- mi je kar slabo naredilo, ker zdaj ta vzgojiteljica hoce, da se otroka ze 2. Dan pusti tam samega in samo 5 dni uvaja… kao da cene se se bolj vlece in se se bolj jocejo ne vem…. Bo vidu cene ob, ki gs bo uvajal, kako bo slo… ali ga bo vseeno sele 3. Dan pustil samega ali pa krajsi cas samega 2. Dan kot imajo pri njih…
- je lih v sobi od skupine od mojega neka zbiralnica za vse skupine zjutraj in popoldan, verjetno se vec bacilov prinesejo…
- dolgo casa nisem razumela teh skupin vrtcevskih, najprej sem skos mislna, da priajteljicin, ko je sel z cca 17m septembra v vrtec, da je v najmlajsi skupini, je pa potem kar ze v 2. Skupini in nikoli ni bil v 1. Se pravi je prva skupina od septembra do avgusta?
- pol spet mi po tej logiki ni jasno, kako sta menda dvojcka iz nase skupine v najmlajsi skupini, zacela hodit s 1.septembrom, ce dvojcki ne morejo it v vrtec pred 14 m, ker je toliko dolga porodniska, bi mogla tudi ona dva it ze v 2. Skupino, ne prvo, ce sta rojena pred septembrom 2023, kot prijateljicin?
- wwwaaw, pol ce pogledam kako sem jaz bila v vrtcu, imam dejansko spomin od svojega 18 meseca naprej na skupino st 2? Jaslic, kjer so enoletniki, se pa niti sekunde ne spomnim. No spomnim se skupine, ampak ne, ko sem zacela hodit prav od zacetka, se pravi se spomnim skupine nekje od 18- 30m naprej.
- mi ni bila najbolj vsec ta nasa vzgojiteljica… je vec vzgojiteljic za najmlajse skupine v tem vrtcu, ene so neke srednje starosti ali starejse in imajo prav tak tipicen vzgojiteljica stil, vizialno in karakter glede na en sestanek, delujejo se bolj fajn po prvem vtisu, kot nek Neca Falk stil, ta naša je pa neka mlajsa/ mlada bolj, nima takega stila.
- prijateljici, ki ima zdaj 20 mesecnika je menda na zacetku njihova bila vsec, potem kmalu ne vec, ji ni pustila , da bi ga dopoldan bolj pozno pripeljali in imeli doma, ker je ona kasneje zacela delat, da so se vsi doma sprli, ko jih je enkrat domov klicala, ker malega zjutraj ni bilo v vrtcu… sel njen moz do ravnateljice cel razpizdjen

- sem bila vceraj prvic na luckah v Lj, mi je bilo zelo vsec ( ali so pa meni butaste stvari vsec)sploh, da se za spemembo malo nastimas in gres na sprehod po mestu. Sem rekla mojemu na poti nazaj, da bi lahko sli se kdaj ali za vikend in je bil cel siten nazaj, da je imel 1x dovolj, da mu to v Lj ni vsec, da so sejmi in stojnice v Nemciji veliko bolj na nivoju in bi on rajsi, da bi se doma dobivali s kaksnimi ljudmi in povabili prijatelje na vecerjo.

- mali ni nekaj registriral luck, je pa prvic v zivljenju hodil po Lj po dveh nogah in2. V zivljenju bil v lj- centru. Je sel vsa zaklenjena kolesa/ bicikle pregledat in premikal kolesa, une stvari za stopala pri vec kolesih… je imel vse crne roke na koncu…
- v casu ko sem sla na sestanek bil moj sam z njim doma in malemu je zginil en copat snugi, smo ze vse pogledli po hisi, ne najdemo nikjer tistega enega copata, kam ga je dal.. oz kje ga je zgubil, edino kosa za umazano perilo nisem cist natancno se pregledala, bolj na hitro in ni bil tam…