Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Sandi je tolk potreben, da kar res ni. :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Sam en folk pa tle čudne piše... Npr. sm gledala sam enkrat, ma so mi antipatični: _____ (in napiše hmal use). Mislm, kako ti je lahko nekdo antipatičen, če si gledala sam enkrat? Mogoče je mel sam tak moment! Kr neki no!

Drgač pa meni tudi ni ušeč kreganje sestrc, drugi so mi pa zaenkrat kr kul. Naloge se mi pa letos zdijo ful fajn; ločevanje odpadkov (dobr zgled za družbo), kuhanje pudinga pa ma sigurno še kakšen pomen in ga ne bojo kr stran vrgli, sm prepričana v to :wink:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pussyka »

uh če bi se jst mogla odločt med marcelom in dejanom, bi se 120% za marcela...dejan je sicer vizualno bolj hud ampak mi je pa drugač podn od podna.
navijam pa da bi blo kej med saro in marcelom...mogoč je pa on tisti, k ji je u horoskopu pisal da bo marca spoznala moža :)

če tega pudinga ne bodo nikomur dal bo vrjetno cel plaz pritožb tak da upam da ga bodo porabl v dobre namene..
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

sam res, sara je prov ql, kukr sm prčakvala, da bo sam ena afnca k sam išče pozornost.

sestre sta pa katastrofalne. sploh ta tamara nima stvari čist pošlihtane v glavi. če mene prašaš, ona tut leti ven jutr.

dejan je hud. kar se karakterja tiče, se pa še nism čist odločila. dobi plus pike, k tko tamaro prenaša. jst bi jo že zdavni odj... če bi bla on :D
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Meni se pa Dejan zdi čist kul zaenkrat, se mi ne zdi, da jokca kej bolj kot drugi.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

moi T napisal/-a:Sam en folk pa tle čudne piše... Npr. sm gledala sam enkrat, ma so mi antipatični: _____ (in napiše hmal use). Mislm, kako ti je lahko nekdo antipatičen, če si gledala sam enkrat? Mogoče je mel sam tak moment! Kr neki no!

Včasih človeka sam vidiš pa je že dost, da ti rata takoj antipatičn. :D

Sicer pa js o nobenmu ne morm sodit, ker praktično nikol ne gledam oddaje, sam tu pa tam prebiram tole temo, da mal zvem ka se kej dogaja. :lach:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

a ste pošinle da se sara ful okul marcelota suka?in on obratno.. sta si zihr ušeč :D no tist k mate popoln dostop..a je kir pošinu?
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objava Napisal/-a star7 »

Meni je pa res najbolj čudna, glupa in antipatična Tamara. Mislim ženska je psiho ress...kr neki se dere in pizdi na folk, ki ji nic noce..
res zadnic ko sta se s Tjašo menle..OMG, ma obe sta čudni..
zgleda da mata to že v krvi...jooo
uglavnm upam, da leti vn TAmara kr je dosadna...
in za enkrat so mi vsi gospodarji fajn,...sploh Sandi :D , no kr vsi so ql :)
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

MilkyWay napisal/-a:dejte no...mogoče ma Tamara samo PMS :) (jo pa ne vseeno ne morem prenašat :) )

ma če je PMS naj se hitro konča :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

pa ti dve mariborčanki...kot bi z mitraljezom streljal, pa to ne neha, pa ne neha, sem skoraj televizijo razbil od živčnosti, ko sem jih poslušal... :roll:

jebote tako babo imeti doma.... ni čudno, da so štajerci pijanci! :D :D :D
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

:D

Matr, jst sm tud skor živčnga fasala. To se sam njiju sliš no ... no ja, pa vsake tolk še Sebastjana al pa Dejana, k se zadereta :roll:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ta Tamara je pa dns tudi meni živc dvignla, tku da sm žrtvovala hmal 1€, da sm glasovala, da gre vn :D. Pa ženska ne neha in ne neha, pove isto stvar miljonkrat, sam da bo mela ona prav :roll: . Zdej vem, zakaj so tudi lušne ženske samske haha :lach:. Zdej štekam Tjašo, zakaj je ne prebavi.
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

Jochie napisal/-a:pa ti dve mariborčanki...kot bi z mitraljezom streljal, pa to ne neha, pa ne neha, sem skoraj televizijo razbil od živčnosti, ko sem jih poslušal... :roll:

jebote tako babo imeti doma.... ni čudno, da so štajerci pijanci! :D :D :D

in točno zato ne smeta leteti ven. Čudni, neumni, odstopajoči ljudje so zanimivi za gledat in se tako poveča tudi gledanost. V čem bi bila drgač fora gledat 10 navadnega folka, ki se strinjajo z vsem in normalno živijo v uni bajti ter opravljajo naloge?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

Jochie napisal/-a:jebote tako babo imeti doma.... ni čudno, da so štajerci pijanci! :D :D :D

alo alo :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Meni je Sara najbolj simpatična, pa tud Dejan se mi je danes zdel kr kul, pa Damjana se mi je prkupla, sem pa čiz žična ratala, ko sem gledala Tamaro, kako je tupa in se ji ne da nič dopovedat.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Odgovori