Ewchk napisal/-a:Kr neki pišeš o men in me sploh ne poznaš! Dost opazujem folk in zato vem da jih bl zanima kaj si družba misl kokr pa starši! Ja mogoče sem čudna ker svoji mami ne govorim kokrat mi pride pa kakšno 'frizurco' mam, ampak to povem prjatlcam! Maš prow, kok sm js čudna! Dej možgan uklop!
He, he... Očitno sm ti stopila na žulj. Moj post niti pod razno ni bil namenjen takemu blatenju, kot si si ga privoščila ti. Izrazila sem samo svoje mnenje. Če pa ti čutiš potrebo, da vedno uveljaviš svoje in meniš, da se morajo vsi strinjati s tabo s tem kažeš samo svoje pomanjkanje samozavesti.
Tvoj odnos z mamo me niti malo na zanima. Želela sem samo poudariti, da je v življenju sodobne ženske zelo pomemben. Iz tvojega posta je pa tudi videti, da nikakor ne znaš potegniti meje. Ne med tem kaj govoriš svoji mami, ne med tem kaj govoriš svojim prijateljicam, ne med tem kako se obnašaš na forumu. Boš tudi za to krivila mene?
Kar se pa tiče opazovanja folka, ga lahko opazuješ pa še 50 let, pa se bodo še vedno našle izjeme, ki ne bodo ustrezale tvojim kalupom.
PS: Naturalgirl... Hvala za podporo!