nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Ewchk napisal/-a:Kr neki pišeš o men in me sploh ne poznaš! Dost opazujem folk in zato vem da jih bl zanima kaj si družba misl kokr pa starši! Ja mogoče sem čudna ker svoji mami ne govorim kokrat mi pride pa kakšno 'frizurco' mam, ampak to povem prjatlcam! Maš prow, kok sm js čudna! Dej možgan uklop!

He, he... Očitno sm ti stopila na žulj. Moj post niti pod razno ni bil namenjen takemu blatenju, kot si si ga privoščila ti. Izrazila sem samo svoje mnenje. Če pa ti čutiš potrebo, da vedno uveljaviš svoje in meniš, da se morajo vsi strinjati s tabo s tem kažeš samo svoje pomanjkanje samozavesti.

Tvoj odnos z mamo me niti malo na zanima. Želela sem samo poudariti, da je v življenju sodobne ženske zelo pomemben. Iz tvojega posta je pa tudi videti, da nikakor ne znaš potegniti meje. Ne med tem kaj govoriš svoji mami, ne med tem kaj govoriš svojim prijateljicam, ne med tem kako se obnašaš na forumu. Boš tudi za to krivila mene?

Kar se pa tiče opazovanja folka, ga lahko opazuješ pa še 50 let, pa se bodo še vedno našle izjeme, ki ne bodo ustrezale tvojim kalupom.

PS: Naturalgirl... Hvala za podporo! :wink:
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Js sm tut misnla d so kle prjazne ženske sam ene se pač ne strinjajo z mano (k d bi se mogle) in to pokažejo na slb način. Sori Maychy če se ti je zdel d sm koga blatla ker kokr sm js vidla si ti mene. Sej loh mene krivite za use, sej sm bla že u raju usega kriva!
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anchi »

Ewchk napisal/-a:Mam s svojo mamo dobr odnos! Kr neki pišeš o men in me sploh ne poznaš! Dost opazujem folk in zato vem da jih bl zanima kaj si družba misl kokr pa starši! Ja mogoče sem čudna ker svoji mami ne govorim kokrat mi pride pa kakšno 'frizurco' mam, ampak to povem prjatlcam! Maš prow, kok sm js čudna! Dej možgan uklop!

Ups, tole sm pa jz povzrocila. :oops: Nenamerno. Res je, da je tema nedolžnost in pri njej bi morale ostat. Ampak tole se moram napisat. Ewchk tokrat sm te citirala, ker kar si napisala zgoraj, je rahlo hecno. Ti in Marateja narobe dojeli, kaj sem hotla povedat z vplivom starsev na nas. Kdo pravi, da moras mami povedat kaksno frizurco mas ipd.??? To je popolnoma TVOJA odlocitev, kaj ji bos povedala in kaj ne, gre se samo za odnos. Ce posplosim, kar hocem povedat, z eno od banalnih izjav:ce bo vsa tvoja druzba skocila z mostu, bo tebi tvoja mama (ali oce), kot oseba, ki te vzgaja ze celo zivljenje, povedala zakaj je pametno skociti z mostu in zakaj ne. Odlocitev glede skoka je seveda spet tvoja.
In ce se vrnem spet k tvojemu postu, kdaj bodo nasi otroci ze zaceli seksat...ce bos ti svojemu otroku rekla, "seksaj pri 12, kaj ces cakat, ce ti pase" in ce bo tako takrat trdila druzba, bo seksal pac pri 12. In ce se ti zdi to pameten nasvet... :? OK, spet tvoja odlocitev.
Za razmislek bi samo se predlagala, da si preberete izjavo 16-letnega Lana v tem torku izdani reviji ONA. Na kratko: seksa, ker mu pac pase. In ne, ne uporabljata zascite, ker ona zelo pazi na varne dneve. Emmm...tole je moj komentar: :banned:
marateja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Nism rekla da se popolnoma ne strinjam s tabo ampak le delno. Seveda imajo starši celo življenje nek vpliv na nas. In vedo kadar bom imela kake težave bom seveda stopila najprej do mame, da mi svetuje. Priznam, da sem po njej pobrala tudi kar nekaj svojega obnašanja, izrazov, kretenj in podobno. Ampak večinoma pa sem se naučila v družbi. Tisto kar so drugi delali sem mogla jst tud probat in če mi je blo to všeč sem s tem nadaljevala, drugače pa ne. In če bi drugi skakal z mostu, bi mogoče tud jst probala (če me ne bi blo strah), ni pa nujno, da bi mi blo všeč.
Tako je tudi glede sexa. Verjetno noben starš otroku v najstniških letih ni rekel, da lahko sexa. Se je pač sam odločil. Kar pa ima vsak posameznik pravico.

