Big Brother 2008
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Sam en folk pa tle čudne piše... Npr. sm gledala sam enkrat, ma so mi antipatični: _____ (in napiše hmal use). Mislm, kako ti je lahko nekdo antipatičen, če si gledala sam enkrat? Mogoče je mel sam tak moment! Kr neki no!
Drgač pa meni tudi ni ušeč kreganje sestrc, drugi so mi pa zaenkrat kr kul. Naloge se mi pa letos zdijo ful fajn; ločevanje odpadkov (dobr zgled za družbo), kuhanje pudinga pa ma sigurno še kakšen pomen in ga ne bojo kr stran vrgli, sm prepričana v to
.
Drgač pa meni tudi ni ušeč kreganje sestrc, drugi so mi pa zaenkrat kr kul. Naloge se mi pa letos zdijo ful fajn; ločevanje odpadkov (dobr zgled za družbo), kuhanje pudinga pa ma sigurno še kakšen pomen in ga ne bojo kr stran vrgli, sm prepričana v to

Just dance and everything it´s gonna be ok!
uh če bi se jst mogla odločt med marcelom in dejanom, bi se 120% za marcela...dejan je sicer vizualno bolj hud ampak mi je pa drugač podn od podna.
navijam pa da bi blo kej med saro in marcelom...mogoč je pa on tisti, k ji je u horoskopu pisal da bo marca spoznala moža
če tega pudinga ne bodo nikomur dal bo vrjetno cel plaz pritožb tak da upam da ga bodo porabl v dobre namene..
navijam pa da bi blo kej med saro in marcelom...mogoč je pa on tisti, k ji je u horoskopu pisal da bo marca spoznala moža

če tega pudinga ne bodo nikomur dal bo vrjetno cel plaz pritožb tak da upam da ga bodo porabl v dobre namene..
sam res, sara je prov ql, kukr sm prčakvala, da bo sam ena afnca k sam išče pozornost.
sestre sta pa katastrofalne. sploh ta tamara nima stvari čist pošlihtane v glavi. če mene prašaš, ona tut leti ven jutr.
dejan je hud. kar se karakterja tiče, se pa še nism čist odločila. dobi plus pike, k tko tamaro prenaša. jst bi jo že zdavni odj... če bi bla on
sestre sta pa katastrofalne. sploh ta tamara nima stvari čist pošlihtane v glavi. če mene prašaš, ona tut leti ven jutr.
dejan je hud. kar se karakterja tiče, se pa še nism čist odločila. dobi plus pike, k tko tamaro prenaša. jst bi jo že zdavni odj... če bi bla on

moi T napisal/-a:Sam en folk pa tle čudne piše... Npr. sm gledala sam enkrat, ma so mi antipatični: _____ (in napiše hmal use). Mislm, kako ti je lahko nekdo antipatičen, če si gledala sam enkrat? Mogoče je mel sam tak moment! Kr neki no!
Včasih človeka sam vidiš pa je že dost, da ti rata takoj antipatičn.

Sicer pa js o nobenmu ne morm sodit, ker praktično nikol ne gledam oddaje, sam tu pa tam prebiram tole temo, da mal zvem ka se kej dogaja.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Meni je pa res najbolj čudna, glupa in antipatična Tamara. Mislim ženska je psiho ress...kr neki se dere in pizdi na folk, ki ji nic noce..
res zadnic ko sta se s Tjašo menle..OMG, ma obe sta čudni..
zgleda da mata to že v krvi...jooo
uglavnm upam, da leti vn TAmara kr je dosadna...
in za enkrat so mi vsi gospodarji fajn,...sploh Sandi
, no kr vsi so ql 
res zadnic ko sta se s Tjašo menle..OMG, ma obe sta čudni..
zgleda da mata to že v krvi...jooo
uglavnm upam, da leti vn TAmara kr je dosadna...
in za enkrat so mi vsi gospodarji fajn,...sploh Sandi

- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ta Tamara je pa dns tudi meni živc dvignla, tku da sm žrtvovala hmal 1€, da sm glasovala, da gre vn
. Pa ženska ne neha in ne neha, pove isto stvar miljonkrat, sam da bo mela ona prav
. Zdej vem, zakaj so tudi lušne ženske samske haha
. Zdej štekam Tjašo, zakaj je ne prebavi.

Just dance and everything it´s gonna be ok!
Jochie napisal/-a:pa ti dve mariborčanki...kot bi z mitraljezom streljal, pa to ne neha, pa ne neha, sem skoraj televizijo razbil od živčnosti, ko sem jih poslušal...![]()
jebote tako babo imeti doma.... ni čudno, da so štajerci pijanci!![]()
![]()
in točno zato ne smeta leteti ven. Čudni, neumni, odstopajoči ljudje so zanimivi za gledat in se tako poveča tudi gledanost. V čem bi bila drgač fora gledat 10 navadnega folka, ki se strinjajo z vsem in normalno živijo v uni bajti ter opravljajo naloge?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert