Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?
moja sestra je bla stara 15 let k sta začela s tipom k je bou tkrat star 20 let, zdj sta že 2 leti skupej, in ne vidm nobenga problema v tem, zakaj se 20 letni tipi ne bi smel metat pa hodt s 15 letnicami? to je samo 5 let razlike! Itak ženske prej dozorimo, tipi pa kasnej...tko da je bol če je tip mal starejši. Zihr se pa nobeni ne zdi nc cudnga če 30 letni tip pogleda za eno 25 letnico...
*kayka* napisal/-a:Zihr se pa nobeni ne zdi nc cudnga če 30 letni tip pogleda za eno 25 letnico...
Starejši kot smo, manj je opazna razlika v letih. Tako je npr. ful očitno če je 5 let razlike, ko je punca stara 15 in tip 20. Ko pa je ženska stara 40 in moški 45 pa v bistvu več ni nobene pomembne razlike v letih.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
g00fy_qa napisal/-a:*kayka* napisal/-a:Zihr se pa nobeni ne zdi nc cudnga če 30 letni tip pogleda za eno 25 letnico...
Starejši kot smo, manj je opazna razlika v letih. Tako je npr. ful očitno če je 5 let razlike, ko je punca stara 15 in tip 20. Ko pa je ženska stara 40 in moški 45 pa v bistvu več ni nobene pomembne razlike v letih.
Točno tko.
V tistih "občutljivih", najstniških letih zna bit precej bolj opazna razlika v mentalnem razvoju.
A to je splošno znano? Jst namreč vem, da ene ženske še pr 30-ih niso dozorele in verjetn tut nikol ne bojo... Drgač pa 15-letnica pa 20 letnik? Mislm mal smešn mi je no... ona 8. razred OŠ, on pa 1. oz. 2. letnik faksa oz. že zaposlen...*kayka* napisal/-a:Itak ženske prej dozorimo, tipi pa kasnej...
Drgač pa 15-letnica pa 20 letnik? Mislm mal smešn mi je no... ona 8. razred OŠ, on pa 1. oz. 2. letnik faksa oz. že zaposlen...
ugibam.. da se res ne pogovarjata veliko.. saj ne o tem kako sta preživela dan:)
gotovo je pa egotripsko razlagat sošolkam (14,15-letnicam) da ima tvoj fant jutri neki tako pomembnega za svet, kot je kolokvij, ((kar sicer še ne znaš izgovorit ampak ok)) in pa da ima že dobro leto svoj avto in izpit..

gaby_ napisal/-a:jaz zase lahko povem, da pri 15ih nisem bila ne neumna, ne naivna in ne lahkoverna. Ker to pomeni, da nasedeš tipu ko ti on pripoveduje, da bosta živela ''srečno do konca svojih dni''(pretiravam). Ne, bila sem izključno (če bi se temu lahko tako reklo) radovedna. In nič mi ni žal tistih let.
in zakaj moški gledajo (dosti) mlajše od sebe: pri 15ih punce verjetno še ne iščejo resne zveze, ampak samo avanturice. strinjam se tudi s tistim o mentalnem razvoju (moški bi naj bili ''2leti za ženskami'')...
sicer pa, verjemite, ne iščejo VSI moški 15letnic.
Hm, avanturice praviš? Mogoče kakšne "divje" punce v tistih občutljivih letih res, ampak ne bi rekla, da 15 - letnica, ki je šele končala oš, že išče tipe izključno z namenom, da se spusti z njimi v avanturo in nič več. Ravno te mlade punce v ranih letih mladostništva, iščejo oporo v nekom, kar pa še ne pomeni, da so že pripravljene na resno zvezo (to še najbrž ne, saj si jih večina v teh letih napačno predstavlja pojem prava ljubezen). Tiste vrste avantur, katere misliš, so bolj značilne za starejše punce, ki so že na pragu ženskosti.
V ljubezni in vojni je dovoljeno vse.
-
- Cosmopsiho
*jagodka* napisal/-a:gaby_ napisal/-a:jaz zase lahko povem, da pri 15ih nisem bila ne neumna, ne naivna in ne lahkoverna. Ker to pomeni, da nasedeš tipu ko ti on pripoveduje, da bosta živela ''srečno do konca svojih dni''(pretiravam). Ne, bila sem izključno (če bi se temu lahko tako reklo) radovedna. In nič mi ni žal tistih let.
in zakaj moški gledajo (dosti) mlajše od sebe: pri 15ih punce verjetno še ne iščejo resne zveze, ampak samo avanturice. strinjam se tudi s tistim o mentalnem razvoju (moški bi naj bili ''2leti za ženskami'')...
Hm, avanturice praviš? Mogoče kakšne "divje" punce v tistih občutljivih letih res, ampak ne bi rekla, da 15 - letnica, ki je šele končala oš, že išče tipe izključno z namenom, da se spusti z njimi v avanturo in nič več. Ravno te mlade punce v ranih letih mladostništva, iščejo oporo v nekom, kar pa še ne pomeni, da so že pripravljene na resno zvezo (to še najbrž ne, saj si jih večina v teh letih napačno predstavlja pojem prava ljubezen). Tiste vrste avantur, katere misliš, so bolj značilne za starejše punce, ki so že na pragu ženskosti.
Pomoje ni mislila take avanturice, kot si ti predstavljaš, ampak bolj v smislu s čim večimi zasrat.
Upam, da je to mislila.

