rachka_ napisal/-a:joj nikoli nebom pozabila enga dogodka lani septembra.. blo je v podhodu pri Merkatorju na bežigradu. fak.. takrat je moj bil pri meni in sva skadla en joint..pol pa sem ga hotla spremit na železniško. no in pridema pač dol v podhod in je blo fuul folka.. sploh nevem kdo je bil..vglavnem ful folka je blo z nekimi papiri in vsi so neke snemali z telefonom.. no in pol vidiva, kako so tri bejbe pretepale eno. dve sta jo držali, tatretja pa udarjala s polno pestjo vanjo prisežem, da sem najprej mislila, da nekaj snemajo, mogoče za preverjeno kr je res zgledlo grozno. midva sva sicer prišla par sekund preden se je to končalo..ampak faaaakpunca je bla popolnoma krvava, jokala in klicala na pomoč! one 3 so spizdle.. folk se je razkropil, eni so ostali (pomoje kakšni sošolci) in se smejali in primerjali videoposnetke.. midva sva šla do nje in ji hotla pomagat ampak so ble tam neke kao kolegice in so pač one pristople.. đizs. najbolj pa me je šokiral folk, kr saj ne rečem za kolegice.. one res nevem kolko bi lahko pomagale, kvečjemu bi same fasale. ampak odrasli moški pa so hodli kr mimo pa pač pogledli in šli dalje.
adeejo.. pol sem mela ful slabo vest kr nisva vskočila ampak itak sva prišla ko je blo že konec, poleg tega sem bila še čist napohana in se sploh nisem zavedala prav kar se dogaja.. vglavnem grozza, najkasneje od takrat se bojim podhodov