Likalniki za lase
Imam eno vprašanje:
koliko ti lahko likalniki uničijo lase?Oziroma ali ti jih uničujejo do te mere,da ti potem lahko začnejo izpadati?
Sicer jaz sem slišala,da največ uničujejo in sušijo konice.Ampak nikoli si pa las ne zlikam glih od lasišča navzdol ampak likam nekje od sredine navzdol,ker se bojim,da bi likalnik slabo vplival na lasišče oz.da bi mi lasje začeli izpadati.
koliko ti lahko likalniki uničijo lase?Oziroma ali ti jih uničujejo do te mere,da ti potem lahko začnejo izpadati?
Sicer jaz sem slišala,da največ uničujejo in sušijo konice.Ampak nikoli si pa las ne zlikam glih od lasišča navzdol ampak likam nekje od sredine navzdol,ker se bojim,da bi likalnik slabo vplival na lasišče oz.da bi mi lasje začeli izpadati.
**Tisti, ki živijo za ljubezen, živijo večno*
zalaL napisal/-a:Jaz imam tudi čist ravne lase ampak se vseno opazi razlika kadar imam zlikane, vse lepše stoji. lahko si jih pa tudi na notri naviješ, za večji volumen pa likalnik ni ravno primeren.
To je sicer res, ampak, če si lase pred likanjem posušiš z veliko krtačo, in jih potem likaš v smeri stran od glave, ne na dol, je volumen fantastičen. Jaz sem nad likalnikom navdušena, sploh zdaj, ko si puščam daljše lase in bi drugače štrelo vse po svoje.
Glede Ossisa, mal sem zgrešila to vprašanje, pa ni tako draga kozmetika. Jaz sem pri frizerju dala 1700 za tubo, pa jo imam že tri mesece in je še kar na pol polna. V trgovinah sem po to znamko zasledila edino v Grazu v Avstriji, v enem nakupavalnem centru, je ena trgovina, specializirana za lase.
Ni vse v ceni, ker sem se pogovarjala z kar nekaj frizerkami, ki so bolj zadovoljne z likalnikom za 7.000 kot pa z enim profesionalnim za 25k. Jaz mam zdaj novega od Babylissa, en tak črn in mi krasno dela pa še drag ni bil.
Prejšnji je bil pa od iste firme, grel se je fajn dolg, pa še takrt ni bil zadost vroč. Tako da sem kar presenečena, da je taka razlika v kvaliteti.
Prejšnji je bil pa od iste firme, grel se je fajn dolg, pa še takrt ni bil zadost vroč. Tako da sem kar presenečena, da je taka razlika v kvaliteti.
js sm si pa lih pred kšnim tednom pa pow kupla likalnik u bigbangu k je biw u akciji za 3 (TRI) čuke! s keramično ploščo!sej vem kaj si loh mislte ob tem da je tok pocen,da je vrjetn čis bedn pa sploh ne zravna,sej js sm tut totaln dvomla da sploh kej nrdi,sam ta likalnik je totalno hud!js sm se pred kšnim letom pr frizerki likala pa nism mela niti prbližn tok gladke,svetleče pa ravne lase k mi jih nrdi ta.pa brez unga volumna.čiiis ravne nrdi.sej vem,sliš se čis cheap,likalnik s keramičnimi ploščami(k se segreje u par sekundah) za 3jurje,sam k je pa res ful dobr.pol so si ga use moje frendice tut kuple
js sm ga kupla u bigbangu v nami,sam zdj nevem če ga majo še zmer, pa tut nevem če so ga sploh mel u ush bigbangih.aja firma je pa drgač tut čis leva
sam ga pa čis priporočam.

nevem zakaj delate paniko z uničenimi lasmi kr mam sama ful kodraste in si lase likam večkrat na tedn že leto pa pol pa se mi niso uničli, niti konic nimam razcepljenih, mam pa Philipsov likalnik na paro, pa nisem preveč zadovolna, ker glede na moje lase bi rabla bol močnega
keramičnega bi priporočala 

jaz sem si ga kupila na irskem za 30 evrov, pa sem ful zadovoljna z njim...vendar pri mnogih piše, da pred uporabo nesmeš ničesar dati na lase...ampak ko si jih oprane zlikam, mi ne stojijo nikakor...ko pa dodam malo balzama, pa stojijo ravni kot če bi spili viagro.
vendar se mi potem vedno vničuje likalnik. mislim pa da vsi likalniki uničujejo lase... ni priporočljivo peglanje las vsak dan.

Jaz jih imam 5 doma - moj lubi je frizer, tko da v kompletu dobim še urejanje pričeske in uporabo vseh možnih frizerskih artiklov...
So pa drugače likalniki zelo škodljivi za lase, predvsem poleti, ko je las že zaradi sonca preveč izsušen, uporaba likalnikov pa lase še bolj izsuši in sčasoma se uničijo tudi lasne korenine, zato vam odsvetujem pogosto uporabo le-teh!

So pa drugače likalniki zelo škodljivi za lase, predvsem poleti, ko je las že zaradi sonca preveč izsušen, uporaba likalnikov pa lase še bolj izsuši in sčasoma se uničijo tudi lasne korenine, zato vam odsvetujem pogosto uporabo le-teh!

Priporočam likalnik BaByliss...kupila sem ga v Šparu za 7000 SIT. Ocenila bi ga s čisto petico. Sama imam sicer ravne lase, a ga vseeeno uporabljam, ker so lasje po likanju izjemno gladki in mehki. Tiste, ki imate namen kupiti likalnik, vam priporočam (to mi je tudi frizerka svetovala), da si kupite keramičen likalnik. Sama sem zlikala lase kolegici, ki ima skodrane lase in učinek je bil naravnost fantastičen.
Tiste, ki si želite brezplačnega likanja, se kar obrnite name, ker uživam, ko drugim likam lase.
Tiste, ki si želite brezplačnega likanja, se kar obrnite name, ker uživam, ko drugim likam lase.