in nevem kaj je težko it do ginekologa po kontracepcijske tabletke

*purple* napisal/-a:ok, to so "jutranje" tabletke oziroma tabletke za 72 ur po ponesrečenem spolnem odnosu za prekinitev nosečnosti če se je slučajno kej združlo..in teh tabletk NI priporočljivo kar tko jemat ker so nevarne in lahko nardijo marsikatero škodo.mene je zdravnica tko napizdla ker sm pršla dvakrat v pol leta po te tabletke, da nevem če bom še kdaj šla po njih.
in nevem kaj je težko it do ginekologa po kontracepcijske tabletkemislm sej men je vseen, sam da noute pol jambrale ko kej ne bo vredu.
chiqqa napisal/-a:ma vrjem..kva sm jz use probavala..klicala se jim napou jokala..pa niso hotl uzet..kao smao ČE je res kej..jz pa nemorm pridt ke pa kaj zabluzit da mam glivice al kva če jih nimam LOLno ja uglaunm, men se je to nardil lan polet pa pol čez 3 mesce spet in sm popizdila inr ekla da ne grem več tega sranja jest ker sm bruhala še 2 dni skp zrt enim glupih tablet..in pol so se me končno usmill in zdej mam tabletke in to je najbolš
me,myself&I napisal/-a:chiqqa napisal/-a:ma vrjem..kva sm jz use probavala..klicala se jim napou jokala..pa niso hotl uzet..kao smao ČE je res kej..jz pa nemorm pridt ke pa kaj zabluzit da mam glivice al kva če jih nimam LOLno ja uglaunm, men se je to nardil lan polet pa pol čez 3 mesce spet in sm popizdila inr ekla da ne grem več tega sranja jest ker sm bruhala še 2 dni skp zrt enim glupih tablet..in pol so se me končno usmill in zdej mam tabletke in to je najbolš
Prijavi jih. Pa zamenjaj ginekologa.