Pa ne se preveč razburjat, to škoduje zdravju, lepoti,.....
Vsak ima pravico do svojega mnenja.....halo......SVOBODA IZRAŽANJA
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
Saša_26
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Saša_26 »

Hmm...zanimivo branje.... moram reči da se močno strinjam z maratejo in naturalgirl. Odnos z mamo je res edinstven. Ko in če boš kdaj naredila kako veliiiiko traparijo in ti bodo "prijateljice" in ostali obrnili hrbet, takrat bo tvoja mama kljub vsemu na tvoji strani, te bodrila in spodbujala. ZATO je važno imeti dober odnos z mamo. To pomeni ogromno v življenju. :)
Uporabniški avatar
darchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: EU :-)

Neprebrana objava Napisal/-a darchy »

petka napisal/-a:dejte se skulirat no. usak ma svoje mnenje. če hočš da te spoštujejo morš tud ti druge spoštovat.
cosmotov forum mi je biu na začetku ušeč, ker so ble same ženske tle gor in so ble use ful prjazne (za razliko poljuba pa med.over.net-a), tko da ne tega pokvart pliiiz. :D

se strinjam.
itak pa stres povzroča holesterol, celulit.... :roll:
*I love sunshine*
kathy
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kathy »

se strinjam z maratejo in naturalgirl.....mene so starši vedno učili,da ne glede na vse, je družina najbolj pomembna....sej ni zastojn pregovor:"kri je gostejša od vode"....
mi2 z mamo se tudi o vsem pogovarjave in ko se mi kaj zgodi, vem da mi ona stoji ob strani in ne moje najboljše prijateljice,ki se "iz fore" pol delajo norca iz situacije...
Bamby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bamby »

Ja no da se vrnem k temi...
stara sem 17 let pa sem še nedolžna. Imela sem že večkrat priložnost, pa nikoli nisem šla do konca, zato ker preprosto to ni blo to...če me razumete...pač mi ni škoda malo počakat do tapravga... :D
vesny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vesny »

ja pr men je blo pa tko

vse moje prjatlce in sošolke so sexale že pr 14,jest sm bla pa edina k še nism. :oops: pol so ble pa vse zmer začudene zakaj še nism. :?: jest pa še fanta pr teh letih nism mela.

no, pol sm pa dopolnila 17 let in še neki mescov in sm bla s fantom mal več k en let, pol sm se pa odločla za ta velik korak (vsaj zame). blo je ful lepo, mal me je bolel, ampak mi ni žov :love:
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Anchi »

Pohvalno Vesny :) Ampak ko tako berem vase prispevke, me kar malo preseneca, koliko od vas ima kolegice, ki (so) se cudijo/le zakaj in kako to da (še) niste...pa naj bo to pri 14ih ali pa pri 20ih :? A sm jz ena redkih, ki ni oz. ne dozivlja takega takoimenovanega "pritiska" svojih kolegic? Ce se temu sploh lahko rece kolegice... :gruebel:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

vesny napisal/-a: sexale že pr 14

Pr nas so se dogajali takrat prvi poljubi, ne prvi spolni odnosi. :confused: Očitno okolje res močno vpliva na veliko ljudi.

Anchi... Js ga tut ne... Pravzaprav bi lahko rekla, da poznam kr nekaj deklet, ki prav tako kot jaz še niso, pa se s tem ne obremenjujejo. Tiste, ki so že se pa tut ne hvaljo, ampak sprejemajo to povsem kot svojo odločitev. Ne vem, verjetno imam srečo, da živim v taki sredini.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
marateja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Vsak ima pravico do svojih osebnih intimnih stvari. Zato pa tudi nima noben nobene pravice se vtikah v tuje zadeve. Zaradi mene, če je kolegica pri 12-tih letih izgubila nedolžnost. Pač je bila takrat pripravljena in to je to.
Je pa v naši mali Sloveniji tako, če je nekaj drugače, kot to sprejema družba (celotna populacija SLO ali vsaj večina), te že vsi gledajo postrani. Pa je to lahko zelo osebna zadeva.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Lumpyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ city

Neprebrana objava Napisal/-a Lumpyka »

No da se jaz povem svojo zgodbo... prvic sm se dala dol s tipom en mesec pred 17.rojstnim dnem, in sva se vedno skup. priznam...ful je bolel, sam je blo pa na morju, tko d je bil ze naslednji sex velik bolsi! :)
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

js sem jo zgubila pri 15-ih.dost zgodej sam mi u bistvu ni blo nikol zov, ker se je pol izkazal da je blo u redu tko k je blo. sicer takrt sploh nisva sla do konca ga je samo "utaknu" tok notr da mi je predru devisko pol me je pa tko bolel da ni mogu vec :oops: . s temu tipm sva sla pol kmal narazn in naslednic k sem je blo vse kul. bla sem vesela ker ni blo vec krvi. edin to mi je blo kul. ful zakomplicirano je blo no sam....glavn da je zj kul. :razz:
Uporabniški avatar
Rakica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Rakica »

Jst sm pa 17 dni pred 17. rojstnim dnevom :razz: izgubila svojo nedolžnost, s prvim resnim fantom (od takrat sva še vedno skupaj - več kot 5 let). Za oba je blo prvič, zvečer sva gledala Leonarda Di Capria - Mož z železno masko (jah, najstniški idoli :oops: ) in sm ga zvlekla na tla, model je biu tok presenečen, da me je narobe razumel, da zame ni prvič in je bil ko polit cucek, tako da je blo prvič bl bedn, sem pa od samga razburjenja vseen doživel orgazem. Bolel ni nič, krvavela nisem, je blo pa vsekakor vsakič prihodnjič boljš. Glede mojga prvič sva pa šele čez 2 mesca razjasnila, da je bil moj prvi in je skor v nebesa zplavu - jah, moški!

Aja - pritiska kolegic ni blo, smo pa tri ful dobre kolegice stavle za kosilo v kitajski, plačala sem jaz, ker sem za par dni obe prehitela :lach:

Se pa strinjam z vsemi, ki pravjo, da morš bit prplavlen, pa po možnosti ornk zalublen. :knuddel:
Odgovori