Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Volcjikamen »

keepsake napisal/-a::gruebel: :rofl:
ok, Antena, gremo po vrsti. Z 'bejbi' me ne naziva nihče, niti fant, niti familija, še najmanj pa random ljudje s foruma. Tovrstne kvazi pokroviteljske pomanjševalnice lahko mirno obdržiš zase. Če se že spotikaš ob forumski bonton, ti ob tej priliki povem še, da se posta pred tvojim ne citira.
Zanimivo je tudi kako nekateri pogruntate lame provokacije nekaterih (v tem primeru uporabnika Volcjikamen), ne pogruntate pa da izjava Nobody likes a smartass ni šopirjenje in letenje perja ampak zgolj zehajoča replika na nepotreben dialog o žaljivkah dipshit, horseass al kaj vem kaj (poglej si eno stran nazaj zakaj se je že šlo točno).
Ob šalah se seveda mirno nasmiham, ko so le-te smešne. Kar pa zgoraj omenjena pač ni, zeh.

In ja, ko že ravno vprašaš, danes sem sanjala nadvse dolge kurce, celo noč! :cool:

Če imaš nadaljne probleme z mano, te naprošam da se poslužiš opcije ZS!
(a vredu? sva zmenjeni?
:lol: )

/OT

Mislim, meni ni jasno kako lahko določeni osebki tako resno jemljejo temo. Ena bullshit tema in ko se en zajebava je res vse narobe.Sploh pa s tem tvojem "kaj ti je, raje napiši to in to." Mislim.

Ja, Atena13. točno tako je, kot si rekla. Zajebavam se tukaj gor. In bog ne daj, da je kdo morda malo manj primitiven od vas, oziroma, malo manj smart ass. Je že vse narobe.

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 28, 2009 9:20 Naslov sporočila:
keepsake je napisal/a:
Volcjikamen, nobody likes a smartass! Raje napiši da ima tvoj tip (oz. ti) 25centi curo in iz tebe seveda ne naredi ražnjiča, niti mu ne visi v školjko ko serje, ker je RAVNO PRAV (ta komentar na tiče vseh dolžin je totalno smešen lol )

Bejbi wink , saj načeloma...kaj me pa briga...se ne bi vtaknila v tole tvojo trditev, ampak zanimivo kako se punce spravite na nekoga, ki mu je pa malce dolgčas in si je zato izbral cosmo forum da se pošali ali kaj jaz vem, kaj bi rad s tem dosegel...pa me niti ne zanima. Ve, pa vsako mnenje, ki je drugačno od vašega napadete kot da vam je zraven pomrlo pol familije, pes, hrček in še kaj.

A:'' Veš moj tip ima pimplna, ki je bla bla bla, take pa take barve...pa meni se zdi najlepši, najboljši itd., pa obrezan je!''
B:'' Pa kva je s tabo? Kako lahko seksaš z tipom, ki ma obrezanega? Kva teb ni jasn, pa tud men ni jasn!''

:lol: :lol:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Glej, tema je debilizem, ampak to je faking babji forum, tvoje tečnarjenje in teženje v vsaki temi je pa popolnoma odveč. Debilnim temam se izogibaš, če pa se že ne moreš, se začneš posluževati sarkazma ali ironije, katerih itak 50% tega foruma ne dojame in "navidezno" sodeluješ normalno v temi.
Bedno pa je, da pridš sm povdat samo, da je tema glupa in izzoveš nek prepir in nakoncu še zaklep teme, ker moderatorji(vsaj tukaj na cosmu) drugače neznajo reševat zadev. Skratka takih in drugačnih "debilnih" tem je na preteke, spet je pa to relativna zadeva, zato ffs ne teži.
Atena ti pa niti 50% sarkazma uporabnice Keepsake nis dojela in se neki šopiriš.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Pa odprite temo prepir pa tam se bomo jebali. Grem stavit, da bo tam navečji obisk. To govori o (ne)kvaliteti foruma.

