Slike vaših nohtov

Vse o ličenju in negi kože.
Zaklenjeno
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

LoveLy* napisal/-a:ja sej na kratke nohte izpade vsak temen lak noro dobro...
kak so pa nohti malo daljši pa zgleda vse skupaj ogabno in neprimerno..zato je treba pazit na izbiro barve pri dolžini nohtov.

če so nohti prekratki, se lahko zgodi, da noht optično razširijo. torej punce, ki imajo že po naravi zelo široke in kratke nohte, naj ne bi posegale po črnih lakih.

drrugače pa Poison - mi je všeč. prefinjeno :wink:
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

Sploh ni nujn. Si jih pač ožje namažeš kot so pa nohti široki in lih tko zlo lepo zgleda. Mam lih za dons temno rdečga že gor :wink:
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Kaychee napisal/-a:Sploh ni nujn. Si jih pač ožje namažeš kot so pa nohti široki in lih tko zlo lepo zgleda. Mam lih za dons temno rdečga že gor :wink:

Men pa tole grdo izgleda, če je ožje pobarvan (ene celo samo enkrat potegnejo tanko črto). Tiste, ki majo bolj kratke nohte pa ne preveč suhe prste, naj posegajo po svetlejših odtenkih, ker izgleda lepše. :wink: Drugače pa se tudi jaz strinjam s tistimi predhodnicami, ki so mnenja, da ima Poison Girl lepo nalakirane nohte (tudi dolžina mi je všeč, jaz mam ponavadi podobno, mogoče mal daljše). Ni pa mi gršega od nohtov, ki so nalakirani (ni važno s katero barvo, še najbolj ceneno izgleda, če z rdečo ali črno) in so nohti ne le pogrizeni, pač pa so že v osnovi površno nalakirani, plus tega je lak okrušen že lep čas in se nekaterim to ne zdi nič takšnega (še dalje grizejo in okrušijo lak). :? Tole je že malomarnost.
Jaz svoje nohte pofotkam jutri, ker se mi zdaj ne da. :oops: ;D
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

...
Zadnjič spremenil Poison Girl, dne 22. Mar. 2010 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

La*Perla napisal/-a:men pa temni laki na nohtih niso všeč :( imam rajši žive barve-pink, rdeča...še najrajši pa frenč manikuro z belo špico :)

Men tud temni laki niso všeč, oz. ga neb dala nase. Jst, če že dam lak, je kšne nežne barve.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

...
Zadnjič spremenil Poison Girl, dne 22. Mar. 2010 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

No sej, kakor komu paše. Drugač maš pa ful lepe nohte :wink:
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Svet Za Neke Hrabrije

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_fLame »

Jaz imam pa tezavo z temnimi laki, nikoli mi ga ne uspe ohraniti "brezhibnega", vedno se nekje zataknem ali pa drugi dan opazim da je cel mehurckast, ali pa da so kaksne praskice.. zaradi tega vedno nanasam svetle lake. :(
Kitten
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kitten »

O groza kaj se mi je nardil....
Sla sm k eni da mi naredi Gelirane nohte....prvo kot prvo me zanima ali je to res da ti jih samo 2x premaze z nekim gelom in je to to ?? Jst sm si bol predstavlala to kot da ti oblikuje nohte z gelom, pac ti noht popravi, malo podalsa,...da lepo zgleda ? A je to normalno da ti ga samo premaze ?

Kot drugo...ni minilo niti 24 ur, vsi se mi lusci dol ta gel, nohti so dobesedno UNICENI !! :( Kot ce se ti olusci lak le da tega ne mores odstranit ! Ko sm ji povedala kaj je blo je rekla da je to skoraj nemogoce in naj si enostavno popilim dol. Ni varjante da si to dol spravim s pilco !

Tako grdi nohti so...ne morem verjet da je to sploh mozno no...
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere

Neprebrana objava Napisal/-a radenska »

kokr vem, ti ga mora najprej sploh lepo spilt pa to...
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Jst bi šla to reklamirat, definitivno. In itak da ti podaljša tud, z umetno konico alpa na šablono edio če sama rečeš da bi samo gel čez svoje nohte (da se ti ne lomijo, da nimaš tolk dela z njimi itd)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Disturbia

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny Muffin »

Evo moji, ki so zadnje cajte v kar dobrem stanju (sicer je french že malo znucana ampak se mi ne da skoz popravljat :P )

Slika
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Kitten
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kitten »

KiLLyKa napisal/-a:Jst bi šla to reklamirat, definitivno. In itak da ti podaljša tud, z umetno konico alpa na šablono edio če sama rečeš da bi samo gel čez svoje nohte (da se ti ne lomijo, da nimaš tolk dela z njimi itd)

Ne morem reklamirat ker je ena k dela na domu....pa tud po telefonu mi zatrjuje da se ji to ni se nikol zgodilo KDO in da je to nemogoce in naj samo spilim. lahko bi vsaj rekla naj pridem da bo popravla al pa whatever
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

^^Jebi ga, bi šla pa v salon, kjer bi ti zadevo zdej popravili. Zdej boš pa tako ali tako mogla it.

Chanel Rouge Noir
SlikaSlika
kuhanovino
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a kuhanovino »

poison girl zelo lepi nohtki
Zaklenjeno