Čevlji
borboletta napisal/-a:ej punce! me sam zanima, če se tudi vam dogaja (je zgodilo) da ko ste imele obute pete da potem še en teden niste čutile par prstov na nogi??
Sej vem d je mal čudno slišat sam to se meni dogaja nonstop in ne vem al nej se sekiram zarad tega al kako?!
men se je to zgodilo. pred maturancem sem imela pete ene 2krat v življenju gor, pol sm pa za maturanca mela 12cm pete (mi pač lepš zgleda višja peta, in sem mnenja da če je peta mora bit visoka) in so me tooooooooook noge bolele, nism čutla prstov že po 1 uri, pa sploh nism veliko hodila/plesala. kakor hitro sem se lahko sem se preobula v moje ljube adidaske

-
- Komunikatorka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
densy ful všečni čeveljčki!
Jaz bi take tudi mela, pa tole gamašo se po moje da kar fajn uporabiti. Really nice!
pupa007: takih čeveljčkov kot si jih prilimala ne bi obula, razen za maturantskega ali kaj res svečanega. Si ne predstavljam da bi se s tem sprehajala po ulicah ali šla kam na pijačko.
No ja saj v bistvu niso temu nameljeni, ali?

pupa007: takih čeveljčkov kot si jih prilimala ne bi obula, razen za maturantskega ali kaj res svečanega. Si ne predstavljam da bi se s tem sprehajala po ulicah ali šla kam na pijačko.

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
°tanchyka° napisal/-a:evoevo trenutno moji najnaj:
[img=http://img262.imageshack.us/img262/9185/image1xl2wg.th.jpg]
jooooj kok so pa menii ti lepi

sicer pa pupine fotkice so res za nekaj svečanega 8ponavad), ampak včasih pa srečaš kje kakšno 'gospo', ki je tako obuta. saj odvisno je, kakšn stil maš.če je obleka za zraven temu stlu primerna, meni zgleda to tudi lahko zlo lepo, elegantno. recimo v večjih mestih po moje da to niti ni tak nenavadno iti v takih čeveljčkih na kavo.

“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
Se strinjam, da je odvisno od stila.gaby_ napisal/-a:sicer pa pupine fotkice so res za nekaj svečanega 8ponavad), ampak včasih pa srečaš kje kakšno 'gospo', ki je tako obuta. saj odvisno je, kakšn stil maš.če je obleka za zraven temu stlu primerna, meni zgleda to tudi lahko zlo lepo, elegantno. recimo v večjih mestih po moje da to niti ni tak nenavadno iti v takih čeveljčkih na kavo.

densy napisal/-a:^ wooo teli tarozni v tadrugmu post-u so mi noro lepi..
jest take čevlje kupujem bl v teh pocen trgovincah (yello,...) al pa an razprodajah.. ker se mi zdi neumno dat veliko denarja, oblečem jih pa pol ene trikrat,,,
a ne bi blo bolše obujem?

no men so tud vsi tle pupini všeč. če bi nosila take čevlčke večkrat oz. bi imela tak stil, bi jih sigurno kupovala v bati al pa kaj podobnega. če je čevelj na peto, mi je pomembno kak je to narejen, da ni kr nekaj skup zleplen. ampak nimam takega stila, tak da tud čevlčki ala peko, mass, yello, deichman (pred nedavnim so ga odprli pri nas) ipd. so meni čisto vredu(za to, kolkokrat jih imam obute). (sicer mass ima včasih res woow modele, ampak je kakovost pri njih meni zanič in itk za to kakovost predrago.)
“Fashion does not only exists in dresses;