Boris napisal/-a:Claudia22 napisal/-a:No, čist konkreten primer, ko sem nekoga ignorirala: en tip mi ni in ni dal miru, čeprav sem mu velikokrat povedala, da mi ni do njega, zato sem se odločila prekiniti vse stike z njim, ker mi je šel strašno na živce, kar jeza me je popadla, če sem ga kje vidla. In mislim, da sem ravnala pravilno, ker če ne gre zlepa, gre pa zgrda. Bog pomagaj.
Kaj točno je tip želel od tebe?
Iz kakšnega razloga po tvojem mnenju ni odnehal?
Si mu razložila na prijazen način, kakšni so bili tvoji razlogi, da ti ni do njega?
Dobro jutro najprej.

No, da še dodatneje pojasnim, zakaj sem omenjeno osebo postavila na stranski tir oz. se ga izogibam, ga ignoriram itd.
Some background info: spoznala sva se pred dobrim letom in postala sva prijatelja. Vse lepo in prav, dokler mi ni šel počasi na živce, ker mi je poslal po kakih 20 sms-ov na dan. Potem pa je le priznal, da bi rad, da bi bila par.
No, da še odgovorim na tvoja vprašanja, Boris:
1. Želel je, da bi bila njegova punca.
2. Ker si je očitno vtupil v glavo, da je on pravi zame in da sem jaz prava zanj in da bi bla idealen par skupaj. Ni odnehal, ker se najverjetneje ni mogel sprijazniti z zavrnitvijo in je vseeno upal, da si mogoče premislim.
3. Velikokrat sem mu na prijazen način razložila, da nočem in ne morem biti z njim kaj več kot prijateljica, ker pač ne čutim do njega kaj več kot pa prijateljstvo, zavajati pa ga nisem hotela. Sem pač človek, ki ima rad čiste račune in povem, kar mislim, pa četudi s tem prizadanem koga. Tudi sama sem že doživela zavrnitev in vem, da boli, ampak raje vem pri čem sem z nekom.
Epilog zgodbe: no, potem se je le nekako sprijaznil oz. je navidezno odnehal in sva ostala prijatelja. Potem se je pa spet začelo jovo na novo. Vsak dan sms-i, gnjavaža na msn-ju, tudi če sem imela stanje zaseden, odsoten itd., zahanjanje v iste lokale kot jaz, skratka tečnaril mi je do amena in nisem ga mogla več prenašat. No, in potem mi pa je še njegov dober prijatelj povedal, da okrog govori, da sem jaz tista, ki mu ne da miru. To pa mi je dvignilo dekl in sem ga blokirala na msn-ju, na sms-e in maile več ne odgovarjam, če ga kje vidim, pogledam stran itd. Ker se mi enostavno ne da ubadat z njim. Ker ne maram lažnivcev in gnjavatorov, ergo je bil najblolj efektiven način zame, da sem se ga rešila, da ga ignoriram oz. izključim iz svojega življenja.
Upam, da sem sedaj povedala, kar te je zanimalo, Boris, kajti še vedno verjamem, da so bili moji razlogi za ignoriranje upravičeni.
Lep pozdrav,
K.