O sarkaznu sem pa že seznanjen, da mojih prvih cca 10 postov ni dijelo ne 50%, ampak nobena uporabnica.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

A se hecaš.. a si lh še bl patetična, da greš post v drugo napisat pod mojim samo zato, da bo "kamenček" videl? Bože svašta. :eek: :D :D :lol:

Dej "kamenček" odgovori ji no, da bo zadovoljna in bo dobila podporo moškega, OH, ko je tako posebna, ker se ne strinja z ženskami.
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

..Evelyn.. napisal/-a:A se hecaš.. a si lh še bl patetična, da greš post v drugo napisat pod mojim samo zato, da bo "kamenček" videl? Bože svašta. :eek: :D :D :lol:

Dej "kamenček" odgovori ji no, da bo zadovoljna in bo dobila podporo moškega, OH, ko je tako posebna, ker se ne strinja z ženskami.

Meni se ona ne smisli. Če je kdo vreden tega, da se komu smili ste ve s svojim primitivizmom.

Pa kaj, če je ona napisala, da jaz vidim. Mislim. Vseeno, če je ali pa ni. Ni nič narobe. Jaz se nad tem ne zgražam, jaz se zgražam nad vašimi odbitimi temami.

Kamenček...veš kako je to, ko se ne strinjaš s kakšno bejbo, te takoj napadejo še vse njene ''prijateljice''. sploh pa če je osebek ,ki se z dotično ne strinja moški...v boj! wink

Jaz sem pa tako sama, samcata in osamljena na tem forumu...ker ko se bejbike name spravijo- v veliko pogledih se pač z njimi ne strinjam, sem kot polit cucek wink In vsa moja samozavest gre k vragu...a me lahko moški branite, lepo prosim. wink

Hehe. Vem kako je to. Najbolje, da se jim podrediš, pa se začneš zgledovati po njih. Ne le nad temi na forumu, tudi nad ostalimi, da ja ne boš sama. :)

No, ja tudi jaz se v veliko pogledih ne strinjam z njimi. Samo, zdaj kdo je tukaj moralen in etičen in pravilen. Mi, posebneži, ali one? To je zdaj vprašanje.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Beseda "smisli" je drugačna od "smili" R. :D
In nauči se citirat več uporabnikov naenkrat, ni težko veš? Pa preselita se na ZS, pathetic creatures.

In en velik lol na "MI POSEBNEŽI". :D
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

No, ja. Ko eden ne ve pametnega odgovora pa kar izpade iz rdeče niti in štarta na kajlanje v nepomembnih detajlih.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kakšen pameten odgovor? Najde se en prepotenten dec(ti), ki pride sem težit, da je to bedna tema in kvarit vzdušje. Najde se ena patetična ženska(atena), ki išče pozornost prepotentnega tipa s tem, da je ona kvazi edina, ki se ji zdi ta tema smotana in se ona oh in sploh ne strinja z ženskami, kaj je z vama? Vama ni prdnilo, da je 15zadnjih strani te teme pisano s strani sarkazma, kar je takorekoč ISTO mnenje vajinemu, samo da se ne mečejo ven s takimi debilizmi? Pišta si preko ZSjev hvalnice, če menita, da sta POSEBNA.
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja, seveda. Res. En post je Atena napisana, kot repliko mojega in zdaj že oh in sploh išče pozornost od mene.

Če kdo išče pozornost iščete ve s tovrstnimi temami v smislu "moj ima pa večjega, kot tvoj".

Zadnjih 15 strani pa sploh nisem šel brat, ker že, ko sem naslov videl mi je šlo na kozlanje. Pa neglede na to, ali je bil to sarkazem, ali karkoli... Ta tema je, da ne rečem kaj...
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ugh.. ok.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Volcjikamen napisal/-a:Ja, Atena13. točno tako je, kot si rekla. Zajebavam se tukaj gor.
Ni videt. Malo napizdevas ljudi pa jim govoris, da so plehki, ti si pa boljsi. Ti ni zajebancija, to je "nerd rage".
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Verjetno si eden tistih, ki si ves slinast, ko vidiš kakšno ušmekano žensko, kakeršnje so tukaj gor. Temu primerno jih zagovarjaš.
En dan sem nekje delal in 10 ur smo limali kreme in neke vizitke v Cosmopolitane. Me je mikalo, da bi v vsakega nalimal še enga mastiča.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Volcjikamen, ce ti nisi NoSex, bi bla vidva najbolsa prijatla :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Kakšen se pa ti?

ob kakšni ženski pa ti slinast rataš?

Just wondering...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Ob takšnih, ko so čisto nasprotje vam.
En dan sem nekje delal in 10 ur smo limali kreme in neke vizitke v Cosmopolitane. Me je mikalo, da bi v vsakega nalimal še enga mastiča.
Odgovori