js sm mela obdobje, k sm ves folk gledala v obrvi, ful sm bla pozorna na to, kdo ma lepe obrvi (tko pr tipih kot pr ženskah)... k sama sm blond pa mam zlo temne obrvi (kar mi je mal čudn, in pol folk dostkrat misl da sm pobarvana)... enim je pa baje tud ful hudo... no u glavnem čist sm bla obsedena z obrvmi; barvo, obliko...
Nasmeh - najprej opazim (tudi na sliki), če se osebek smeji tako da kaže zobke al ne. Seveda mi je veliko bolj všeč prvo. Potem vedno pogledam barvo učk, potem lase (ali so umiti ali ne), premerim višino in si hkrati ogledam celo postavo.
js pa najprej frizuro(pr vseh),pol nos(to VEDN opazim najprej na ljudeh),pol obliko obrvi(kr sm js tud blond,pa mam mal temnejše obrvi), pol opazim zobe...aja pa ful me motjo pr ljudeh debele nadlahti,pa ne vem zakaj, čudn sj vem ...moje kolegice tk pravjo da sm zmešana,kr une najprej čist kej drujga opazjo, pa ko s pol menmo znam povedat sam kak nos je mel kdo,pa obrvi
Najprej opazim obraz kot celoto (šele potem posamezne dele) oz. izraz na obrazu. Nekako poskušam potem glede na to kar vidim na obrazu, presoditi/oceniti ali mi je oseba všeč ali ne. Če se z nekom rokujem, mi je zelo pomemben način stiska roke. Ne maram tistih mlahavih prijemov... tistih "ravno toliko, da se roke dotaknejo" stiskov. Premočno pa tudi ne sme biti, hehe. Zlata sredina zmaga. In pri tem je seveda obvezen pogled v oči, ker drugače si oseba že takoj prisluži minus točke pri meni.
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Prvo opazim kako je oseba oblečena. Potem obraz in pogled.
I walk these roads with grace And I'll wave with you behind me With a new smile on my face Cause I'm walking in new shoes now I got a new song to sing!
Hm, v bistvu se to razlikuje od osebe do osebe, ker pri nekom najprej opazim eno stvar, pri drugem pa kaj čisto tretjega. Najprej opazim pač tisto, kar izstopa na neki osebi oz. tisto, kar mi je všeč (ali kontra, kar mi ni všeč). Ponavadi najprej opazim obraz kot celoto (obrazne poteze), mimiko in obnašanje. Vse drugo pride zatem, ko si imam čas ogledovati malenkosti.