Naughty grl napisal/-a:inchy84 napisal/-a:d bi jst mela tako rit bi noč in dan u fitnesi visela d ne govorim kok strogo dieto bi mela
mal pretiravas...
oh ja ziher, kot da zato ker ma velko rit ni človek al kaj?? no mislim??
MissBitch napisal/-a:Naughty grl napisal/-a:inchy84 napisal/-a:d bi jst mela tako rit bi noč in dan u fitnesi visela d ne govorim kok strogo dieto bi mela
mal pretiravas...
oh ja ziher, kot da zato ker ma velko rit ni človek al kaj?? no mislim??
2good4u napisal/-a:Po pravici povedano, če bi jaz imela tako velik orti, bi sigurno kaj naredila. Men se zdi njena zadnjica velika, sicer je lepe oblike, ampak to pa res ni vse...
inchy84 napisal/-a:sej frisek mi ma luškan, sam kar se pa njene rit tiče je pa absolutno prevelika, d bi jst mela tako rit bi noč in dan u fitnesi visela d ne govorim kok strogo dieto bi mela
jess napisal/-a:sam res!!!newem kaj naj povem!!!jas nebi šla z hiše če bi tako rit mela!!!sam njej paše!kruto ampak resnično!
nogica napisal/-a:pomoje je vam všeč njena rita,samo zato,ker je pač to jenifer lopez. Če bi se sprehajale po mestu in opazle 1.60cm visoko punco z ornk stegni pa s oggrooomnooo celulitasto rito,bi se sam za glavo prjele pa si misnla zakaj si ne obleče kej tazga s čemer bi to prekrila....sam,to je pač j.lo in zato eni govorite da je kul. (moje mnenje)