Absint-alkoholna pijača
jez sm ga za birthday pila! sj je res zanič sam sej se da kej čez spit pa je kuj bolš! drugač pa zakon tale zadevca k en zamašek spiješ pa si pijan! mi ga je še mal ostal... 

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
Firma je Urbano pleme, v Leclercu ga imajo (če je še na zalogi), vse o absinthe-u pa na strani http://www.absinthe-supreme.com/ ...
Sicer pa punce, ne pretiravat, absinthe je močen alkohol, ga je treba mešat z vodo (in s cukrom), še bolje pa je če se kocko zažge, in zalije z vodo (natančna navodila na zgoraj omenjeni strani). Če zamenjate vodo za šampanjec boste pili kot je najraje pil Ernest Hemingway ...
... ampak pazljivo, 60% alkohol, ga ni za pit kot so to počeli Barovci pred nekaj meseci!
Sicer pa punce, ne pretiravat, absinthe je močen alkohol, ga je treba mešat z vodo (in s cukrom), še bolje pa je če se kocko zažge, in zalije z vodo (natančna navodila na zgoraj omenjeni strani). Če zamenjate vodo za šampanjec boste pili kot je najraje pil Ernest Hemingway ...
... ampak pazljivo, 60% alkohol, ga ni za pit kot so to počeli Barovci pred nekaj meseci!
-
- Sramežljivka
- Kraj: lj
-
- Sramežljivka
ja mi smo ga tud zanč pil...ga je ena frendica prnesla sam nevem kje ga je dobila...ga pa proizvajajo na češkem; FRUKO SCHULZ, pa neka ženska je na etiketi pa take ''lepe'' zelene barve je...
no, u glavnem, pil smo ga pa tko, da smo dal u kozarec 0,3 absinta, čez radensko, pa še mal limone stisnl...pa je blo kr kul no, sam mene je vonj še zmer na ouzota(grous) spominju...
pil smo ga štirje, in to taki da ga nasploh kr ornk nesemo in vam povem da smo bli taki da adijo pamet...umiral smo od smeha...same bedarije so nam šl epo glav...noro u glavnem...priporočam
[/img]
no, u glavnem, pil smo ga pa tko, da smo dal u kozarec 0,3 absinta, čez radensko, pa še mal limone stisnl...pa je blo kr kul no, sam mene je vonj še zmer na ouzota(grous) spominju...
pil smo ga štirje, in to taki da ga nasploh kr ornk nesemo in vam povem da smo bli taki da adijo pamet...umiral smo od smeha...same bedarije so nam šl epo glav...noro u glavnem...priporočam

***Phoenix*** napisal/-a:Jz sm vidla da absint tud u Merkatorjih prodajajo...

Drgač sem ga probala letos v Bratislavi, pač nek frend je reku, da se splača probat in sem, sicer ne takoj

vem pa za eno, ki je pretiravala in je blo res krizno, da je dobila tud privide in je rabla ene 2-3 dni da je pršla k sebi

Davorin napisal/-a:Firma je Urbano pleme, v Leclercu ga imajo (če je še na zalogi), vse o absinthe-u pa na strani http://www.absinthe-supreme.com/ ...
jz sm ga lih zanč po šihtu