purple_rain napisal/-a:*jagodka* napisal/-a:gaby_ napisal/-a:jaz zase lahko povem, da pri 15ih nisem bila ne neumna, ne naivna in ne lahkoverna. Ker to pomeni, da nasedeš tipu ko ti on pripoveduje, da bosta živela ''srečno do konca svojih dni''(pretiravam). Ne, bila sem izključno (če bi se temu lahko tako reklo) radovedna. In nič mi ni žal tistih let.
Hm, avanturice praviš? Mogoče kakšne "divje" punce v tistih občutljivih letih res, ampak ne bi rekla, da 15 - letnica, ki je šele končala oš, že išče tipe izključno z namenom, da se spusti z njimi v avanturo in nič več. Ravno te mlade punce v ranih letih mladostništva, iščejo oporo v nekom, kar pa še ne pomeni, da so že pripravljene na resno zvezo (to še najbrž ne, saj si jih večina v teh letih napačno predstavlja pojem prava
ljubezen). Tiste vrste avantur, katere misliš, so bolj značilne za starejše punce, ki so že na pragu ženskosti.
Pomoje ni mislila take avanturice, kot si ti predstavljaš, ampak bolj v smislu s čim večimi zasrat.
Upam, da je to mislila.
jup. to mislila

“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
jst sm se pa pri 15ih lupčkala s 25letnikom na morju ...
sam lupčkala, ker pač spolno aktivna nisem bila in nisem imela nobenega namena bit, partnerja pri 15ih resnično nisem rabila, sem se pa zelo rada lupčkala ... z lepimi fanti in moškimi ... in res ne vidim, zakaj se ne bi smela ... je pa res, da bi mi bilo malo čudno, če bi imela pri 15ih tok starega tipa za redno ... ker to pa zame no go ... max 2 let starejši ... za lupčkat je pa itak vseeno
aja, pa normalnih fantov pri 20ih za resne zveze resnično ne privlačijo 15letnice ... sicer ne vem komu tak podatek, ampak vsi moji kolegi se jih izogibajo kot hudiča ... ker pač nimajo z njimi se kot prvič nič za pogovarjat, drugič pa se še vedno nimajo kej pogovarjat ... žal, to je druga generacija ... sej mogoče ve pri 17ih tega ne razumete, ampak boste, ko boste 1x stare 20 in več

sam lupčkala, ker pač spolno aktivna nisem bila in nisem imela nobenega namena bit, partnerja pri 15ih resnično nisem rabila, sem se pa zelo rada lupčkala ... z lepimi fanti in moškimi ... in res ne vidim, zakaj se ne bi smela ... je pa res, da bi mi bilo malo čudno, če bi imela pri 15ih tok starega tipa za redno ... ker to pa zame no go ... max 2 let starejši ... za lupčkat je pa itak vseeno

