kaj bo ko bo drastično upadla prodaja cigaret in s tem pritok v državno blagajno.takrat bo kila kruha pomoje deset evrov.