Damn! prej sm bla s kolegico na šetnji in je prov na to temo nanesu pogovor..
jst bi rada da mi na pogrebu zaigrajo Amazing grace (in to kr 'bagpipes' verzijo)..
pač.. pogreben komad.. za moje pojme.
in, ja. upepelitev. definitivno.
hvala... sej sva bila res bežna znanca, nič osebnega, sam vseen je težko gledat kako pokopljejo 20 letnega fanta, ki je imel pred sabo še celo življenje, pa si ga je takole zavozil... ko bi vsaj kdo vedel in mu pomagal
Mju napisal/-a:hvala... sej sva bila res bežna znanca, nič osebnega, sam vseen je težko gledat kako pokopljejo 20 letnega fanta, ki je imel pred sabo še celo življenje, pa si ga je takole zavozil... ko bi vsaj kdo vedel in mu pomagal
Odvisno...če furaš pogrebni zavod, potem so smrti vir tvojega dohodka in to ni tragedija, ampak...hm...tvoje preživetje...
VAŠA SMRT, MOJE ŽIVLJENJE
Drugače pa je meni še vedno všeč tista navadna tišina, ki jo igrajo.
mirella napisal/-a:Oh, js bi pa na svojem pogrebu kako pesem od Dine Merlina. Od malih nog ga ze poslusam (in vedno ga bom). Noben pevec ga nemore zamenjati..
o ja, enako!!
pa tudi z Lacrimoso bi bla zadovoljna.
Mju napisal/-a:hvala... sej sva bila res bežna znanca, nič osebnega, sam vseen je težko gledat kako pokopljejo 20 letnega fanta, ki je imel pred sabo še celo življenje, pa si ga je takole zavozil... ko bi vsaj kdo vedel in mu pomagal
Odvisno...če furaš pogrebni zavod, potem so smrti vir tvojega dohodka in to ni tragedija, ampak...hm...tvoje preživetje...
VAŠA SMRT, MOJE ŽIVLJENJE
Drugače pa je meni še vedno všeč tista navadna tišina, ki jo igrajo.
lol, nimam komentarja
drugač pa js bi Bay, moonlight and you, ena klavirska skladbica, res lepa