Men je Nicole prov srčkana --> tak sweet face mi ma (in ja par kilc ji definitivno nebi škodl!) Si pa drugač lih lowadam dol ta Simple life k sta mi res smešne...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
snoopcatt napisal/-a:Sam če bi se res hotla zredit, bi se že. Saj v bistvu se je že... (sam ne ravno dosti, ampak ok, nekaj je). Pa zakaj bi se, ko pa je taka pupika zdaj?
Na talevi sliki je ok, na tadesni pa kot okostnjak... ful preveč suha, blek. Me je kr šokiralo ko sm vidla sliko... Za bruhat.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
men je nicole zdj pravi cukr, k je shujšala. res ful ji pristoji, k je že tko ful majhna. pa še stil oblačenja mi je všeč. paris se lahko sam skrije...
Kar se tiče izgleda mi je ona čist mem!!!!!! Ful mi je taka čudna v faco, nč privlačna in niti malo atraktivna. Sploh ma pa take glupe izjave, da glava boli.
Men je Nicole prov simpatično bitjece, sam mogoč je mal preveč suha, tko kot Lindsey lohan, ki naj bi bla njena best frendica. Mi je pa kul, da ni več kopija Paris hilton, ker je že ena več kot preveč