sAdie napisal/-a:no, mi rabmo nekaj, ker bo druzabno, debelo in nebo celo noc jodlalo v kletkinekaj za pocohat pa tak...ko nasa Petra to tak rada carta
hvala za mnenje obema
Mark napisal/-a:Hahha, ja to glih ne...Se pravi, da so hrčki bolj na slabem glasu ne
Valda, more dat živalca malo življenja tui od sebe ne
![]()
Zaj so še na listi Morski prašički
sAdie napisal/-a:girlie napisal/-a:ne boljše so miške,jst mam 3 doma,tooook so qthrčki so pa bl taki nedružabni pa skos spijo
no, mi rabmo nekaj, ker bo druzabno, debelo in nebo celo noc jodlalo v kletkinekaj za pocohat pa tak...ko nasa Petra to tak rada carta
hvala za mnenje obema
Petra5 napisal/-a:sAdie pa Mark me zanima kaj bota vidva skup spocala, pa kak hitro še bol pa kak bo B reagiral hahahahaha. To bodo še šovi. Komaj čakam Božička
.
Aja jaz sem tudi za vaju darilo najdla haha
bucka81 napisal/-a:girlie napisal/-a:sAdie napisal/-a:girlie napisal/-a:ne boljše so miške,jst mam 3 doma,tooook so qthrčki so pa bl taki nedružabni pa skos spijo
no, mi rabmo nekaj, ker bo druzabno, debelo in nebo celo noc jodlalo v kletkinekaj za pocohat pa tak...ko nasa Petra to tak rada carta
hvala za mnenje obema
hmmmmm....miške so družabne,debele so,če jih futraš s čokoladoponoč so pa kr tihe v primerjavi s hrčkom,ki bo celo noč gonu tiso kolo
moje miške so že kr navajene,da jih primeš v roko,pa ful so sladkosnede,sploh pa obožujejo čokolado
Joj saj so luškane, ampak, tudi tvoje kakajo nonstop, ko jih v roko vzameš. Jaz sem jo mela eno malo belo miško, pa je nonstop kakala