keepsake napisal/-a::gruebel:![]()
ok, Antena, gremo po vrsti. Z 'bejbi' me ne naziva nihče, niti fant, niti familija, še najmanj pa random ljudje s foruma. Tovrstne kvazi pokroviteljske pomanjševalnice lahko mirno obdržiš zase. Če se že spotikaš ob forumski bonton, ti ob tej priliki povem še, da se posta pred tvojim ne citira.
Zanimivo je tudi kako nekateri pogruntate lame provokacije nekaterih (v tem primeru uporabnika Volcjikamen), ne pogruntate pa da izjava Nobody likes a smartass ni šopirjenje in letenje perja ampak zgolj zehajoča replika na nepotreben dialog o žaljivkah dipshit, horseass al kaj vem kaj (poglej si eno stran nazaj zakaj se je že šlo točno).
Ob šalah se seveda mirno nasmiham, ko so le-te smešne. Kar pa zgoraj omenjena pač ni, zeh.
In ja, ko že ravno vprašaš, danes sem sanjala nadvse dolge kurce, celo noč!![]()
Če imaš nadaljne probleme z mano, te naprošam da se poslužiš opcije ZS!
(a vredu? sva zmenjeni?
)
/OT
Mislim, meni ni jasno kako lahko določeni osebki tako resno jemljejo temo. Ena bullshit tema in ko se en zajebava je res vse narobe.Sploh pa s tem tvojem "kaj ti je, raje napiši to in to." Mislim.
Ja, Atena13. točno tako je, kot si rekla. Zajebavam se tukaj gor. In bog ne daj, da je kdo morda malo manj primitiven od vas, oziroma, malo manj smart ass. Je že vse narobe.
PrispevekObjavljeno: Ned Jun 28, 2009 9:20 Naslov sporočila:
keepsake je napisal/a:
Volcjikamen, nobody likes a smartass! Raje napiši da ima tvoj tip (oz. ti) 25centi curo in iz tebe seveda ne naredi ražnjiča, niti mu ne visi v školjko ko serje, ker je RAVNO PRAV (ta komentar na tiče vseh dolžin je totalno smešen lol )
Bejbi wink , saj načeloma...kaj me pa briga...se ne bi vtaknila v tole tvojo trditev, ampak zanimivo kako se punce spravite na nekoga, ki mu je pa malce dolgčas in si je zato izbral cosmo forum da se pošali ali kaj jaz vem, kaj bi rad s tem dosegel...pa me niti ne zanima. Ve, pa vsako mnenje, ki je drugačno od vašega napadete kot da vam je zraven pomrlo pol familije, pes, hrček in še kaj.
A:'' Veš moj tip ima pimplna, ki je bla bla bla, take pa take barve...pa meni se zdi najlepši, najboljši itd., pa obrezan je!''
B:'' Pa kva je s tabo? Kako lahko seksaš z tipom, ki ma obrezanega? Kva teb ni jasn, pa tud men ni jasn!''