danielat : kar se tiče odkrivanja identitete, tle ful pretiravaš mogoče so ti punce nasedle na to, ampak jaz ti nisem, mam tud par frendov računalničerjev, heheh in to ni kr tko v izi kokr ti govoriš "študira računalništvo, on bo odkril identiteto, una ga bo pa tožla..." draga moja odkrivanje identitete nekoga je hudo poseganje v zasebnost in bi tale tvoj oz. uršin prjatu lahko bil hudo kaznovan za kako tako stvar, če ne bi imel izrecnega dovoljenja za tako dejanje od policije oz. drugih organov kot je ena že pred mano omenila. če bi pa uršika prosila pristojne za dovoljenje česa takega zaradi tega, ker je na forumih prebrala, da pišejo kolk je ona grda in ne zna pet bla bla bla, draga moja, že zdej mi gre na smeh, kako bi se šele oni njej v ksiht smejal. tko da kar se tega tiče, raj dobr premisl, predn kej tazga o odkrivanju identitete - totalno smešna izjava - izjaviš. ona je pač medijska osebnost, ni ne prva, ne zadnja o kateri se bo pisalo, govorilo, razglabljalo, pa sploh ne vem zakaj si tok not padla, mislm heheheh, res mi je smešno to no, ker mi ji s tem samo REKLAMO delamo, mislm, da bi ti to moralo bit jasno. poglej npr madonno, ona nima pojma o petju(vsaj za moj okus), zaslovela je več ali manj s škandali.boli jo, ona se ne obremenjuje, njej sede će se o njej piše, dobr al pa slabo.sam da se piše. in isto urša, verjemi. koga briga kok ona dobr kuha, kok ma lepe nohte, pa zdrave lase... folk zanimajo umetni joški, poroka zarad dnarja, gola koža...tle je dnar! na žalost, ampak tko je, to se prodaja. in bejba to dobr ve, tko, da manj boš skrbela za njo, bolj boš zdrava verjem

.
P.S. ja pa da ne bo pomote, jaz nisem med unimi, ki so pisale, da je grda bla bla bla, moje mnenje je pač, da mi JK kljub številnim operacijam izgleda boljše kot UČ. sem nardila pač primerjavo. da ne bo tle slučajn govora spet o kaki nesamozavesti itd.., ker jaz s tem nimam problemov. Kar se tiče zdravljenja nekih kompleksov s pljuvanjem, ne samo UČ, ampak na splošno, tle se pa strinjam s tabo. Dons je tko težko nekoga pohvalt. Sej ne vem, a obstaja tle tema z naslovom "lepe ženske" , al pa kej tazga? Nisem lih na tekočem...Če je še ni, bi blo fajn jo odpret, bi blo po moje ful zanimivo.