aja, pa normalnih fantov pri 20ih za resne zveze resnično ne privlačijo 15letnice ... sicer ne vem komu tak podatek, ampak vsi moji kolegi se jih izogibajo kot hudiča ... ker pač nimajo z njimi se kot prvič nič za pogovarjat, drugič pa se še vedno nimajo kej pogovarjat ... žal, to je druga generacija ... sej mogoče ve pri 17ih tega ne razumete, ampak boste, ko boste 1x stare 20 in več

bejbika napisal/-a:aja, pa normalnih fantov pri 20ih za resne zveze resnično ne privlačijo 15letnice ... sicer ne vem komu tak podatek, ampak vsi moji kolegi se jih izogibajo kot hudiča ... ker pač nimajo z njimi se kot prvič nič za pogovarjat, drugič pa se še vedno nimajo kej pogovarjat ... žal, to je druga generacija ... sej mogoče ve pri 17ih tega ne razumete, ampak boste, ko boste 1x stare 20 in več
Mogoče tvojih frendov ne zanimajo 15 letne punce, kar pa še ne pomeni da nobenega tipa ne zanimajo. Ne moreš reči da normalnih fantov pri 20ih ne privlačijo 15letne punce.

As the shadow follows the body,
-
- Cosmopsiho
l'isa napisal/-a:kašne mate to, ena moja prjatlca je zdj že 4. leto s fantom pa je biu on str 20 k sta začela ona pa 13... sj k mi je povedala kok je starejši sm sam čudn pogledala ampk jima gre čist fino, pa tud za pogovarjat se mata marskej
Ja, to je tist.
Kot je rekla bejbika, druga generacija.. starostna meja, kdaj otroci(ja, pa ne zamert, ampak res otroci) se grejo odrasle stvari, je vedno nižja..zato, ker tistih par let nazaj(in se dejansko poznajo), ko smo bli mi najstniki, je blo spet mal drugačno mišljenje.
Ok, tule pa vas 24 - letnic ne razumem. Moja sestra in sestrična, ki sta stari že preko 25, sta mi lani na pikniku rekli, če mi zrihtata enega njunega kolega, ki je star 20. Se pravi štiri leta razlike v letih z mano. Kaj je to veliko boste rekle? Ne razumite me narobe, ampak ko ena mlada punca nori za 27 - letnikom, takrat je logično, da se malo za zamislite nad tem. Moja sošolka hodi z 10 let starejšim in sta skupaj leto pa pol. Me nič ne moti, vseeno pa ji ne zavidam toliko starejšega tipa, ker mi ni do takih... ampak štiri leta razlike v letih da je veliko? Pa da se vam taki tipi ne zdijo normalni? Jaz sem na polovici gimnazijskega šolanja, on pa na polovici faxa. Kje je tu problem? Ravno zadnjič sem se pogovarjala s sestrinimi prijatelji, trije in vsi stari 24 let. Prestari zame, ampak vsak od njih je tako neresen, da se ne čudim, če še nimajo dekleta. Pa so mene nekaj hecali, pa sem rekla sestri, kako dolgo še namerava biti z njimi na pijači, ker jaz grem domov (rekla sem, da ne zdržim zraven njih). oni so to vzeli za hec, ampak vseeno... dosti tipov še po faxu ni resnih. ne posplošujem, preko dosti starejše sestre pa sama vem, kako in kaj. Tipa še nisem nikoli imela in še nekaj časa ne nameravam brezveze iti v zvezo, še najmanj s takimi, ki še pri 24ih govorijo stvari, ki so jih moji sošolci lani. Najboljše je imeti partnerja svojih let, do cca. 25. leta pa še marsikdo nima najbolj razčiščeno v glavi kaj hoče, tako da... naj se vam ne mudi. In ni vedno res, kar pravijo o letih. Been there, done that. 

V ljubezni in vojni je dovoljeno vse.